2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
آنا جون ممنون عزیزم برام دعا کردی...ان شالله همون طور باشه که شما مگی....
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.
مظلوم جون عزیزم ایشالله صدای قلبشم میشنوی.... عزیزم مهم اینه که ساک بارداری رو جایی که باید رویت کرده..... یکم فرصت بدی ایشالله قلبشم میزنه.... عزیزم سونوت واژینال بود یا شکمی!!!!! اگه شکمی بود که کلا بهش اهمیت نده اگه هم واژینال بوده بازم خودتو نگران نگن چون برا تو طبیعی بوده جا داره دیرترم بشنوی..... سهیلا جون عزیزم خوبی؟ چه خبر از خودت نازنین؟ فدات جیلی جون..... خدارو شکر که به دردت خورده..... عزیزم هنوز اول راهی.... اولا هنوز باید به + شدن فکر کنی.... بعدشم عزیزم بهت قول میدم این حس زیبایی که تو وجودته نمیذاره پا پس بکشی..... عزیزم هنوز هر کاری که از دستت بر بیادو انجام ندادی کجا میخوایی تسلیم بشی؟ اصلا دلت میاد؟ شکر خدا به همراه خوبم داری.... خدا برات حفظش کنه و ایشالله به زودی پاداش این همراهی زیباش پسوند نام پدر جلو اسمش باشه..... تو هم پاداش صبرتو با لقب مادر بگیری.... مامی مرسان عزیز خدارو شکر دردونه هاتو در آغوش کشیدی..... عزیزم گوارای وجودت..... بالاخره شیرینی میوه صبرت رو چشیدی.... التماس دعا دارم برا تک تک منتظرا.... ویانا جون عزیزم نه مامی مرسان عزیزم راه طولانی ای طی کرده تا به اینجا رسیده..... عزیزم پس امیدتوتو از دست ندین.... عزیزم در مورد این بحث پی آر پی فعلا اطلاعاتم صفره.... از دوستان هر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بیاد بذاره وسط که جمع کنیم و ببینیم چی به چیه..... مامان فاطمه و علی عزیزم ممنون میشم در مورد هیسترو سونو توضیح بدی تا یه جایی ثبتش کنم که دوستان مجدد سوال داشتن بشه یه جوابی داد.... مامی و شادی عزیز منتظریم بیایین و تایپک با شادی خودتون سیراب کنین.... مامان علی و فاطمه جان فدات..... ایشالله که قابل باشم و خدا صدامو بشنوه و حاجت تک تک دوستای منتظرمو بده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم جون عزیزم مثلا من همیشه زیر شکمم یخ بود..... خصوصا دوران پری..... قبل و بعد پری لک بینی داشتم..... رنگ پریام تیره بودن.... یهویی با خونریزی شروع نمیشد و یکی دو روز لک بود بعد شروع میشد..... مهمترین نکتشم همین سرد بودن زیر شکمه..... من واژنمم یخ یخ بود.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روند درمانی تورک آنا: طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که کردیم و مشکلاتی که پشت سر گذاشتیمو براتون اینجا بیارم: خوب میخوام از اول شروع کنم..... راستشو بخوایین چند سال قبل اینکه پامون به مرکز ناباروری ابن سینا و بحث میکرو باز بشه تصمیم گرفتیم اقدام کنیم اما متاسفانه همش بی نتیجه بود..... دکتر زنان برام آزهای هورمونی نوشت و برا همسرمم آز اسپرم..... آز اسپرمو یه آزمایشگاه معمولی البته معتبر انجام دادیم که ظاهرا مشکلی نبود.... نکته: توصیه میکنم آز اسپرم فقط مرکز ناباروری انجام بشه!!!!! منم که مشکلی نداشتم ظاهرا و هی دارو پشت دارو..... کلومفین، لتروزول و..... هر ماه چند تا چند تا تخمک آزاد میشد و هدر میرفت و نتیجه - میشد!!!!! تا اینکه سر از ابن سینا در آوردیم..... البته بیشترین هدفم از رفتن به ابن سینا پیگیری بحث آندومتریوز بود اما روز اول طبق برنامه روتینشون سونو و پاپ اسمیر و آز و..... و بحث آندومتریوز کلا به فراموشی سپرده شد!!!! همسرمم آز خون و آز اسپرم داد و عملا تازه برا اولین بار متوجه مشکل همسرم شدیم..... مورفولوژی ۱% نرمال!!!!! خلاصه گفتن همسرم باید یه دو ماهی درمان دارویی بشه اگه بهتر نشد تنها راه میکرو هست..... بعد دو ماه تغییری ایجاد نشد و بحث میکرو شروع شد..... و متاسفانه اولین منفی رو تجربه کردم.... برای شروع مجدد مصمم شدم از مطب یکی از دکترای ابن سینا شروع کنم چون شخصا با کار گروهی راحت نبودم..... یه سری مطالعات در مورد علت منفی شدنها کردم و پیگیر انجام آزهای ایمنی و انعقادی بودم..... البته متاسفانه دکترم برام آزهارو ننوشت و صرفا به خاطر esr بالایی که داشتم تو سیکل دوم میکرو برام هپارین اضافه کرد..... و متاسفانه دومین منفیم تجربه کردم..... و اما یه نکته!!!!! من طبعم سرد بود و همیشه دست و پاهام یخ یخ بودن..... زیر شکم و واژنمم همیشه یخ بود..... خلاصه با کمی مطالعه فهمیدم هم طبعم سرده هم رحمم..... قبل میکروی دومم یه چند ماهی پرهیزای لازمو انجام دادم اما وقتی سیکل میکروی دوم رو شروع کرده بودم همچنان علایم طبع و رحم سرد رو داشتم..... در ضمن من سر هر دو میکروی اولم باد واژن رو داشتم و بعد انتقالم با فشار باد واژنم از خواب میپریدم..... خلاصه همچنان به رژیمم و نکات درمان رحم سرد و طبع سرد ادامه دادم..... بعد میکروی دوم عزممو جزم کردم تا همه بررسیهای تکمیلیو انجام بدم و سر سوزن شبهه باقی نذارم.... خوشبختانه این سری دکترم باهام همکاری کرد و تونستم انجامشون بدم..... و اما نتیجه آزهام!!!!! هم مشکل انعقادی شدید داشتم هم ایمنی شدید.... در کنار مشخص شدن این بحث دنبال قضیه آندومتریوزمم رفتم..... برا اینکارم کلینیک آندومتریوز ابن سینا رو انتخاب کردم..... وقتی معاینه شدم مشکلم تشخیص داده شد..... یه توضیح جنبی!!!! هیچ کدوم از سونوهای واژینالی که تا اون زمان انجام داده بودم کوچکترین نشونه ای از آندومتریوزو نشون نداده بود چون تخمدانا و لوله ها و.... همه نرمال بودن و سالم.... خلاصه خانوم دکتر پادمهر با معاینه دقیقش مشکلمو تشخیص داد و معلوم شد لگنم درگیر آندومتریوز هست..... خلاصه برنامه عملم با دکتر خزعلی مشخص شد و خوشبختانه عمل موفقیت آمیزی داشتم..... در حد فاصل بین میکروی دوم و سوم هم طبع سردم درمان شد، هم رحم سردم، هم نزدیک ۶ ماه مرتب ورزش پیلاتس انجام دادم..... خلاصه بعد عمل لاپرا که با هیسترو و خراش همراه بود وارد سیکل شدم و به لطف خدا و دعای دوستان جواب گرفتم..... و اما داروهای سیکل...... چند ماه قبل شروع سیکل و لاپرا به خاطر داشتن ژن غلظت خون روزانه 1 قرص ب6 و هفتگی 1 آمپول ب12 و روزانه 1 فولیک اسید 5 و یه سری مکمل دیگه داشتم..... بعد چند ماه چون هنوز وارد سیکل نشده بودم ب6 و ب12 با مولتی دیلی جایگزین شد!!!!! خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد..... شروع سیکل میکرو با ال دی و پردنیزولون و یه سری مکملا از قبیل {سلن پلاس (بابت تبخالم داد)، کیوتن، کلسی کر (به خاطر مصرف پردنیزولون)، فولیک اسید، ویتامین ای، مولتی دیلی (برای مشکل انعقادی)، آسپرینم چون سیکل قبل حین پری لک بینی داشتم تجویز نکرد، ال دی و استروژن (در صورت لک بینی استفاده کنم)}. خلاصه سیکل کوتاه با ال دی برای سومین میکرو شروع شد. 7 تا ال دی مونده تموم بشه شروع لک بینی، اشتباها دیگه ال دیارو نخوردم و جاش 7 تا استروژن کنژوگه 1.25 رو جایگزین کردم، دو روز بعد تماس با مطب، متوجه شدم باید استروژنها رو با ال دیا ادامه میدادم، ادامه لک بینی تا چند روز و 2 تا مونده ال دیام تموم بشه، قطع لک بینی. شروع پری، شروع تزریق آمپولای تحریک تخمکگذاری، از روز 2 پری تا سه روز روزی 1 عدد پردنیزولون، بعد تا 3 روز یه روز در میان 1 پردنیزولون، بعد قطع پردنیزولون، تجویز 36 عدد مریونال، 18 عدد فوستیمون، 4 عدد ستروتاید، 6 عدد آزیترومایسن، روزی 2 عدد استرادیول از روز 3 پری، مریونال (4پودر+2آب) از روز 3 تا 7 سیکل، فوستیمون (2پودر+1آب) از روز 3 تا 7 سیکل، ویزیت بعدی اضافه شدن مریونالها (5 پودر+3آب)، ادامه فوستیمون به روال قبلی، سونوی مجدد، تعیین وقت عمل، تزریق 2 عدد هاش سی جی مارک کوریومون (2 پودر+1آب)، پانکچر، 11 تخمک (10 تا عالی و 1 تخمک بی کیفیت)، به دلیل شرایط ضعیف اسپرم 6 جنین، 5 جنین عالی پرسلولی 4 روزه، 1 جنین بی کیفیت، تزریق 4 عدد سرم آی وی آی جی در بیمارستان آبان دو روز قبل انتقال، نیم ساعت قبل از انتقال جنین تزریق آمپول gcsf زیر جلدی و از بازو، انتقال 3 جنین 4 روزه پرسلولی بهمن ۹۴، فریز 2 جنین، بعد از ظهر روز انتقال از ساعت 3 بعد از ظهر تا فردا صبح روز انتقال درد شدید استخوان، احتمالا از عوارض آمپول gcsf بود، داروهای بعد انتقال (روز 2 و 5 انتقال هاش سی جی، هر روز 2 عدد آمپول پروژسترون و در صورت لک بینی شیاف سیکلوژست، 1 عدد سلکسان، 2 عدد استرادیول، فولیک، کلسی کر، مولتی دیلی، یک هفته بعد انتقال شروع روزی 2 عدد پردنیزولون)، روز آز بتای اول 14 انتقال، شکر خدا با بتای 600 نتیجه +، بتای دوم 1300، بتای سوم 3400، تزریق دومین سری سرم ای وی آی جی (3 عدد سرم)، سونوی قلب روز 30 انتقال، شکر خدا قلب تشکیل شده بود و دردونم یکی یدونه بود، تجویز ویتامین بارداری و تجدید بقیه داروها، ...... 3 روز بعد سونوی قلب به خاطر هماتوم به خونریزی افتادم و سریع با بیمارستان تماس گرفتم..... تحویز دو عدد شیاف سیکلو و ادامه دو عدد آمپول پروژسترون و قطع سلکسان حداقل تا 48 ساعت، به مرور خونریزی به لک تبدیل شد و هی قطع و وصل میشد..... با قطع لک بینی مجدد سلکسان شروع..... با شروع مجدد لک بینی سلکسان قطع..... نهایتا تصمیم به قطع سلکسان تا رفع کامل هماتوم.... خلاصه استراحت مطلق تا غربالگری اول..... رفع کامل هماتوم در سونوی غربالگری اول تایید..... شروع مجدد سلکسان و جایگزین کردن پروژسترون با پرولوتون هفتگی 250.... پایین بودن جفت و ادامه استراحت نسبی به خاطر پایین بودن جفت..... بالا رفتن جفت در غربالگری دوم.... شکر خدا الان دارم به ته قصه انتظار میرسم و این روزا رو برا تک تک دوستای منتظرم آرزو میکنم..... خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ایمنی و انعقادی و درمانهای لازم ۲. پیگیری مشکل آندومتریوز و درمان آن چه دارویی چه با تغذیه ۳. درمان رحم سرد و طبع سرد ۴. ورزش پیلاتس ۵. تقویت همسرم و افزایش مورفولوژی صفر به یک درصد با نکاتی که دکتر اورولوژش توصیه کرد. ۶. نکته مهم هم این بود از روند درمان و رژیم غذایی هیچ کدوم از دوستان بدون مطابقت با شرایط خودم تقلید نکردم و سعی کردم شرایط خودمو بسنجم بعد برا خودم رژیم خاصی تعیین کنم. ۷. از ۶-۷ ماه قبل شروع سیکل میکروی سوم مرتب پنیرک دم میکردم و میخوردم و چون طبع معتدلی داشت برای همین هم برا هر طبعی مناسب بود هم در کل دوره سیکل میشد ازش استفاده کرد!!!! ۸. همسرمم خیلی همکاری کرد، تو رعایت رژیم غذاییش، چون طبع گرمی داشت در کنار گرمیا خنکیم میخورد، عرق کاسنیم میخورد، کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها، خنک نگه داشتنشون، ترک شلوار لی، خوردن سالاد و میوه، خوردن مکملاش،..... نکته: یه توضیح در مورد بند ۶!!!! مثلا من چون طبعم سرد بود بعد انتقالم تا حدی گرمی البته نه گرمیهای قاعده آور بلکه مواد غذایی و میوه های با طبع گرم خوردم..... نشاسته نخوردم چون هم سرده هم برا من که مستعد یبوستم خوب نیست..... شیر سویا نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم..... در کل کاری که خیلیا انجام دادن جواب گرفتن رو صرفا چون بقیه جواب گرفتن انجام ندادم..... با شرایط خودم سبک سنگین کردم و دیدم برا شخص من خوب نیست انجام ندادم... یه سریارم دیدم با بدن من سازگاره انجام دادم!!!! دوستای گلم اینا چیزایی بودن که به ذهنم رسیدن..... باز چیزی یادم بیاد بهش اضافه میکنم.... برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام....
مظلوم جون عزیزم پس خیلی زود بوده برا سونوی شکمی..... ساک بارداریم دقیقا تو رحم دید؟ عزیزم پس برا شکمی تا ۸ باید منتظر بمونی شایدم بیشتر..... دوستای گلم چند مورد که به روند درمانیم اضافه کردمو مجدد براتون گذاشتم!!!!!
مظلوم جان پس شکر خدا......
پس عزیزم منتظر بمون تا میتونی مایعات بخور که خونرسانی به جنین خوب باشه و زودی قلبش بزنه برات!!!!!
سلام مبینا جون..... عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله به زودی همینجا جشن مادر شدنتو بگیریم.....
دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!! در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین.... tele gram.me/microinjection فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!! یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین! در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم.... دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات: ۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&PageNumber=1 ۲- از طریق ایمیل: turkana1378@gmail.com
اگه قابل باشم چشم عزیزم مبینا جان..... ایشالله پایان انتظارت نزدیکه و چیزی تا مادر شدنت نمونده!!!!!
مظلوم جان من سال 88 باردار شدم طبیعی و ناخواسته دکتر نفهم به منم همین و گفت و گفت احتمالا خارج رحمیه یا اصلا رشد نکرده بعد من و مجبور کرد سونو واژینال کنم بعد از سونو واژینال به خونریزی افتادم و سقط کردم خواهشن عجله نکن استرس نداشته باش و ریلکس باش به حق علی ایشالا چیزی نیست فقط ریلکس باش همین بخواد برات بمونه می مونه به این حرفا نیست توکل بخدا