2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

سلام بچه ها من دیروز رفتم آز دادم روز دوازده انتقال ۲۱۳ بود تیترم😍😍چرا علائم بارداریم از بعداز ظهر به بعد دارم ولی اکثرا صبح ها هیچی حس نمیکنم میگم نکنه اشتباه شده توروخدا مامانا بگید شما هم اوایل اینطوری بودین یا نه من هی استرس میگیرم🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐

خدایا...شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جون يه سوال خيلي ذهنمو درگير كرده😢من دو هفته پيش شياف سيكلوژست از واژن گذاشتم و ديگه نزاشتم و بعد چندباري فقط از مقعد گذاشتم. حالا از ديروز تا حالا باقي مانده شياف ازم خارج ميشه ببخشيد چون حالت چسبنده داره. ممكنه جفت باشه و كنده شده باشه؟ با دستمال هم خودمو پاك ميكنم زرد رنگ و چسبنده است مثل ترشح نيست مثل باقي مونده شياف نميدونم گيج شدم خطرناكه؟ برم دكتر؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

عزيزم انشاالله با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 

چه ساعتي ميري آز ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من دیروز رفتم آز دادم روز دوازده انتقال ۲۱۳ بود تیترم😍😍چرا علائم بارداریم از بعداز ظهر ...

مبارك باشه عزيزم🌹🌹🌹 

گلم من تا ٥ هفته هيچ علائمي نداشتم هيچي 

الكي استرس نگير كلا يه روز داري يه روز نداري تو يه ساعت يه مدل هستي تو يه ساعت بعد هيچ حالتي ندار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من الان دکترم اجازه داده فقط در حد کارهای خونه انجام بدم ولی ازش پرسیدم شبی حتی 5 دقیقه پیاده روی اج ...

زينب جون شما چرا استراحت دارين به خاطر سركلاژ؟

🥴🥴🥴🥴🥴🤪🤪🤪🤪خواهر جان وقتی سه تا متخصص نظر متفاوت میدن فقط باید استخاره بگیری والا

زينب جان دوستم از كره برام جينسينگ آورده ميگه اصله و ... بنظرت بخورم واسه انتقال خوبه؟ ضرري نداره؟ اخه ديدم نوشتن سيستم ايمني رو تقويت ميكنه! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام زینبی جون،امروز دوم پریودی هست و آمپول گونالف رو باید شروع کنم،خواستم بپرسم اگ گونالف و آمپول سوماتروپین تو یه زمان تزریق بشه اشکال داره!یا باید فاصله باشه بینشون،آخه من درمانگاه میرم میزنم،ممنون گلم

محیا جان اینکه دکترت دائم پشت سر هم محرک تخمدان لهت میده خوب نیست، به صلاحت نیست  شما مشکل تخم ...

زينب جان من تا حالا فقطدو سال پيش سه ماه خوردم، و اين سري دوممه كه سه ماه خوردم

يعني قطعش كنم؟؟

عاخه ب ما ميگن مشكل اس نيس تخمكه، درسته تحرك آ صفره ولي چون تعداد ١٩٠ ميليون و تحرك ب٢٥ و مورفو٣، ميگن برو طبيعي ميگن با همينم ميشه چون تعداد بالا جبران ميكنه كمبود تحرك آ رو،،، ولي وقتي جنين با كيفيت حتي طي پانكچر تشكيل نميشه من چ اُميدي ب طبيعي داشته باشم؟ ميگن تخمكا بيكيفيته😔 براهمين جنينا با زوناي بينهايت كلفت و رشد ضعيف همراهن،،، نميدونم چ كنم، دكتر ميگفت نبايد قطع كني لترزول رو، درمان رو خراب ميكني، خودمم قبول دازم ك مشكل تخمكه چون من يه مدتيه كه ترشحات تخمك گذاريم قطع شده خيلي ناراحتم، ديگخ فك نكنم برم پانكچر مجبورم ب تخمك اهدايي فكر كنم برا همين اين وسط يه ماه هم لترزول فك نكنم مشكلي داشته باشه، نه؟؟ زينب خواهش ميكنم هروقت پياممو ديدي پاسخ بده. ممنونم، كل محرك هايي ك در طول عمرم خوردم سه دوره لترزول بوده يك سال و نيم پيش و سه دوره هم امسال،، يعني خيلي زياده اينقدر؟

...
مبارك باشه عزيزم🌹🌹🌹  گلم من تا ٥ هفته هيچ علائمي نداشتم هيچي  الكي استرس نگير كلا يه ...

منم دقیقا همینم یه روز سینه ام درد میگیره الان اصلا درد نمیکنه خیلی نگرانم میکنه میترسم بارداری خیلی استرس داره فقط مثبت شدن نیس انقدر فکرای مختلف میاد تو سرم دیوونم میکنه مرسی عزیزم یکم استرسمو کم کردی 🙏🙏🙏

انشاءالله همه ی باردارا نه ماه و راحت و بدون دردسر بچه های سالمشونو بغل کنن😍😍😍

خدایا...شکرت😍
محیا جان اینکه دکترت دائم پشت سر هم محرک تخمدان لهت میده خوب نیست، به صلاحت نیست  شما مشکل تخم ...

زينب عزيز مرسي كه به فكر هستي و كنك ميكني استرس نگرفتم فقط سرگردون شدم😔

...

خب من با لترزول فقط يك تخمك دارم، فقط سايزش گنده تر ميشه زودتر،  بازم هدر ميره؟ به طور عادي ششماه مگه نميشه خورد؟ چند ماه ميشه خورد؟

...
زينب جان دوستم از كره برام جينسينگ آورده ميگه اصله و ... بنظرت بخورم واسه انتقال خوبه؟ ضرري نداره؟ ا ...

تارا جان من آنتی تی پی او بالا دارم

رزاقی بهم گفت به محض حاملگی باید سرم بزنم

هفته دیگه هم میخوام نظر طرازی رو ببینم

به نظرت پیش زرنانی هم برم؟