2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام زینب جان،خودت خوبی!نی نی خوبه!😊 میگم زینبی جان من امروز روز هشتم پریودی هست امپولا رو زدم اومد ...

عزیزم بسته به سایز فولیکول ها زمان پانکچر رو تعیین میکنن.نگران نباش خانومی. یه وقتم میبینی پانکچر کردن تعداد فولیکول هات بیشتر بود.تو سونو حدودی تعداد رو میگن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من شوهرم بدلیل اینکه تقریبا آزمایشش نزدیک صفر بود کاریوتایب و azf براش نوشتن که هزینش هم دقیقا ...

جوابشون رو سریع بهتون دادن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله رفتم خدا رو شکر خوب بود اما درد پریودی رو حتما خبر بدی بهتره، حالا اول زنگ بزن مطب ا ...

باشه ممنون عزیزم

دکتر بعد انومالی چه داروهایی بهت داد؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
درد پریودی رو بگو ممکنه برات امپول هفتگی یا ایزوپرین بدن 

باشه ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام زینب جان،خودت خوبی!نی نی خوبه!😊 میگم زینبی جان من امروز روز هشتم پریودی هست امپولا رو زدم اومد ...

عزیزم من دفعه قبل که پانکچر شدم روز دهم پریودی پانکچر شدم. ذخیرت چند بود؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
جوابشون رو سریع بهتون دادن؟

نه عزیزم گفتن دو هفته دیگه جوابش آماده میشه که ما ماه بعد اومدیم هم جوابش رو گرفتیم بعدم نشون دکتر دادیم که دکتر سجادی نامه دادن برا میکرو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم، ممنون، شما چطوری؟ دختر و پسر نازت چطورن؟ پسر من خیلی کم بالا میاره، ولی یکم خس خس سینه د ...

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، خانمي خس خس اگر زياد نيست و با صداي كم هست احتمالا براي گرفتگي بيني هست كه اون هم براي فصل هست ، اين حرفها رو از خودم نميگمها براي دخترم واقعا تجربه كردم چون دختر من هم اينطور ميشد كه حتي من يك بار متخصص اطفالش نبردم از ترسم بردمش دكتر گوش و حلق وبيني كه چند سال ميرم پيشش كه اون هم دقيقا همين حرف رو زد توي بينيش قطره سديم كلرايد بريز اونطوري راه بينيش باز ميشه راحت تر نفس ميكشه . يكي دو ماه ديگه ان شا الله بهتر ميشه .

عزیزم بسته به سایز فولیکول ها زمان پانکچر رو تعیین میکنن.نگران نباش خانومی. یه وقتم میبینی پانکچر کر ...

خدا کنه بیشتر باشه آخه اینا گفتن بزرگترینش اینا هست و گفتن برا روز هشتم خوبه،ممنون عزیزم

سلام بهمه میشه راهنماییم کنین .دکترم بهم گفته اگه وضعیت رحمت بعد پانکچر خوب باشه اگه خودت بخای جنین فرش انتقال میدیم . اگه خودم نخام فریز.  این یعنی چی .!!مگه کیفیت فرش از فریز بهتر نیست؟؟پس چرا میگه تو چی میخای .شماها تجربت چیه فریز بهتره یا فرش