2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
نشاسته رو با شیر و یکم شکر فرنی بکن خوشمزه میشه دکتر من گفت فرنیشو بخور

اینجوری امتحان نکردم راستش . نرسی دوست خوبم باشه حتنا امتحان میکنم 🙂🙂🙂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله من میخوام تا بعد عید وزنکو کم کنم و رحمم رو اماده کنم با مراجعه به دکتر طب سنتی

به سلامتی خیلی هم عالیه . ما میتوووونیم 😇😇😇

به سلامتی خیلی هم عالیه . ما میتوووونیم 😇😇😇

انشاالله

فداااات

😘😘😘

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

برای من آزمایش ننوشته . فکر کنم یادش رفته کلا  ولی تا ۱۵ اسفند برام دارو نوشته که مصرف کنم بعدش میرم دکتر میگم بنویسه برام 

۲۱ ام خیلی دیر نیست ؟ باهم انتقال دادیم دیگه عموما ۱۵ روز بعد انتقال آزمایش میدن 🤔

برای من آزمایش ننوشته . فکر کنم یادش رفته کلا 😔 ولی تا ۱۵ اسفند برام دارو نوشته که مصرف کنم بعدش می ...

من آمپول اچ سی جی دارم 4 بار وهر سه روز یه بار یه نصفی باید تزریق کنم، آخریش میشه 12 انتقال برا همین گفتن بعد از 3 هفته آزمایش بده

تا چند روز خونریزی داشتی چیا خوردی خوب شدی ببخشید میپرسم هاا چون خودم خونریزی دارم کم کم احساس میکنم ...

یادم نیست دقیق اما فکر کنم ۲هفته بود🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ماهای اول خونریزی داشتی  

ماه دوم و ماه پنجم داشتم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ان شاالله خواسته دلتون و با خواست خدا یکی باشه و جواب زحمات و سختی‌هات را تو این ماه زیبای رجب از خد ...

ممنونم

ایشالا خدا دامن همه رو سبز کنه

روز پانچم وقتی دیدم ۲ تا تخمک دارم فقط

چون میدونستم آزاد شدن و دیر پانچ شدم

هرچی گفتم گوش نکردن

رفم پیش دکترم گفتم مگه میشه از ۶ تا فولیکول ۲ تا تخمک شه،گفتم ازاد شدن،اونام زیر بار نرفتن

کلی اون روز کلی گریه کردم،گفتم از دو تا تخمک دیگه جنینم تشکیل نمیشه،چون گفته بود یه تخمکتم خوب نیست،

دیگه سه روز بعد رفتم بر انتقال گفتم حتما یه دونه تشکیل شده

که گفتن دوتاشم جنین شده و برام انتقال دادن

به دگترم گفتم من خسته شدم دیگه بار آخره میام

اگر خدا خواست و شد که هیچی اگر خدایی نکرده نشه دیگه طبیعی اقدام میکنم

اخه شوهرمم همکاری نمیکرد و این منو بیشتر خسته میکرد

دعا کنید بشه،چون منم بخوام برم دیگه شوهرم نمیاد

سلام به همگی

خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برکت این ماه و این سوره قرآن هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه. هرکس تمایل داره اسمشو بگه تا براش بخونم انشاالله خدا نظری کنه بهمون حاجت روا بشیم.

۱)  morbarid        

2)  عرفان جان

۳) bahari97

4) nasriiinnn

5) fafa28

۶) فهیمه جان

۷) اربعین

۸) shadennn

9) فرزانهههه

۱۰)  soooshiaaant

۱۱) الین ۶۲۶۲

۱۲)  merino

13) ** عروس_کوچولو **

۱۴) آریانا ۹۹

۱۵) کوثر ۶۶

۱۶) یاسمینعلی

۱۷) mahbobbanoo

18) آستارا ۷۲

۱۹) ۳۱۳

۲۰) خواهر  mahbobbanoo

21) تیاراتیام

۲۲) موناجونی

40) leila193

بچه ها من الان ترشح قهوه ای کمرنگ دیدم

مثل وقتی که میخوام پریود شم یکی دو روز قبلش ترشح این رنگی دارم

چیکار کنم

خیلی نگران شدم

یعنی دارم پریود میشم

لطفا راهنماییم کنید

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

عزیزم اگه امکانش باشه برا منم بخونی این هدیه خدا رو که بعد سال ها خدا بهم داده به سلامتی بغل بگیریم انشاءالله خدا حاجت دلت رو بده 😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........