2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
لک لانه گزینی رو نمیدونم گلی  ولی حس میکنم به پروژسترون بیشتری نیاز داری

الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم

اخه چرا انقدر زود پریود شدم

روز ۲۱ دوره ام میشه امروز

روز ۵ انتقالمه،

همش میگم اونا نباید سه روز بعد پانچر شدنم انتقال میدادن،

فکر کنم خود پانچر باعث میشه زودتر پریود شی

خیلی ناراحت و عصبیم

دیگه جنین ندارم

جنین هامو هدر دادن

به نظر من همراهش برو، شوهر منم پارسال اینجوری بود میگفت زشته یه وقت باهام نیای ولی وقتی نتونست رضایت ...

همسر من برعکس میخواد حتما همراهش باشم. اونقد هردو استرس میکشیم که میبینی ۲۰ دقیقه س تو اتاقیم هنوز همسرم موفق نشده نمونه بده.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم اخه چرا انقدر زود پریود شدم روز ۲۱ دوره ام میشه امروز روز ۵ ...

نه عزیزم لک دیدی مگه خون روان اومده ازت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم اخه چرا انقدر زود پریود شدم روز ۲۱ دوره ام میشه امروز روز ۵ ...

عزیزم این قدر زود خودتو نباز همین الان برو بیمارستان بهشون بگو

نترس گلی خیلیا سه روز بعد انتقال میدن، برو خیالت راحت میشه 

آرش بودی درسته؟ 

همسر من برعکس میخواد حتما همراهش باشم. اونقد هردو استرس میکشیم که میبینی ۲۰ دقیقه س تو اتاقیم هنوز ه ...

نه من خودم پیششم خیالم راحته دیگه استرس ندارم ولی تو مرکز میبینم بعضی خانوما با خیال راحت میرن تو سالن میشینن شوهرشون تنهایی میره سریعم میاد تعجب میکنم😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم.خیلی ممنونم که جوابمو دادی.ایشالا همیشه سرت با چیزای خوب شلوغ باشه.والا من نمیدونم چیکار ...

فداتشم گلم.مگه الان چند هفته ای؟مسیرت چند ساعته؟من دکتر‌ هفته ی ۳۰ بهم گفت میتونم نامه بدم برای پرواز ولی من قبول نکردم‌چون هفتم پایین‌بود نمیخواستم اون موقع برم اصلا.بعدشم پیگیر پرواز نشدم فقط پرسیدم اشکال نداره گفت اگه اجباریه برو ولی با احتیاط.و حتما هر یه ساعت پیاده شو

یکم راه برو

منم یه جا توی مسیر شوهرم یه دست انداز بزرگو‌ حواسش‌نبود انقد ترسیدمممم

بعدش هرچی ابمیوه و بستنی اینا میخوردم نی نی تکون نمیخورد.دیگه دل تو دلم نبود.ولی وقتی رسیدیم تکون خورد...

خلاصه خیلی استرس داشتم بخاطر مسیر ولی به خیر گذشت.ان شاالله برای شما‌هم همه‌چی‌خوب پیش بره.درنهایت نظر دکترت مهمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان من ديروز انتقال داشتم كه كنسل شد متاسفانه، خدارو هزار مرتبه شكر كه پي جي كرده بودم چون ج ...

سلام شهسان جون ، خيلي ناراحت شدم برات خانمي ولي خدا رو شكر كه دختر گلت رو داري ، ان شا الله كه خدا ميخواد دوباره برات معجزه كنه . 

مامانایی که تجربه دارین،دو سه روزه صورت نی نیم جوشای خیلی ریز قرمز زده...بعضی وقتا کمتره بعضی وقتا حس میکنم بیشتره.اینجا دسترسی به دکتر خوب ندارم.میخوام بدونم کسی تجربه داشته؟نیاز به دارو هست یا همینجوری از بین میره؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مامانایی که تجربه دارین،دو سه روزه صورت نی نیم جوشای خیلی ریز قرمز زده...بعضی وقتا کمتره بعضی وقتا ح ...

سلام ازگرمي ميتونه باشه خودت شيرين يا گرمي زياد خوردي؟

...
عزیزم بستگی به دوزش داره  گاهی برای خاموش کردن عملکرد رحم و تخمدان استفاده میشه در افراد با آن ...

به من قبل انتقال دادن که وارد سیکل شم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
سلام ازگرمي ميتونه باشه خودت شيرين يا گرمي زياد خوردي؟

سلام گلم خوبی؟گرمی که اصلا چون زردی داشت هیچی گرمی نخوردم این مدت.اگرم خوردم در حدی نبوده که زیاده روی کرده باشم

تنها چیزی که خوردم کنجد بود اونم دکتر گفت بخور برای شیرت خیلی خوبه.ولی فقط یه بار در حد چندتا قاشق خوردم.نمیدونم از اون بوده یا نه...

اینجوریه بچه ها.فقطم صورتشه

من یادمه بچه داداشم صورتش ریز ریز جوش میزد بخاطر پتوش بود که حساسیت داشت به پارچش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
سلام دوستان من ديروز انتقال داشتم كه كنسل شد متاسفانه، خدارو هزار مرتبه شكر كه پي جي كرده بودم چون ج ...

سلام شهسان جان اگر یادت باشه سر دخترت هم یه اتفاقی افتاد ک نشد انتقال بدی بعد بهت گفتم خیری توشه خودت میشی ان شا الله همینم شد 

الان جنین نداری کلا؟باز حسم می گ معجزه ای در راه است 😍ان شا الله بازم خودت طبیعی میشی