2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم کجا پانکچر و انتقال دادی دکترتم بگو بهم لطفا ، و اینکه چرا جنین نداری مگه ذخیرت مثل من کم بوده؟

بیمارستان سینا اراک ، نه کم نیست متوسط رو به بالاست .اتفاقا ۹ تا تخمک سالم شد که ۶ تاش جنین شد ... بعد گفتن گریدش خوبه بزارید فریز کنیم . تو فریز کردن گفتن ۳ تاش از دست دادیم و رشد نکردن پس موند ۳ تا 

من شکل اسپرم همسرم مشکل اصلیه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان برای ثبت نتایج بعد از انتقال و اینکه بعد انتقال چیکارا کردن تاپیکی داریم؟ میخوام ببینم کسی ب ...

بله عزيزم زينب جون 

الان گل پسرش بغلشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

nasriiinnn جونم عزیزم سوره مریم رو برات خوندم بحق این شب عزیز خدا دامنتو سبز کنه و مامان یه نی نی صحیح و سالم بشی عزیزم

Fafa جونم مامان شدنت مبارک انشاالله ۹ماه بارداری راحتی داشته باشی

خانوما امشب شب آرزوهاست دعا کردن برای همدیگر رو فراموش نکنیم خانما دعا کنین زودتر از شر این کرونا لعنتی راحت بشیم.آمن