2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فدات ، خواهش میکنم😍😘

😘😘😘😘

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
مشکلی نداریم ، یک ای یو ای منفی ، یک انتقال منفی و بدون جنین فریز الان هم دوباره پانکچر

دکتر نگفت چرا انتقال منفی شده؟

اصلا به این دعواهاش نمیارزه،بنداز ی زمانی که جفتتون بتونین وقت بذارین،خدا بزرگه❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فعلا که خبری نیست😩 طبق ان تی چهل هفته شده ولی با حساب پریودم ۵شنبه ۴۰ هفته تموم میشم اگه ...

اره عزیزم.مواظب باش اگه خبری نشد حتماخودت برو بیمارستان..انشاءالله ک زایمان خوب و راحتی داشته باشی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من از اول داشتم.

شيسا جون دكترم به من گفت از سه ماهه دوم بخور

الان من خيلي نگرانم سه ماه اول نخوردم

هموزم بين دكترا اختلاف نظر هست تو ويتامين د تو سه ماهه اول 

دوز هزار هر روز ميخوردي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
چرا من همیشه کمبودش رو داشتم سعی کردم با قرص تا روز انتقال به سطح مطلوبش برسونم و خودم قطع کردم. یعن ...

منم براي انتقال اكي بود بعدش هفته اي دوتا ميخوردم دوز ١٠٠٠ با اينكه دكترم گفت تو سه ماهه اول لازم نيست تو ماه دوم آز دادم لب مرز بود ولي باز دكترم اهمت نداد الان ١٥ هفته ام هفته پيش باز آز دادم خيليييي پايين بود

به نظرت سرخود بخورم هرروز دوز ١٠٠٠ رو؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دکتر نگفت چرا انتقال منفی شده؟ اصلا به این دعواهاش نمیارزه،بنداز ی زمانی که جفتتون بتونین وقت بذاری ...

نه دکترا هیچی نمیگن نمیدونن چرا فقط میگن در بهترین حالت هم 40 درصد احتمال موفقیت با میکرو هست ،،، آخه بیشتر اختلافات و تنشهامون تو این زمان سر این بچه دار نشدن هست وگرنه قبلا که خودمون بچه نمیخواستیم اوکی بودیم همسرمم ناراحتیش بابت بچه دار نشدنه و اینکه سنم داره میره بالا و میدونم چون تنش بیمون بابت این قضیه هست هیچ وقت گذشت زمان درستش نمیکنه ، التماس دعا عزیزم

اره دیگه ۲ بار پانکچر شدم اگر نشه یه بار دیگه پانکچر میکنن بر همینه که خسته شدم

عزیزززم الخی نتیجه میگیری انتقالت معمولی بود؟من هچینگ بودم الان زنگ زدم گفت ۵ ش آز بدم معلوم میشه اخه سرماخوردم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نه دکترا هیچی نمیگن نمیدونن چرا فقط میگن در بهترین حالت هم 40 درصد احتمال موفقیت با میکرو هست ،،، آخ ...

اره درست میگن،طبیعیه

میدونم چی‌ میگی گلم،خدا دامنتو سبز کنه❤️برات دعا میکنم🌹

من سه ماه اقدام بودم،دوماهی ک پری شدم شوهرم به شدت روحیشو از دست میداد😕میگفت دست خودم نیست

شمام به امیدخدا باردار میشی،این پروسه ها تموم‌میشه😊

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

من از صبح لکه بینی دارم قهوه ای خیلی کم و خفیفه گودی کمرمم‌دردمیکنه کسی اینجوری مثبت بوده؟😔

تازه سرماهم خوردم تب و لرز داشتم🥺

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
چطوری منم از دیروز رژیمم و شروع کردم‌تو خونم ورزش می کنم پریود دوم‌یا سوم‌میرم‌

من که پریودشدم همون روز شدیدم لخته لخته.منم ایشالله شروع میکنم.برای چی میری??من دیگه نرفتم خودم قرص یاسمن گرفتم بخورم از روزپنجم

من که پریودشدم همون روز شدیدم لخته لخته.منم ایشالله شروع میکنم.برای چی میری??من دیگه نرفتم خودم قرص ...

ااا منکه هنوز نشدم 

برای سیکل انتقال ایشالا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود