2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047438 بازدید | 684602 پست
نه عزیزم نگران نباش همه چیز عالیه و مشکلی نداری طول سرویکست هم خیلی خوبه

مرسی عشقم😘❤ امیدوارم فندقتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دست و پا زدن هام با میکرو نتیجه نداد تا اینکه لطف خدا شامل حالم شد. انشالله که شما هم با م ...

وای چه جالب خدارو هزار مرتبه شکر الان که برای من سنگ بزرگی انداختن میگن برو ازمایش انعقاد و ایمنی بده و مشاور ژنتیک برو اونم که پولش خیلی وحشتناک زیاده.این درحالیه که نمیدونم لازم دارم یا نه چون سقط اولم مربوط به بارداری طبیعیم بود که سه سال پیش بود و قلبش تشکیل نشد.این سری با ای وی اف شد اما رشد نکرد .حالا دکتره میگه باید این کارها رو بکنی بعد انتقال دومو بدی اینم که لامصب خیلی هزینش زیاد میشه😭😭😭دکترا دلسوز نیستن انگار ادم رو گنج نشسته یه حرفی میزنن ادمومستاصل میکنن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
وای چه جالب خدارو هزار مرتبه شکر الان که برای من سنگ بزرگی انداختن میگن برو ازمایش انعقاد و ایمنی بد ...

منم یه سقط تو بارداری طبیعی داشتم این که دلیل نمیشه اخه. انشالله به زودی زود طبیعی باردار میشی و نیاز به این کارها پیدا نمیکنی. 

منم یه سقط تو بارداری طبیعی داشتم این که دلیل نمیشه اخه. انشالله به زودی زود طبیعی باردار میشی ...

چند وقت بعد سقط باردار شدی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزدلم خداروشکر که حال خودت و گل دخترت خوبه.از طرف ما حسابی ببوسش اره واقعا مادرا بزرگترین نعمت دن ...

دقيقا همين طوره كه مى گى.خدا به همشون سلامتى بده و سايشون ساليان سال بالا سرمون باشه🙏🏼💕

مى خوام بيام ايران اما هنوز خيلى دخترى كوچيكه منتظرم يه ذره بزرگتر شه واكسن دو ماهگى رو چهار ماهگيشو بزنه بعد بيام 

اسم قطرش چيه هاناجون

عزيزم دو تا قطره هست كه هر دو تاش خوبن

اسمهاشون Gas Relief و Gripe Water هست كه هر كدومو پيدا كنى مطمينا مشكلشو حل مى كنن هيچ مشكلى هم براى نوزاد نداره و چند بار در روز مى تونى بهش بدى

سلام دوستان ببخشید دیر گذاشتم لیست امروز رو در گیر آزمایش و حالت تهوع بودم، الان خیلی بهترم🙈🙈🙈

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12، aslr

28. نیلاسمان

29. ninitopol, 

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره 

32.الهام 67 

33.مرمر40 

34.ysf، arameshemon، masi 007

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

دقيقا همين طوره كه مى گى.خدا به همشون سلامتى بده و سايشون ساليان سال بالا سرمون باشه🙏🏼💕 مى خوام ...

الهی آمین

بهترین کارو میکنی عزیزم.هم حال و هوات عوض میشه هم دختر خارجکیمون مامان بزرگ و اقوامشو میبینه😍😁❤ ان شاالله همیشه هرجا هستین خوشبخت و سلامت باشین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من این مدت همش روغن کنجد مصرف کردم واسه اشپزی☹️ اصلا حواسم نبود!!! جالبه به همسرم می خواست نون بگیره ...

نه بابا تاثیر بد کجا بود حالا، از الان به بعد دیگه یه مدت مصرف نکن، کنجد در حد همون نون سنگک بسه

خيلي خوبه شياف كاش دكتر منم شياف بده هرچي ميگم ميگه تو لوسي😶 اره منم خيلي مقاله خوندم كه از نظر اث ...

همینو بگو، آخه خود آزاری که نداره آدم با آمپول

همه جای دنیا تزریقات آخرین خط درمانی هست چون تهاجمیه، این جا به خاطر آپدیت نبودن یه سری خط اول درمان شده😂😂😂😂