2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
بله دوباره سيكل پانکچر رو شروع کردم،،  من طبق آزمایشات مشکلی ندارم تنها موردی که بوده تو عکس رن ...

حتما قبل از شروع همه آزمایشا رو انجام بده 

مطمئن شو 

ان شاالله که به زودی مادر میشی🌹🌸😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم نورسیده مبارک عزیزم🌸..اره این دردا طبیعیه منم بعد سزارین خیلی سختم بود😩من بعد کشیدن بخیه ها دک ...

ممنون عزیزم،فکرمیکردم این منم ک اینطوری ام فقط،اخه یکی رو دیدم بعد از یک هفته از سزارین به پهلو میخوابید و سرحال بود گفتم چرا من خوب نمیشم آخه بعد یه سرچ کردم دیدم خیلیا این مشکلات منو داشتن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم خدا خیرت بده  اگر شماره ای چیزی از دولتی دارین برام بفرستین بی زحمت  و اینکه بنظرتون ...

راستش من فکر میکردم شلوغه و دیر بدیر نوبت میدن و .....

ولی یکی از بچه ها رفته بود، خیلی راضی بود و میگفت زود کارت راه میفته.

امیدولرم بتونم پیداش کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم سوالت رو متوجه نشدم🤪🤪🤪🤪

زینب جون نی نیم از دیروز تکون نمیخوره.نگرانم.جرات هم نمیکنم برم دکتر ☹

به نظرت ممکنه زبونم لال براش اتفاقی افتاده باشه؟ 😭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینب جون نی نیم از دیروز تکون نمیخوره.نگرانم.جرات هم نمیکنم برم دکتر ☹ به نظرت ممکنه زبونم لال براش ...

عزیزم نگران نباش دیگه داره یواش یواش به تغذیه شما وابسته میشه، یه سرم اگر میتونی بزن و غذای خوب بخور، الان البته تکون های ریز رو حس نمیکنی، چند هفته دیگه بهتر میشه باز

نهایتا برو درمانگاهی، جایی با سونو کید صدا قلبشو برات میذارن خاطرت جمع میشه

منم تو اون هفته ها خیلی وقتا حس نمیکردم 

مکمل ها رو هم شروع کن کم کم

سلام عزیزمممم مبارکت باشه خیلیییی زیاد😍😍😍 واسه ما هم دعا کن ،طبع شما گرم بود یا سرد؟

سلام عزیزم.ممنونم.حتما.امروزم سر نماز صبح همتونو دعا کردم.

والا فکر کنم گرم چون من اصلا خرما و عسل و نبات نمیتونم بخورم.احساس میکنم وقتی میخورم بعدش از دهنم آتیش بیرون میاد

عزیزم نگران نباش دیگه داره یواش یواش به تغذیه شما وابسته میشه، یه سرم اگر میتونی بزن و غذای خوب بخور ...

خداکنه اینطورباشه .تو طول روز فقط نون و پنیر و لیموشیرین میخورم.قرص دمیترون و انوکسان و اسپرین.همین چندتاس.حتی مکمل هم نمیخورم.طفلکی بچه م.هیچی نمیبینه از دست این گوارش داغون مامانش..امروز میرم دکتر.عزیزم لطفا دعا کن سالم باشه 😔😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداکنه اینطورباشه .تو طول روز فقط نون و پنیر و لیموشیرین میخورم.قرص دمیترون و انوکسان و اسپرین.همین ...

الهی عزیزم شک ندارم سالمه، منم این جوری میشد تو هفته های پایین‌تر که بودم

گوشت قرمز رو سارا گلی حتما تو برنامه غذاییت بذار

حتما هم براتون دعا میکنم 

شده 75 واحدی پیدا کن به جاش

کجا برم گير بيارم همه فقط ميگن ازاد هست 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
الهی عزیزم شک ندارم سالمه، منم این جوری میشد تو هفته های پایین‌تر که بودم گوشت قرمز رو سارا گلی حتم ...

ماما هاي شهر خودمون برام مينويسن ي داروخانه پيدا کردم دارع بهم بده 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
کجا برم گير بيارم همه فقط ميگن ازاد هست 

عزیزم میدونم گرونه، آزاد بخر، هر جور شده گونال اف گیر بیار

این چند وقت دوستان خریدن، تازه تعداد بالا، مثلا دوز 75ذرو تا 14 عدد بیمه تایید کرده، حالا باز میان راهنماییت میکنن

خدا کنه گفت خیلی خطرناک مراقب باش حالا بنظرت به دکترم بگم پروژسترون دوباره بزنم  بهتر نیست؟

آره گلم دکتر پروژسترون میده وقتی هماتوم هست 

خاکستری جون هم هماتوم داشت تا آخرش، الان دخترش حسابی بزرگ شده