2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مگه احتمال داره دکتر بگه زودتر قطع کنی؟ منم ۶ تا خوردم چهارشنبه میرم دکتر سونو ایشالا پری بیاد وارد ...

نه عزیزم به من گفتن یه بسته ال دی بخور از روز ۲ دی و همزمان از روز ۱۵ دی هم سینافکت بزنم تا ۲۹ که برم سونو.کلا تو سیکل لانگ یه بسته ال دی کامل خورده میشه. اونجا هم باید سینافکت رو با خودم ببرم چون احتمالا باز همزمان با تجویز داروهای اصلی سینافکت هم داشته باشم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه عزیزم به من گفتن یه بسته ال دی بخور از روز ۲ دی و همزمان از روز ۱۵ دی هم سینافکت بزنم تا ۲۹ که بر ...

اهااا به من سینافکت نداد شاید بعد سونو بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله که مثبتی و بچه هاتو بسلامتی و دل خوش بغل میگیری، نگران نباش ان شاءالله که خدا دلتو شاد می ...

خیلی نگرانم خیلی داغونم دل آشوبه دارم خوب نیستم بچه ها خوب نیستم.😭😭😭😭😢😢😢😢😔😔😔

سلام به همه دوستان عزیز و نازنیتم. خیلی استرس گرفتم حتی میترسم از یکشنبه ک برم آز بدم. خداروشکر کس ...

وای اکرم جون من حال و روزم بدتره هرچی شوهرم میگه این استرس برات بده اصن نمی تونم به خودم مسلط شم آخه هیچ علائمی ندارم. ما هم شرایطمون خیلی پیچیده است هم سنمون بالاست هم مجبوریم بریم از ایران کلا پروسه بچه میره تو دیوار اگه نگیره این دفعه. خونواده ها رو که نگو در حسرت صدای یه نوه هستن بنده های خدا آرزو شده تو این سن یه نوه ببینن.

نه عزیزم به من گفتن یه بسته ال دی بخور از روز ۲ دی و همزمان از روز ۱۵ دی هم سینافکت بزنم تا ۲۹ که بر ...

بعد سونو بهت سینالف میده صبح ها سینافکت و عصرا سینالفت باز دو بار سونو میشی بعد برلت تاریخ عمل میزنند من امروز اخرین سینالف و گرفتم اگه تهرانی بیا تا بقیه سینالفمو بهت بدم نخوای بخری 

بعد سونو بهت سینالف میده صبح ها سینافکت و عصرا سینالفت باز دو بار سونو میشی بعد برلت تاریخ عمل میزنن ...

ااا پس من میرم سونو ببینم به منم میده 

کلا سینافکت برای چیه؟

ااا پس من میرم سونو ببینم به منم میده  کلا سینافکت برای چیه؟

سینال اف که بهت نمیده چون یجور محرک تخمدانه مثل گونال و برای سیکل تخمک کشی تجویز میشه.سینافکت هم مهار کننده تخمدانه.باعث میشه تخمک گذاری نداشته باشی .تو نت بزنی عملکردشو کامل توضیح داده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ااا پس من میرم سونو ببینم به منم میده  کلا سینافکت برای چیه؟

سینافکت بیشتر برا بهبود شرایط تخمدان و رحم و اندومتره سینالف هم برا تحریک تخمدان ها .. من بعد هر مرحله ای باقیمانده داروهامو میدم مرکز فعلا سینالف دارم خواستین خبر بدین ندم مرکز 

سینال اف که بهت نمیده چون یجور محرک تخمدانه مثل گونال و برای سیکل تخمک کشی تجویز میشه.سینافکت هم مها ...

اهاا نه پانکچر که شدم تو سیکل انتقالم من