2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

عزیزم خیلی متاسفم، واقعا نمی دونم چی بگم که آرومت کنه، فقط بدون ما هم خیلی ناراحتیم، امیدوارم خدا به زودی برات معجزه کنه😔😔😔😔😔😔

دقیقا همینه ولی متاسفانه اندومتریوز رو کیفیت تخمک هم تاثیر می زاره و دوره قبل که داروهای ای وی اف رو ...

گلم تومور مارکر ها رو دادی آزمایشش رو، منم اندومتریوز داشتم ولی پانکچر شدم و اثر بدی نداشت، تازه قرار بود لاپرا کنم که دکترم قانعم کرد دو دوره انتقال بدم بعد لاپرا، که دیگه کار به اونجا نرسید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا ذخیره تخمدان مناسب برای آی وی اف چقدر؟ روز سوم پری بودن آمپول باید چن تا فولی باشه به صورت طب ...

گلم بستگی داره، من با ذخیره های پایین مثل 0.4 هم دیدم نتیجه گرفتن، ولی روز سوم پری اگر تعداد فولیکول های آنترال در هر تخمدان 10 تا 12 باشه میگن خوبه، فولیکول غالب تو اون روز وجود نداره

چون آندومتریوز دارم می گه اگر جنینی هم کاشته باشه آندومتریوز چون سمی هست ممکنه باعث بشه جنین تشکیل ن ...

عزیزم احتمالا لولتون هیدروسالپنکس شده وگرنه اندومتریوز سمی نیست باید یا بردارن یا مثل دوستمون ببندن براتون

خدا جونم شکرت...
عزیزم من دقیقا ۸ خرداد انتقال دادم ۲۷ روز الان میگذره برم سونو واژینال؟💛💛💛💛💛

گلم شما 11 روز قبل من انتقال دادی، به من 20 تیر وقت دادن، فکر کنم شما هم 9 تیر بری خوبه، هر دو مون هم جنین هامون 3 روزه بودن 

منم از سونو واژینال می ترسم ولی توکل به خدا

سلام مامانای مهربون 

من روز سومه که انتقال دادم ۲ تا جنین انتقال دادم  یه کمی درد پر بهم میگیره یکم ناراحتم میکنه بنظرتون چرا یعنی پر میشم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام دوستان گلم 🌹  چندتا سوال داشتم یکم نگرانم کرده دو سه روزیه کمر درد دارم ووقتی حالم بد می ...

گلم کمر درد رو نمی دونم ولی اگر تعداد دفعات بالا آوردن زیاد باشه الکترولیت های خون بهم میریزه و باید سرم جبرانی دریافت بشه و گرنه بقیه اش نه مشکلی بوجود نمیاره خودت خیلی اذیت میشی

گلم کندر امتحان کردی؟؟ شنیدم برای ویار خوبه، بادام درختی هم همین طور

ممنون عزیزدلم انشأالله که نزدیک بشم آره دکتر گفت بهتر این بود که برات کلیپس بزنم نیازی نبود بردارم ب ...

حتما خیلی هم نزدیکی عزیزم مطمئن باش😍 دعا گو هستم اگه قابل باشم ان شاءالله بیای خبر باردای تو بزاری عزیزم

خدا جونم شکرت...
عزیزم منم خواهرم پزشکه اما اصلا اجازه نداد واژینال برم.البته چون من دل درد شدید داشتم ۶ هفته رفتم که ...

جدی میگی پس منم بپرسم ببینم میشه رفت شکمی انجام داد، گلم داپلر شکمی جای واژینال بهتر نیست؟؟ یه شرطی که بدونیم سریع انجام میده، میشه لطف کنین از خواهرتون بپرسین 

بچه ها من مثل پریودی رفتم دستشویی خونریزی کردم کسی اینجوری بوده چیگار کنم ،؟؟

عزیزم آنا هم مثل شما بوده خونریزی شدید کرد ولی دکترش بهش گفت استراحت مطلق کنه و پروژسترون اضافه کرد، خون ریزی که خوب شد سونو رفت خیالش راحت شد

الانم کاش زنگ بزنی بپرسی یا همسرتون برن مطبش، فقط استراحت مطلق شو گلم، ان شاء الله چیزی نیست، انگار همه آی وی افیا دارن 

گلم لک قهوه ایی هستش یا یه نقطه صورتی قرمز که یک بار دیده میشه و جریان نداره ولی خونریزی قشنگ قرمزه ...

نه، واسه من حجمش از یه نقطه بیشتر بود، هر نیم ساعت یه بارم بود، واسه همین بهش میگم پریود سبک و به نظرم باید روز 1 حساب میشد،...حالا که دیگه گذشته، فقط باید امیدوار باشم که اثر بدی نذاره 

گلم همش تو فکرت هستم و به یادتم،الان فقط امپول رقیق کننده میزنی؟با امپول لک و خون ندیدی؟

سلام عزیزم ممنونم از محبتت مهربون

آمپولم پنج روز زدم لک دیدم امروز نزدم بخاطر. لک بینی

فردا مجدد میزنم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستان ژل رويال و بايد روزي چقدر و چطوري مصرف كرد؟  بايد تو يخچال يا فريزر نگهداري بشه ؟

گلم هر روز صبح ترجیحا ناشتا(من که همیشه یادم میرفت و وسط صبحونه می خوردم) قد یه نخود کوچیک بذارین زیر زبونتون، اگر طولانی مدت قرار هست نگهداری بشه تو فریزر ولی اگر کوتاه مدت قراره مصرف بشه تو یخچال بذارین 

من فقط تو دوهفته برای پانکچر پشت سر هم استفاده می کردم قبلش گاهی می خوردم، به همسرم هم میدادم

سلام عزیزم ممنونم مهربون به دعای شما انشالله  انشالله روزی همه منتظرا بله عزیزم دوطرفه بودم ❤ ...

وااااااای شما بودی، خدا رو شکر نتیجه گرفتی، چه قدر اون روزا با پستای شما گریه کردم چه قدر صبوری کردی بعدش 

عزیزم حسابی مبارکت باشه ان به سلامت بغلشون کنی