2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
یک شنبه 2 تیر ان شاء الله 🙏🙏🙏🙏🙏

به سلامتی ان شاالله برات حسابی بترکونیم😍😁❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گل من آخه من پنج روز مونده به پریودیم .همیشه قبلش ترشحاتم شیری بود ولی الان ندارم و فقط این ترشحات ک ...

شاید دلیل خاصی نداره، شاید الان تخمک گذاری داشتی، یعنی یه کم دیرتر، شاید هم باردار شده باشی طبیعی😍😍😍😍😍، اینم بگم دو بار در یک سیکل با فاصله زمانی تخمک گذاری نداریم ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توضیحاتتون شما خودت تو چه مرحله ای هستی؟ اخه منم اندومتریوز دارم که لاپرا کردم دکترتون ک ...

من رویان میرم گلم، الان 9 روزه دو تا خوشکل مامان انتقال دادم😍😍😍😍

تو این سینا فهمیدم آندومتریوز دارم

روزی که جنین تشکیل میشه (روز دوم) گرید بندی میشه. گرید جنین بسته به تقسیم بندی های منظم و غیر منظم ...

دقیقا منم منظورم همینه ولی فقط جنین بلاست رو بهش گرید a, b, C میدن، 

و البته موسسه های مختلف فرق داره، آغا کسی نگران نشه چرا بهش گرید نمی گن

ممنونم عزیزم ان شاالله همینطور باشه که میگین خدا از دهنتون بشنوه🤲

سلام عزیزم،نمیدونم پیام منو میخونی یا نه، کلی رفتم صفحات قبلیو گشتم که ببینم مشکلت چی بوده، خواست خدا صاف رسیدم به پیامت

عزیز دلم من نه دانشی دارم در این زمینه نه جایگاهی که بتونم تعیین تکلیف بکنم، فقط تجربه خودمو بهت میگم،من دو سال پیش تقریبا در شرایط شما بودم،توی آخرین سونو یک ماه قبل از زایمان اندازه دور سر بچم دو هفته از سن بارداری جلو تر بود و اندازه پاها دو هفته عقب تر، یعنی اندامهاش نزدیک ۴ هفته با هم فاصله داشتن!!!اگه تو همین تاپیکو نگاه کنی در مورد همین قضیه نگران بودم و سوال میکردم،از هر کی هم میپرسیدم با اینکه براشون عجیب بود میگفتن اگه دکترت چیزی نگفته پس نگران نباش، حتی بعد از تولد کلی منو ترسوندن به خاطر همین قضیه،ولی شکر خدا بچم سالم بود فقط ژنتیکی دور سرش بزرگه و قدشم نرماله، به قول دکترش این از اوناییه که باید پاچه شلواراشو کوتاه کنه! ضمنا مشکل قدی و رشدی با هورمون رشد قابل جبرانه، البته همه اینا در صورتیه که به هر حال جنین به رشد خودش ادامه بده و این عدم توازن به مرحله ناجوری نرسه، والا من که دکتر نیستم تشخیص بدم ولی به نظرم حتما قبل از دست زدن به هر کاری بیا تهران و با چند تا دکتر خوب مشورت کن 

۱۴ روزه، فقط استرادیول دوتا صبح رو تا شب میخوردم البته دفعه قبل ، امپول دیفرلین زده بودم ، و بعد پر ...

گلم دکترم به منم روزی 4 تا استرادیول داد، ولی گفت هر 6 ساعت بخور اگر این جور پخش بشه در روز احتمال لکه بینی میاد پایین، ضمنا خیییییلی تاکید داشت با آب و مایعات فراوان مصرف بشه

سلام دوستای مهربونم مرسی که به یادم بودید و ممنون از همدردیتون من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۵۰ شد و روز ...

عزیزم من جای تو بودم صبر میکردم و بتا نمیدادم چون ممکن دیر بالا بره و استرس بگیری

این همه زحمت کشیدی  دو روز هم روش دارو استفاده کن دعا میکنیم که تنبل جان تند تر راه بره خاله هاش از دل نگرانی دربیان انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بله عزیزم من رسمی نفت هستم وای برگه های استعلاجسمونو چه یکروز باشه چه یکماه بعد از تایید پزشک تو بیم ...

من نميدونستم اينطوري هست براي شما چون براي ما اصلا ربطي به مدير يا رييسمون نداره و فقط كميسيون درمانگاه فرهنگيان بايد تاييد كنه ، ولي شما هم پيگيرش باش نميتونن قبول نكنن مخصوصا كه پرسنل رسمي هم هستي ، ان شا الله كه ميتوني استفاده كني از مرخصيت .

عزیزم خیلی ممنونم ازت که دعامون میکنید الهی هر چی خیره پیش بیاد، شوهرمم چند تا مورد شنیده شبیه روشا ...

نگین جان خیلی تو فکرت هستم و از ته دل برات دعا میکنم خدا معجزه ش رو نشونت بده

هنوزم اصرار دارم با تمام سختی هاش بیای تهران سونو بشی.

اره دوستم  امروز عصر اولین فیزیوتراپی رفتم   گفته ۱۰ جلسه، شما  فیزیوتراپی  بای ...

بسلامتی عزیزم

خوب بود؟

مامان سلحان عزیز یادم باشه اگه باردار شدم حتما مراحل رو دوباره ازتون بپرسم که چیکار باید کنم.آخه منم ...

عزيزم ان شا الله كه به زودي باردار ميشي و از مرخصيت استفاده ميكني ، منظورت اين هست كه براي مراحل درمانت مرخصي بگيري ؟ فكر نكنم اينطور بشه چون اين مرخصي استعلاجي هست كه هر كس براي پيش از زايمان يا خدايي نكرده بيماري ميتونه ٤ ماه در سال و بنا به شرايط خاص بيشتر از ٤ ماه استفاده كنه . از ته دلم دعا ميكنم زود زود باردار بشي و مثل من شير به شير هم باشه كه راحت تا ٣ سال مرخصي استعلاجي و زايمان باشي .

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه؟ میگم شما حدود 28،29 هفته ام سونو شدید؟ وزن نی نی چقدر بود اونموقع؟  ...

سلام عزيزم شما خوبي ؟ ني ني نازت خوبه ؟ خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم .

خانمي من هفته ٢٧ براي سونوي وزن رفتم كه يك كيلو و پنجاه گرم بود و پس فردا هم كه ٣٣ هفته و ٤ روز هستم دوباره بايد برم سونوي وزن كه فكر كنم ديگه آخرين سونو باشه .

شما رفتي سونو ؟ وزن ني ني ات چه قدر بود ؟