2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانممم خیلی شیرین لذت بخشه 😍😍ان شالله این لحظات شیرین قسمت دوستان منتظر🙏🏻 هی هی ننه گرسنه شد ...

عزیزم خیلی سخته دست تنهایی و دوری، ولی حتما فیلم های مراقبت نوزاد بعد از زایمان رو ببین یا اگر کلاسی هست برو حسابی کمکت میکنه، به همسرت هم آموزش بده

منم از طبیعی بدم نمیاد ولی اینکه قابل پیش بینی نیست واسم دلهره آوره

راستی مگه اونجا پرستار نمیاد ماه اول، اغلب آشناهامون که اروپا هستن گفتن پرستار اومده، حتما پیگیری کن ببین لازمه از الان کاری کنی، فرمی پر کنی، یه ثبت نامی هست، ببین چه جوریه، درسته مثل عزیزانمون دلسوز نیستن ولی بالاخره آموزش دیدن

سلام بچه ها خدا رو شکر حداقل اینجا باز شد دق کردم دیگه بچه ها من چند روز هست گوشه لبم تبخال زدم. ت ...

سلام عزیزم خوبی

گلم تبخال تناسلی برای جنین خطرناک هست نه لب

شما همون پماد آسیکلویر بزن روش اگر تازه شروع شده، کمک میکنه زودتر جمع بشه

به هیچ وجه دستت رو بهش نزن اگر زدی مراقب باش سریع بشوری و به چشمت نا خود آگاه دست نزنی، یا یهو ناحیه واژن رو با دست آلوده شستشو ندی

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ میگم امروز سه روزه که خارش وسوزش گرفتم به حدی که یه کم رحممو میخارونم ور ...

عزیزم منم هر وقت خارش میگیرم پماد کلوتریمازول استفاده میکنم ولی نوع عفونت قارچی رو میشناسم 

یه دفعه خارشم متفاوت بود، با اینکه میدونستم داروهاش همین مترونیدازول و پماد هست ولی رفتم دکتر، برام چیزهای دیگه هم تجویز کرد که خیلی عالی بود و اگر نمی‌رفتم قطعا دچار عفونت مکرر میشدم، پس حتما مراجعه کن

یادمه یه شیاف نوشت 70 تومن، دیدم حاوی باکتری های نرمال کننده فلور واژن هست

برام قرص کرن بری نوشت واسه عفونت، گفت اگر میوه اش هم گیر آوردی همیشه بخور چون واسه جلوگیری از عفونت اداری خیلی خوبه، منم تو تجریش خشکش رو پیدا کردم و خیلی موثر بود

حالا اگر سر خود درمان میکردم اون عفونت مزمن و مقاوم و عود کننده میشد و احتمال چسبندگی میرفت بالا

سلام آنا جان نميدونم منو يادته يانه ازاول اين تاپيك بودم تا خدا خواست بعد ٥بار انتقال جنين و ٥سال ان ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ من شما رو کاملا یادمه خیلی اذیت شدی

خدا رو شکر وروجک الان جلو چشمت داره آتیش میسوزونه😍😍😍😍

مرسی که اومدی و بهمون روحیه دادی

سلام زینب جون .رفتم مشاوره تغذیه رویان اسمش اسماملکمی بود اصلا خوب نبود تازه دکترم نبود مشاور بود ام ...

سلام عزیزم منم رفتم ولی پیش خانم بابایی، اونم مشاوره بود، ازم 40 گرفتن، خیلی گرون بود به نظرم ولی چون خیلی برام وقت گذاشت راضی بودم

البته دیگه تنبلی گرفتم نمیرم پیشش، وزنم هم نتونستم دقیق کنترل کنم چون یه کم شیطونی کردم تو خوردن 

سلام دوستان کسی تو بیمارستان نیکان با پزشکی زایمان کرده که بیمه قبول کنه؟

عزیزم خواهر شوهرم سال 94 با دکتر مریم اشرفی تو نیکان زایمان کرد، طبق تعرفه بیمه، خیلی راضی بود، زیر میزی هم اهلش نبود، روز بعد عمل هم راحت رفت حمام

ولی هنوز خودم تصمیم نگرفتم برم پیشش

عزیزم منم هر وقت خارش میگیرم پماد کلوتریمازول استفاده میکنم ولی نوع عفونت قارچی رو میشناسم  یه ...

ممنون عزیزم بابت جوابت،مترونیدازول رو از امروز شروع کردم حالا اگه خوب نشدم مجبورم دیگه برم دکتر،،،فقط اون قرص میوه ای که میگی رو میشه لطف کنی اسم کاملشو بگی بهم تا اینم بگیرم،،،ممنونم ازت عزیزدلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستان گلم خوبین؟ اینجا کسی مرکز رویش رفته؟ چطورخ؟ از رویان بهتره؟ برا یکی از دوستام میخوام.بین رویان و رویش مونده.نمیدونه کدومش رو انتخاب کنه برا ادامه درمان

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم بابت جوابت،مترونیدازول رو از امروز شروع کردم حالا اگه خوب نشدم مجبورم دیگه برم دکتر،،،فق ...

یعنی عاشقتم این همه تاکید کردم بری دکتر😂😂😂

قرص کرن بری، همه جا ندارن ولی اگر ایرانیش هم دیدی بگیر خیلی خوبه

بعد از اون میوه خشکش رو خریدم تا یه مدت استفاده کردم واقعا معجزه کرد، ادرار آور هم هست

سلام دوستان گلم خوبین؟ اینجا کسی مرکز رویش رفته؟ چطورخ؟ از رویان بهتره؟ برا یکی از دوستام میخوام.بین ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ من ازش تعریفی نشنیدم گلم، شنیدم زیر مجموعه رویان هست واسه تعیین جنسیت

ولی فقط در حد شنیده هست اینا نمیدونم چه قدر صحت داره، حالا باز دوستان میان راهنمایی می کنن

یعنی عاشقتم این همه تاکید کردم بری دکتر😂😂😂 قرص کرن بری، همه جا ندارن ولی اگر ایرانیش هم دیدی بگی ...

خخخخخخ باشه عزیزم مطمےن باش کارم به دکتر میکشه با این اوضاعی که از خودم دیدم،،،منظورم این بود اضافه بر تجویز دکتر این قرصم بگیرم استفاده کردم،،،اخه نن خودمو خیلی حاس کردم همیشه بعداز دستشویی رفتن حتما باید خومو خشک کن،،،یه چند روزی خونه خودم نبودم زیاد اهمیت ندادم که اینجوری شدم،،وگرنه این عفونت رو داشتم ولی نه اینجور با خارش والتهاب

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تيارا تاحالا هيسترو يا لاپارا نشدي براي تشخيص؟

نه نشدم ، رویان همه آزمایشات و عکس گرفت بجز اینارو ، بعید میدونم تاثیری داشته باشه آخه دیگه با میکرو باید جواب گرفت حتی اگه لوله ها بسته باشه ، وضعیت رحم هم خوبه سونوهای مختلف شدم مشکل نداشتم حتی برای میکرو رحم سه خطی بود که میگن عالیه ،،، اصلاً از دستکاری خوشم نمیاد چون ایمانی ندارم بهش چون با وضعیت به مراتب بدتر از من خیلی ها نتیجه گرفتن مثلاً من وضعیتم اوکی هست ، واقعاً شرایط سختی دارم از یه طرف کارم سنگین و استرسیه و مدام درگیر مرخصی گرفتن هستم از طرفی هم به پول کارم برای ادامه درمان نیاز دارم نمیتونم ولش کنم ، از طرفی دیگه ایمانمو به مراکز و دکترا از دست دادم ،از طرفی همسرمم خیلی تحت فشاره و منم متعاقباً تحت فشار مضاعفم ، خلاصه التماس دعا