2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی جانم

من بیمارستان خصوصی برام فریز کردن 

هر نی ۶۶۰ تومن گرفتن ۲تا نی دارم که سه تا نی نی داره 

این ماه هم برم سونوگرافی فردا که بهم دارو بده بدای انتقال 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عجب,ایشالله که خداکمک کنه هایپرنشم تاالان که خیلی نبوده فولی هام6تاخوب ,دوتاهم کوچیکتر.اینم هاپیره؟؟ ...

فکر نمیکنم عزیزم برای من بالای بیست تا بود، انشاالله تا موقع پانکچرت تعدادشون بیشتر میشه جنینای خوبی ام برات تشکیل میشه😍😍😍 ساعت پانکچرتم بستگی به آمپول آزادسازیت داره که چه زمانی بزنی، دقیقا 36 ساعت بعدش پانکچر میشی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنم عزیزم برای من بالای بیست تا بود، انشاالله تا موقع پانکچرت تعدادشون بیشتر میشه جنینای خوبی ...

اهان قراره فردا11شب بزنم یعنی کی میشه پنج شنبه؟؟اره من هایپرنیستم خداکنه زیادترشن کمی فولی هام.کلی دوستون دارم اینهمه بهم کمک میکنیدواقعااینم یه امتحانه هاخداببینه چه ادم خوبی هستیم.توکل برخداهرچی اون بخواد.توام استراحتاتوبکن نشاسته وشیرحتنابخورمن پرسیدم ازدکترگفت خیلی خوبه

اهان قراره فردا11شب بزنم یعنی کی میشه پنج شنبه؟؟اره من هایپرنیستم خداکنه زیادترشن کمی فولی هام.کلی د ...

عزیزم😍😍😍 خودت خوبی که مارو خوب میبینی😶

پس پانکچرت میشه یازده صبح پنجشنبه به امید خدا، ولی میگن زودتر بری که کارای پرونده رو انجام بدی، من 10.15 شب آمپولامو زدم دقیقا 10.15 بیهوشم کردن😅

معمولا تعدادشون بیشتر از سونو میشه، ولی مهمتر از تعداد کیفیته، امیدوارم جنینای خیر داری باشن زودتری مامانت کنن

منم ببینم خدا برام چی در نظر گرفته...

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم😍😍😍 خودت خوبی که مارو خوب میبینی😶 پس پانکچرت میشه یازده صبح پنجشنبه به امید خدا، ولی میگن ...

نه شماهاخیلی خوبین عزیزم.اح پس چراالکی میگن7:30کم دردسرداریم مگه اخه,بزارن برم مراسم داره عمم.😅😅😅

قربونت اره درست میگی مهم کیفیته من ازخداهمون اول خواستم ببینم چی جواب میگیرم خدامون مهربونه

اره شش تاخوب بود ودوتاهم کوچیک داشتم نه نگران نیستم دیگه این مرحله هم گذشت,پووف عین بازیه واقعا این ...

من ازمایش بعدش ندادم نمی دونم چیه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود