2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چهارشنبه 5 هفته تمام میشی، مطمئنا فقط ساک دیده میشه، بزار حداقل 6 هفته تمام بشی بعد برو که قلبشم ان ...

دسته خودم بود دو هفته دیگه میرفتم..ولی مجبورم طبق دستور دکتر پیش برم..دعوام میکنه😓😓

خیلی دکتر سختگیر و محتاطیه..گفته برای بار سوم برم آز بتا بدم

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا میگفتن بین شما و اون خانوم پنجاه پنجاه تقسیم میشه چون تو بدن شماست.بازم تحقیق کن

اره تو ابن سینا هم به من گفتن انگار به همه کسانی که اهدایی میگیرن اینو میگن 

چون تو نیکان پارسال که من فکر میکردم با تخمک خودم بلاخره باردار میشم با خیلی ها که اهدایی گرفته بودن صحبت میکردم اونا هم میگفتن ۵۰ درصد هم به ما میره تو دلم میگفتم الهی بگردم چه امربهشون مشتبه شده دارن خودشونو گول میزنن 

حالا که احتمالا خودمم به همین سرنوشت دچار میشم متوجه شدم که اینم یه جور مکانیزم دفاعیه برای سرپوش گذاشتن بر رنج 

وگرنه علم وراثت میگه از یه مردو یک زن ژنتیک بچه تشکیل میشه از سه نفر که نمیشه 

واقعا، من که خودمو بستم به لیو شیرین و پرتغال، عصری هم یه سوپ با شلغمو گوشت میپزم، ایشالا خدا خودش ب ...

شوهر منم صبح و شب آب لیمو پرتقال بهم میده اما میگم نکنه سیستم ایمنی بدن فعال شه

دیگه چاره ایی هم جز این چیزا نداریم

اره تو ابن سینا هم به من گفتن انگار به همه کسانی که اهدایی میگیرن اینو میگن  چون تو نیکان پارس ...

بلاخره خونه شمام تو رگاشه ۹ ماه از شما تغذیه میکنه اینم هست دیگه یه سری تحقیقام شده که میگه با کسی که ارتباط خونی ام داره یکم به اونم میره ولی خب ژنتیکش نه 

شوهر منم صبح و شب آب لیمو پرتقال بهم میده اما میگم نکنه سیستم ایمنی بدن فعال شه دیگه چاره ایی هم جز ...

سلام خوبی؟ چه خبرا در چه مرحله ای هستی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره تو ابن سینا هم به من گفتن انگار به همه کسانی که اهدایی میگیرن اینو میگن  چون تو نیکان پارس ...

والا من خودم تحقیق نکردم.

اما دکتر به خودمم پیشنهاد اهدایی داده بود.

اولش ادم مقاومت میکنه ولی یکمی که گذشت گفتم بخاطر همسرم قبول میکنم.اون چه گناهی کرده.عذاب وجدان داشتم.گفتم دنیا دو روزه.فردا تو اون دنیا چی جواب بدم.

دفعه پیش یه جنین داشتم که دکتر اونجوری گفت.گفتم فعلا نه.یبار دیگه پانکچر.ایندفعه به لطف خدا هفت تا جنین تشکیل شد.انتقال دادم دیروز.دیگه هرچی خدا بخواد

من اول اولش کلا با مرکز نازایی رفتن هم مقاومت میکردم.اصلا اسمش رو مخم بود.خیلی سختی کشیدم.سالها رو از دست دادم.مطمعنم اگه مشکل از شوهرم بود اینهمه عذاب نمیکشیدم بچه هم نمیخواستم.الان عذاب وجدان دارم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مرسی عزیزم.گل پسرت خوبه؟خودت خوبی؟ منم همون طوره اوضاعم.دو سه روز خوب شدم.دوباره شدم همون وضع افتضا ...

ممنون.عزیزم...خداروشکر

وای تهوع. واقعا عذاب اوره ولی میگذره همه این روزا..انشاءالله با بغل کردنش این سختیها یادت بره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شوهر منم صبح و شب آب لیمو پرتقال بهم میده اما میگم نکنه سیستم ایمنی بدن فعال شه دیگه چاره ایی هم جز ...

چاره ای نیست، دکترم گفته شربت پرگناکلد بخورم، اونم از فردا میخورم، ایشالا که زود خوب بشیم، دلم روشنه. 

نیاز به بستری شدن نداره؟

اگه گرفتارعوارض نشی نه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکترگفت دوغ وماست نخور؟من دوروزقبل ازعمل دکترگفت تامیتونی لبنیات بخور.وخوردم.

نه داروخونه رفتم مکمل بگیرم اووژن و کیوتن 

اونجاهم توضیح میدادچحوری مصرف کن هم ازچهره تشخیص میداد به من گفت مشکلی نداری واقعاهم درست میگفت 

میگفت شماازتغدیه ت بعدش گفت نخور لبنیات فقط شیراونم باچیزای گرم

نمیدونم والا من میخوام بعد تخمک کشی بخورم که هایپرنشم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
اره زردشو نخور چون باید روزی چندتا بخوری  دوغ و ماست از بعد از پانکچر  اگه تعداد تخمک ها ...

ممنون خانمی

چون طبعم سرده فعلا ماست نمیخورم گذاشتم کنار فقط شیراونم باخرما یا گلاب وچیزای گرم دیگه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚