2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
چی نگو مینو جون چجوری منفی شدی تو که بتا بالا اومده بود راست میگی؟؟؟؟

بتا رفت پایین.اینقد ناراحت شدم دیگه امپول و شیافم نزدم امشب

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید لک هم نداشتی ؟

نه. هیچی. اابته بعضیها هم داشتن و مثبت شدن. بدنها با هم فرق داره. دنبال علائم نباش، مثبت فکر کن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خانم ها لک لانهگزینی چن روز طول می کشه ....من دو روز بیشتره لک دارم ...امپول ک ششیاف هم اضافه کردم ن ...

عزیزم ممکنه لک لانه گزینی نباشه لک در حین بارداری باشه آزمایش ات ۵شنبه بود؟ دیدی سارامیس جون هم گفت قبل آزمایش چند روز لک داشت؟ پس استرس رو از خودت دور کن عزیزم توکل‌ به خدا ایشالله مثبتی

عزیزم‌ حتما حتما از دکتر بپرس سرخود دارو قطع نکن آزمایش سونو هم هرچی دکتر گفت انجام بده

مگه بتا باز میره بالا؟نمیره که.منتفیه دیگه

صبح زنگ میزنم میپرسم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
شما طب سنتی رفتید ما هم می خوایم بریم

والا من یه عطاری رفتم یه خانم. مهندس داروهای گیاهی هست سالهاست کارنازایی انجام میده و موفقه اون با توجه به شرایطمون دارو بهم داد

بله ۵ شنبه اس ....نمی دونم دلم گرفته ...

منم همینقد نگرانم و استرس دارم ولی چاره ایی هم ندارم جز اینکه این ۲ روز هم صبر کنم ببینم چی میشه ایشالله که ۵شنبه جفتمون مثبت باشیم کلی خوشحالی کنیم 

بله. نهم دیماه. بله عوارض داروها ست ولی نمی دونم چرا دردمن فقط شبها هستش وصبحها خوب خوب

عه دقیقا مثل من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....