2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بله عزيزم  سه روز بعد پانكچر رفتم كار ت جنين رو گرفتم كه توش نوشته تعداد و گريدشونو نميدونم تل ...

من رفتم بیمارستان بهمن به سختی روز انتقال از دهنشون حرف کشیدم. نه تعداد میگفتن نه کارت جنین نه فیلم نه گرید

درصورتیکه جاهای دیگه هم دیدم کارت جنین میدن با گرید و اینا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم،به جز پنج تومن دیگه پول دیگه ای ندادید؟؟

عزيزم 5 تومن داديم براي پانكچر كه آخرش 220 تومن پس دادند گفتند 4 تومن هزينه پانكچر شده و 680 هزينه فريز دو بسته جنين يعني اون 5 تومن رو ازتون ميگيرند كه اگه انتقال فرش داشتيد يك تومنش گمونم براي انتقال فرش هست ولي اگه فرش انتقال ندادين و جنينها فريز شدن حساب ميكنند باهاتون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان اگه کسی یا آشنایی دارین که بچه دار نمیشه طبق دستور مقام معظم رهبری هزینه آی وی اف براش ...

بیماران زیر چهل سال که نازایی اولیه دارند تحت پوشش این خدمات در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند. وی این خدمات را یک نوبت آی وی اف، دو نوبت آی یو آی و یک نوبت انتقال جنین فریز شده اعلام کرد و افزود: افرادی هم که تمایل دارند از این خدمات در بیمارستان شریعتی استفاده کنند لازم است به درمانگاه نازایی مراجعه تا پذیرش و نوبت‌دهی شوند. 

این درمان در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی که بخش زنان و نازایی دارند و درمان نازایی انجام می‌دهند، رایگان است

وزارت بهداشت برای یک دوره درمانی در زوج‌های نابارور بودجه در نظر گرفته که اولین درمان IVF و دو سیکل درمان IUI رایگان شده است و داروها نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند. 

اینا رو کپی کردم از صفحه اصلی گذاشتم اینجا

من رفتم بیمارستان بهمن به سختی روز انتقال از دهنشون حرف کشیدم. نه تعداد میگفتن نه کارت جنین نه فیلم ...

دقیقا منم اولین بار بیمارستان بهمن بودم همینطور بود.هیچ حرف درست حسابی نمیزدن.من یه جنین اونجا داشتم اصلا نمیدونم چی شد

بیماران زیر چهل سال که نازایی اولیه دارند تحت پوشش این خدمات در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی قرار می ...

عزیزم من شریعتی میرم رایگان نیست روز انتقال ۷۰۰ تومن گرفتن که شامل طرح شدیم و ۸۵ درصد رو پس دادن . ای یو ای  هم ۴۰ تومن گرفتن پارسال البته با کسر اون ۸۵درصد . کتتر انتقال هم جدا خودم خریدم. این مطلب تو اینترنت هست اما شاید مال قبل هست و الان اعمال نمیشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نمیدونم خوبه یا نه🤔کلینیک سارا  و بیمارستان بهمن هستن.

عزيزم دستگاه سونو بيمارستان بهمن خوب نيست اگه ميتوني برو مطب دكترت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من شریعتی میرم رایگان نیست روز انتقال ۷۰۰ تومن گرفتن که شامل طرح شدیم و ۸۵ درصد رو پس دادن . ا ...

مرسی عزیزم. منم تو یه گروه دیدم واسه همین اینجا گذاشتم. تحقیقی راجع بهش نکردم به جز همون موردی که تو نت دیدم. البته الانم چک کردم خبرش تاریخ نداشت

شما وقتي سونو قلب انجام داديد سن جنيني كه سونو بهتون داد با سني كه خودتون براساس پري حساب كرديد جلو ...

عزیزم.من اصلا بر اساس پریودی حساب نکردم..هم دکترم هم خودم فقط براساس انتقال سن جنین رو حساب کردیم..ک تفاوتش فقط یکروز بود...نگران نباش  تاچندروز کم و زیاد مشکلی نیست

اره من چون اوایل کلا لک و درد و خونریزی داشتم تا سونو ان تی 3بارسونو شدم ازترسم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چند بار انجام دادي باهاش؟ 

کلا یه بار که اون یه بارم با ایشون بودم. ولی هم از مطبش و خودش و دستیاراش و هم از بیمارستان بهمن کوتاهی دیدم که دیگه نمیخوام از جون و پول هزینه کنم اونجا