2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم همین طور. بار دومم شد. ان شاالله به بار سوم نرسه.

ان شاءالله عزیزم ان شاءالله این دو قلوهات هر جفتشون دختر باشن

اشتباه منم بابت دو قلوهات ببخش گلم😘😘🙈

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بخدا‌گل گفتی.همش مامانم میگه دختر اروم بگیر این همه سونو و استرس نیاز نیس...ولی چیکارکنیم‌ واقعا ...

دور از جونت دختر دیگه دست خودمون که نیست ما چون با سختی به دست آوردیم مجبوریم سفت م محکم حواسمون به همه چی باشه من خودم هنوزم باور نمیکنم باردارم باور کن من وقتی رفتم سونو ان تی فقط مات و مبهوت داشتم به مانیتور نگاه میکردم اصلا باورم نمیشد اون تو شکمه منه قربون خدا برم ما هم قسمتمون این بوده که سخت بدست بیاریم

خدا جونم شکرت...
آره قشنگ پهلوهامو پر کردن و فشار ومعده میارن😄 عکسشو فرستادم این قیمتشم مناسب بود ۱۸۰ تومان خریدن.

عزیزم.خیلی وقته پیدات نیست..انشاءالله ک.خودت و.نی نی ها حالتون خوبه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون جه قد  خوب تو صیح دادی😘😘 ..چندسالته  شما  ..سونو سینه واست ننوشت عارفی .. &nb ...

خواهش میکنم. هممون با هم همدردیم. من ۳۶ سالمه. خودمم امید ندارم دیگه بی بی یا از مثبت ببینم کلا.رزاقی میگن از ایران رفته . من ۳ تا جنین دیگه دارم چند ماه دیگه انتقال میدم اگر نشد میرم پیش طرازی اما زیاد وقت ندارم نهایت تا عید تلاش میکنم بعد دیگه بیخیال میشم. اره من از داروخانه دکتر شاهرودی پابین مطبش میگرفتم البته سری اخر گونال اف نداشت . از داروخانه قائمیه که نزدیک رویان هستش خریدم. دستیاراش هم خانم پروانی خیلی حرفه ایه و درست نسخه مینویسه اما سیکل اخر من اصلا نبود توی مطب نمیدونم چرا . 

همه این دکترا که ابن سینا هستن

الان میگن عارفی ابن سینا   ولی نیست  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ممنون جه قد  خوب تو صیح دادی😘😘 ..چندسالته  شما  ..سونو سینه واست ننوشت عارفی .. &nb ...

خواهش میکنم. هممون با هم همدردیم. من ۳۶ سالمه. خودمم امید ندارم دیگه بی بی یا از مثبت ببینم کلا.رزاقی میگن از ایران رفته . من ۳ تا جنین دیگه دارم چند ماه دیگه انتقال میدم اگر نشد میرم پیش طرازی اما زیاد وقت ندارم نهایت تا عید تلاش میکنم بعد دیگه بیخیال میشم. اره من از داروخانه دکتر شاهرودی پابین مطبش میگرفتم البته سری اخر گونال اف نداشت . از داروخانه قائمیه که نزدیک رویان هستش خریدم. دستیاراش هم خانم پروانی خیلی حرفه ایه و درست نسخه مینویسه اما سیکل اخر من اصلا نبود توی مطب نمیدونم چرا . 

در مورد اهدایی هم تصمیم با خودته. بالاخره چاره ای نباشه اهدایی رو هم امتحان میکنیم . اما خوب تخمک خود ادم خیلی بهتره اگر خدا بخواد و بشه

دور از جونت، خاک تو سر من که دیگه حتی توانی برای افدام ب بارداری ندارم چ برسه به تحمل خود بارداری

محیا جوون این همه انرژی منفی رو از کجا آوردی دختر یکم صبور باش ما هممون درد داریم هممون مشکلات خاص خودمونو داریم محکم باش به خودت بگو که میتونی عزیزم با خودت لج نکن میدونم خسته شدی ولی تو این دنیا باید بجنگی باید تلاش کنی نگو نمیشه بگو باید بشه و حتما میشه نگو نمیتونم بگو باید بتونم از خدا میخوام بهت صبر بده و ی انرژی زیاد شنبه هم دختر خوبی باش و برو آزمایش بده تو که این همه سختی کشیدی دو سی سی خونم روش ان شاءالله خدا با معجزش دلتو شاد کنه

خدا جونم شکرت...
خواهش میکنم. هممون با هم همدردیم. من ۳۶ سالمه. خودمم امید ندارم دیگه بی بی یا از مثبت ببینم کلا.رزاق ...

اره واقعا😭😭مرداد رفته  بود خارج   ...رزاقی برگشته  من هرچی ادوز زنگیدم  بر نداشت  ولی  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چرا شنبه ها تا ۱۲ ابن سیناست فکر کنم

تو مطب خصوصی  نزدیک  ادمو  بزنه بکشه  😏اخلاقش اونجا دیگه دیدنه😊😊😊

سلام خدمت همه دوستان و عزیزانیکه ک جویای احوالم بودنو بعد اونهمه استرس احوالپرسیشون بهم انقد روحیه داد

من بعد از 48ساعت بستری بودن و تزریق کلی آنتی بیوتیک و بتامتازون و آرامبخش مرخصم کردن ولی دهانه رحمم 1سانت باز بود

همچنان سفتی شکم برام وجود داره اما ب مقدار کمتر

درد پریودی و تنگی نفس و ورم زیاد خیلی اذیتم میکنه

حرکات پسرم بعد تزریق بتامتازون بشدت کم شد ک امروز بهتره ولی در پایینترین قسمت شکم احساسش میکنم و مرتب و بشدت دردواژن و تیرکشیدن مقعد دارم

تنها کمکی ک کسی میتونه بهم بکنه فقط فقط دعاست بعد 10سال خدا این هدیه قشنگو ب ضمانت امام حسین ب حرمت ماه امام حسین حداقل تا آخر اینماه برام خفظش کنه😢😢

چون دارو و طبابتی نیس ک من انجام نداده باشم دریغ ازینکه یه ذره وضعم تغییر کنه 

التماس دعا دارم همین و بازم خیلی خیلی ممنونم ک جویای حالم بودین انشالله همتون بسلامتی باردار بشین وباردارای عزیز بارتونو زمین بذارین🙏🙏🙏

سلام 12 مرداد انتقالم بود شکر خدا باردارم امروز 7 شهریور دو روز پیش بخاطر فشار عصبی تپش قلب شدید تما ...

سلام عزیزم هییییییییییچ مشکلی واسه اون جوجه پیش نمیاد

به خاطر اینکه خودت حالت بد نشه سعی کن غذا بخوری