2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من ...

پریا جون من موقع داروهای آی وی اف درد سینه داشتم ،نگران نباش  

دکتر نصر فرش انتقال میده یا جنین فریز؟

نه عزیزم اصلا اصلا نا امید نشو من نه ساله پله های مراکز ناباروریا بالا پایین میکنم درسته یه وقتایی ک ...

الان دیگه ناامید نیستم فقط اون روز اول ناراحت بودم.‌

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز ۱۴انتقالم ظهر رفتم حمام بعدش که اومدم قسمت خارج واژنم دردای خفیف دارم انگار مبخوام ...

عزیزم منم حموم میرفتم کمردرد میشدم انگار میخام پری شم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همه منم پنج روزه انتقال جنین فریز سه روزه داشتم برای بار دوم و دیگه جنین ندارم ازتون میخوام ...

انشاللله عزیز دلم مثبتی🌷🌷🌷👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واسه همین مگم اشتباه حساب کردن   ، اخه من بعد از ظهرش خونریزی داشتم فقط شدید نبود، کم بود نسبت ...

عزیزم به نظرم بیخیال باش توکل به خدا با ی ساعت و ی روز اینطرف اونطرف اتفاقی نمیوفته هر چی بوده دیگه وارد سیکل شدی و نمیتونی برگردی عقب پس انقدر به خودت استرس نده حتما جنینای خوبی برات تشکیل میشه 🌸

خدا جونم شکرت...
عزیزم یه سوال دیروز دکترم میگفت این امپولارو بزنی واسه ای وی اف همینا که الان دوستمون کفت بعدش که رف ...

گلم ماما حتما اطلاعاتش کم بوده اگه رعایت نکنیم هایپری ممکنه برای هر کدوم از ما ای وی افی ها اتفاق بیفته پس شما هم خیلی رعایت کن روزی حداقل چهارتا سفیده تخم مرغ ابپز بخور اب خیلی خیلی زیاد بخور دولا نشو به خودت فشارنیار انشاءالله پانکچر پرباری داشته باشی

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان امروز ۱۴انتقالم ظهر رفتم حمام بعدش که اومدم قسمت خارج واژنم دردای خفیف دارم انگار مبخوام ...

نگران نباش عزیزم ان شاءالله از علائم بارداری و سه شنبه با ی بتای خوب همه رو خوشحال میکنی🌷

خدا جونم شکرت...
خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من ...

تا اورگالترون میزنی که پریود نمیشی عزیزم، نگران نباش اصلا، این علاءمتم اثر داروهاست، ان شاالله دارم فولیا رشد میکنن