2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان من قراره از امروز ، روزی ۲۲۵ واحد گونال اف تزریق کنم ـ دوستانی که تجربه دارن لطفا بگین چ ...

عزیزم.ب ما میگفتن امپولای تحریک رو 5عصر تزریق کنید بهترین موقع هس..دوانگشت کنار نافت بزن چپ و راست فرقی نمیکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره..منم چند وقت پیش بیمارستان بودم رفتم قسمت نازایی و ای وی اف دیدم مردا صف کشیدن در دستشویی...یعنی ...

اره دقیقا😄البته تو دستشویی نمیفرستن ـ یه اتاق کوچیک نمونه گیری داره ـ من بهش میگم اتاق پرو😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام  من اين ماه روز سوم سيكلم سونو كردم يه تخمك داشتم يازده و يه سمتم هم كيست هجده اين ماه به ...

عزیزم حتما با دارو تعداد فولی هات زیادتر میشه نگران نباش.

دکتر بهت گفت کیست داری؟ اخه سایز ۱۸ که کیست نشده هنوز خیلی عجیبه

سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

استرس ب خودت نده خانمی. .واااا بتا ب این خوبی کجاش دلچسب نیست میتونی جای دیگه بری واسه سونو..هیچ مشکلی نیست. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.ب ما میگفتن امپولای تحریک رو 5عصر تزریق کنید بهترین موقع هس..دوانگشت کنار نافت بزن چپ و راست ف ...

ممنون عزیزم . دعا کنین این بار نتیجه بگیرم😔

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام دوستان من قراره از امروز ، روزی ۲۲۵ واحد گونال اف تزریق کنم ـ دوستانی که تجربه دارن لطفا بگین چ ...

دکترم برای ساعت امپول ها می گفت تو روز بزن. مثلا قبل ساعت ۱۲ البته فکر نکنم زیاد فرقم داشته باشه حالا باز بقیه میان میگن اونا چجوری بودن

محل تزریقم باید حدود ۳ انگشت اطراف ناف باشه.

ممنون عزیزم . دعا کنین این بار نتیجه بگیرم😔

انشاءالله ک نتیجه میگیری عزیزم..توکلت بخدا باشه و باانرژی مثبت برو جلو

عزیزم حتما با دارو تعداد فولی هات زیادتر میشه نگران نباش. دکتر بهت گفت کیست داری؟ اخه سایز ۱۸ که کی ...

روز سوم پريود بود 

شما روز سوم چند تا تخمك داشتين؟بدون دارو 

مرجان جونم ممنونم که فکرم بودی عزیزم، آزم‌منفی شد، برام‌دعا کن خدا بهم صبوری بده😘😘💖💖

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات. انشاءالله خدا خیلی زود برات جبران کنه🙏❤️❤️

دکترم برای ساعت امپول ها می گفت تو روز بزن. مثلا قبل ساعت ۱۲ البته فکر نکنم زیاد فرقم داشته باشه حال ...

خودمم موندم چحوری بزنم عزیزم ـ پارسال سینال اف داشتم عصر میزدم میگفتن بهتره ـ حالا نمیدونم دقیقا ساعت مناسبش کی هست؟دیگه تا الان ک نزدم گفتم همون عصر بزنم. امیدوارم نتیجه بگیرم

روز سوم پريود بود  شما روز سوم چند تا تخمك داشتين؟بدون دارو

یادم نمیاد عزیزم اخه من الان نزدیک یکساله همش تو‌سیکل بودم و دارو می گرفتم. اخرین باری که بدون دارو رفتم سونو واقعا یادم نمیاد

مرجان جونم ممنونم که فکرم بودی عزیزم، آزم‌منفی شد، برام‌دعا کن خدا بهم صبوری بده😘😘💖💖

متاسفم عزیزم..ولی مطمئن باش ب وقتش خدا بهترینها رو برات رقم میزنه فقط ی خرده صبوری میخاد🌸