2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046683 بازدید | 684536 پست
خيلي مباركه عزيزم انشالله به سلامتي و دلخوشي طي كني اين دورانو، ميشه بگي اقدامت چه جوري بود؟ يع ...

ممنون عزیزم آز همسرم فقط تعداد اسپرمهاش کم بود که دکترن آمپول اچ سی جی بهش داد و خودم تنبلی تخمدان و لکه بینی داشتم دوبار آی وی اف کردم ناموفق بود دکترمو عوض کردم متفورمین بهم داد و کابرگولین که خداروشکر لکه بینی هام گه قطع شد قرص لتروزول و اچ سی جی مصرف کردم از بعد پریودم یک شب درمیون تا ۲۰ پریودم نزدیکی داشتم که شکر خدا باردار شدم انشاالله قسمت همه منتظرا

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

خانمهایی که قبل از انتقال جنین خراش آندومتر انجام دادین میشه من رو راهنمایی کنین که چجوریه و کی باید انجام بشه؟

امروز دکتر زرنانی جواب آزمایش ایمنی و انعقادی من رو دید و گفت هیچ مشکلی نداری و خراش آندومتر رو توصیه کرد. حالا تا شنبه که برم پیش دکتر خودم میخوام تجربیات شما رو در این زمینه بدونم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخام داروهامو هم قطع کنم کاش از اول انتقال نمیدادم 

ای جانم عزیزم من بی بی زدم منفی بو رفتم آزمایش مثبت شد عجله نکن 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
آره عزیزم حتی جنین هم بود ولی قلبش تشکیل نشد تا اول هفته ۹ هم صبر کردم هرچی سونو میدادم میگفت ۶ هفته ...

خواهر حالا من که همه ازمایشارو دادم از همه طرفم سفت بستم خب بازم اینجوری شد

الان شک کردم به dfi و وای چرا کاریوتایپ مدادیم چرا نگفتم pgd کنن جنینارو

ولی خب دفه اول نمیشه هم اینقدر بدبین بود

دکترا هم فقط معطلن به نتیجه نرسه همه تقصیرا رو بندازن گردن سن مادر

دیروز دکترم میگه دنبال علت نباش تهش بهت میگن بخاطر سنته و ما سن بالا که تو بارداری میگیم تازه منظورمون سن شما نیست کلا بالای ۳۵ رو میگیم بالاست old age

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم زرنانی دکتر زنانه ؟؟ من هایپر شدم ۲۵ تا تخمک برداشتن اما ۱۳ جنین اما گفتن ۹ تا فریز میکنیم نف ...

دکتر زرنانی متخصص ایمونولوژی هست. پنجشنبه‌ها هم نیکان میره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنون عزیزم آز همسرم فقط تعداد اسپرمهاش کم بود که دکترن آمپول اچ سی جی بهش داد و خودم تنبلی تخمدان و ...

عزیزم میشه بگی آزمایش همسرتون‌چه جوری بود؟ تحرک و نرمال بودنش رو، میخوام بدونم‌منم میتونم به طبیعی امیدوار باشم یا نه؟ آخه به منم لتروزول و‌پیورگان و امپول داده، امپولهای همسرتون‌چه جوری و چند وقت بود؟ لتروزول روزی چندتا میخوردین؟ چندتا فولی داشتین؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم، خدا نی نی تون‌رو‌حفظ کنه و به سلامت بیاد بغلت🌸🌸❤️❤️💖💖

خواهر حالا من که همه ازمایشارو دادم از همه طرفم سفت بستم خب بازم اینجوری شد الان شک کردم به dfi و و ...

چی بگم عزیزم 

هر کی یه جور مشکل داره 

من ۲۲ سالمه چی بگم ؟؟؟ 

خیلی راحت بهم میگن اوووووو تو خیلی سنت کمه هنوز وقت داری 

یه سری دکتر برگشت بهم گفت خانم برو خداروشکر کن حامله شدی چه توقعی داری شوهرت یه دونه دوتا اسپرم داره 

اون میگه یه دونه دوتا 

همین یکی دوتا برای ما خیلی ارزش داره 

بعضی وقتا فکر میکنم میگم بعضی خانما تو این تاپیک همسراشون چندین میلیون اسپرم داره چرا انقد ناراحتن یا گریه میکنن اصلا میدونن این همه اسپرم خییییییبی خوبه و خیلی چیزای دیگه 

ولی در نهایت میبینم خب مشکلای اونام فرق داره 

هیچ وقت روزی رو که همسرم برای اولین بار بیوپسی شد یادم نمیره وقتی اتاق عمل بود میگفتم خدایا فقط یه دونه اسپرم داشته باشه خدااایا ....

اون موقع فقط میخواستم یه دونه اسپرم داشته باشه ولی الان نی نی میخوام از خدا 

همینشم خوبه دیگه یعنی پیشرفت کردم مطمئنا خداهم یه روزی به همه منتظرا نی نی میده 

ببخشید پیامم طولانی شد ولی حتما کاریوتایپ رو بده 

خداجونم شکرت       
عزیزم انتقال دادین آبان،می خواستم بدونم طرازی با روش خاصی براتون انتقال می ده،که اینکار رو کردین؟

بله 

نه عزیزم فقط برام همه چی رو بررسی کرد 

رویان منو کلافه کرد انقدر گفتم که آزمایشارو بنویسید برام 

بعده اینکه دکتر طرازی برام همه آزمایشارو نوشت انجام دادم منو همسرمم گفتیم ریسک نکنیم و جنینارو منتقل نکنیم چون اگه خدایی نکرده اتفاقی برای جنینا میفتاد همه چی پای خودمون بود و این جنیناهم خب واسه ما خیلی اهمیت داشت 

آزمایشارو ببریم رویان  نشون بدیم اول به دکتر زنان نشون دادم گفت من سردر نمیارم یه دستور داد برو پیش ایمونوژمون رفتم اونجا گفت ما پردنیزولون یه دونه بیشتر نمیدیم که تو اصلا لازم نداری و سرم آی وی آی جی هم اصلا اعتقاد نداریم دوباره اون آزمایشارو تکرار زد 

دوباره یه دستور داد برو پیش فلان دکترمون واسه بحث انعقادی 

منم دیدم اینا که قرار نیست دارو بدن فقط منو این وسط اینور اونور میفرستن 

کلا تصمیم گرفتم بیام زیر نظر یه دکتر که اونم دکتر طرازی رو انتخاب کردم 

خداجونم شکرت       
عزیزم نگو این حرفو حالا کلی آدم اونجا نتیجه گرفتیم، واقعا این جوری که فکر می کنین نیست

آره عزیزم درسته 

من دوتا از خانومایی که رویان باهاشون آشنا شدم بار اول باردار شدند و الانم نزدیک زایمانشونه 

خداجونم شکرت