2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست
نه من کار با دولتی خصوصیش ندارم...چون مهم خواست خداس وگرنه دولتی و خصوصی نداره که...فقط برا این میگم ...

تو خصوصی هم نمی تونی به دکتر بگی چی تجویز کن که فرقی نداره. بسپار دست خود خدا نگران نباش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بسلامتی  هميشه فرش انتقال میدادی درسته؟؟  پس اگه فریز باشن انتقالت میمونه دو سه ماه ب ...

آره عزیزم یه بار انتقال داشتم که اونم فرش بود و منفی شد. انشالله عزیزم شماو  همه دوستامون تو تاپیک سر سفره هفت سین نی نی تو دلشون باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خانم ها یه سوال.من 11 هفته هستم .دو هفتس ویار و درد سینه هام کم شدن.ده روز پیش رفتم چک کردم هنوز قلبش میزد و خوب بود ولی باز هم نگرانم اتفاقی افتاده باشه مثلا توقف رشد

سلام خانوما میشه جواب سوالمو بدین

دکتر به من گفت روز دوم پری برم پیشش.برای کارای انتقال

من امروز صبح پریود شدم خونریزیم خیلی کمه(ببخشید.تیره است و همراه با سوزش)

خونریزیم از فردا شدید میشه

برای دو شنبه نوبت دارم.تا دوشنبه دیر نمیشه؟؟؟

آفرین ب خانوم کدبانو پس بمن چی میگی خواهر ک اصلا وقت و حوصله اینکارها رو ندارم  والا من یذره چ ...

کدبانو رو خوب گفتی، یعنی اونایی که منو میشناسن بشنون غش میکنن از خنده. شما که عذرت موجهه. با بچه اصلا نمیشه هیچکاری کرد، که راستش به نظر من مهمم نیست.مهم اون بچه است که زوری کشوندیمش تو این دنیا پس کل وقتمون رو باید برای شادیش بذاریم

متاسفانه نه پیاده روی و نه آب! آب بهم تهوع میده انگار سر دلم میمونه نمیدونم چیکار کنم

وای واقعا راست میگی شوهرای ما مشکل دارن😥 طبیعیش شوهر شماست والا منم به شوهرم میگم شما مشکل دارین ...

الان شوهرت اون دو مترونیم زیر زمینش رو هست انشاله بزودی نیم متر قشنگشو میبینی...نیم متری که شب عروسی دیدی........

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانم ها یه سوال.من 11 هفته هستم .دو هفتس ویار و درد سینه هام کم شدن.ده روز پیش رفتم چک کردم هنوز قلب ...

وای عزیزم مبارکه. خداروشکر. فکر منفی بخوای بکنی ماهیتابه آنا میادا، تازه زینبی بابا، داغش هم کرده

شادن جان دوستم امیدت به خدا باشه حتما مامانی هسنی من مطمئنم عزیزم توکل به خدا

منم توکلم به خداهست اما یک درصد هم نشه دیگه نمیتونم ادامه بدم چون دیگه جنینی ندارم و خب ۳۰ میلیون هزینه کردیم برای همین یدونه فسقلی که الان تو دلمه و امیدوارم که باشه و بمونه البته اگر خواست خدا به بودنش هست غی اینم باشه کاری از دستمون بر نمیاد ما که راحت طبیعی باردار میشیم هم اینمدلی ازمایش میشیم دیگه 😊

ان شاالله عالیه عالی همه چی پیش میره و به سلامتی بغلش می کنی 😍 😍 😍 😍 

زینب جون، یک خانمی این بالا فرمودن که استرادیول مانعه پریودی میشه، پس چرا من توی همین سیکل گذشته روز سومه خوردنه استرادیول پریود شدم اونم چه پریود سنگینی،با شروع پریود هم استرادیول قطع کردم، هر ماه ۲۸ روزه پریود میشدم، ایندفعه یهو ۲۴ روزه پریود شدم، میشه دلیلشو بهم بگی؟ 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

@زینبی_بابا   زینب جون   درد شدید سینه، به خاطر تزریق این آمپولهای هورمونیه؟ (آمپولهای ستروتاید و اچ ام جی و الونوا)

اینقدر درد که کلافه کننده شده...

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
شادن جان دوستم امیدت به خدا باشه حتما مامانی هسنی من مطمئنم عزیزم توکل به خدا منم توکلم به خداهست ا ...

ناز جون انشاله بحق حضرت معصومه خدا بچه ای  سالم بهت بخشیده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعوامون شد و گفت نخواستم و نمیخوام،الان رفتم مطب بچه بینوا پریروز قلبش واستاده همون موقع که دعوامون شد... دیگه اصلا نمیخوام و پرونده مادر شدنم بسته شد