2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من نمی دونم برای چی داده فقط یدونه داد که اونم ۱/۲ و بزنم چهارشنبه زدم دیشبم قرص ال دیم تموم شد تاثی ...

من که الان موعد پریمه نشدم تا یکی دو ماه بعدشم نمیشم دوزش فرق داره 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بچه ها من فردا آی یو آی دارم،همیشه این جور وقتا اضطراب دارم، با اینکه قبلا هم انجام دادم و میدونم چی ...

عزيزم میتونی یه قرص پروپرانولول بجاش بخوری، باعث آرامش و کاهش استرس میشه، ضرری نداره برات 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم، ما قراره مامان بشیم، اگر موضوعی رو نمیدونیم که نباید فورا خودمون رو ببازیم، از الانم کلی ...

چشم ،همه سعیمو میکنم بزنم به بی خیالی😢 تنها امیدم اینجاست ، الهی که هر چی میخواین خدا به شما و آنا جان بده ،واقعا اگه اینجا نبود دیوانه میشدم ،خواهش میکنم برام دعا کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزيزم میتونی یه قرص پروپرانولول بجاش بخوری، باعث آرامش و کاهش استرس میشه، ضرری نداره برات 

کلم بروکلی. در ماه اول بارداری مشکلی نداره

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بچه ها من فردا آی یو آی دارم،همیشه این جور وقتا اضطراب دارم، با اینکه قبلا هم انجام دادم و میدونم چی ...

منم استرس میگیرم به متخصص بیهوشی گفتم واسه انتقال بعدیم قرص ارامبخش برام نوشت ،گفت شب قبلش یه دونه بخور ، فردا قبل انتقالم اگه دیدی هنوز مضطربی یه دونه دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم من قراره سیکلم با لتروزول و اچ ام جی شروع بشه، بهش میگن سیکل نچرال؟ آخه سیکل قبلم که کنسل شد ب ...

بله عزيزم ميشه نچرال 

كي انتقال ميدي به سلامتي؟ نگفتن داروهاي بعد انتقال چيه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای باورم نمیشه خیلی اعصابم خورد شد ، ان شاءلله خدا بهت آرامش بده 

ممنون عزيزم 💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نمیدونم که انجام میدن یا نه ولی حتماً بهشون بگو پانکچر شدی چون اندازه تخمدانها تو پانکچر بزرگ ...

مرسی عزیزم زنگ زدم گفتم دکتر گفت مشکلی نداره انجام میدم 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
من عزیزم

عزيزم يادمه فرش انتقال دادي درسته ؟ داروهاي بعد انتقال رو بهم ميگي ؟ 

عزيزم يادمه فرش انتقال دادي درسته ؟ داروهاي بعد انتقال رو بهم ميگي ؟ 

بله عزیزم

گلم من ازمایش انعقادی اون موقع نداده بودم تازه دادم که انوکسارو تازه برام اضافه کردن

ولی بعد همونروز

روزی دوتا شیکلوژست هر ۱۲ ساعت

روزی دو تا دوفاستون هر ۱۲ ساعت

و روزی یدونه فمیبیون داشتم

که افتادم به لک و خونریزی همشون شد هر ۸ساعت و انوکسا و ی امپول پروژسترون ۵۰ اضافه شد که فردا اون تموم

همین

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من پانکچر شدم ۲۹تاتخمک داشتم الان جواب عملمو پرسیدم گفتن شش تاجنین داری توی دوتا سیکل خیلی غصه خوردم که اینقدر کم شده ولی شوهرم دلداریم داد گفت غصه نخور ناامید نباش همین شش تاانشالله واسمون میگیره یکم اروم شدم گفتم باید باروحیه شاد وبدون استرس کارامو پیش ببرم

فردا میرم عکس رنگی میگیرم بعدم تقویت میکنم خودمو واسه روز انتقال انشالله 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

من یه سقط داشتم حدود هشت ماه ازش میگذره ازمایش ایمنی انعقادی داد. 

Anti thyroglobulin1591

Apca5

به نظرفقط اینهامشکل دارند .سوالم اینه دکتر فقط واسم لوتروکسین،اسپرین ،نصف پردنیزولون دادند. گفتند یک ماه مصرف کنم وبعد اقدام به بارداری ولی من میترسم تورو خدا اگه کسی اطلاعاتی داره واسم توضیح بده ممکن بازهم سقط واسم پیش بیاد

عزیزم به ما اینجوری نگفتن، بعد از مشاور ژنتیک گفتن باید تشکیل پرونده بدید که خودش یه 3 هفته ای طول ک ...

پریود بعدیم 27 بهمن هست، می ترسم بخان نامه رو اواخر بهمن بدن، بعد کلا سیکلم چون میفته اسفند، تو اسفند هم چون دیگه بعدش عیده دکترم بندازه بعد از عید، آخه از مهر تا الان منتظرم کلافه شدم بخدا  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست