2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045769 بازدید | 684483 پست
[QUOTE=87314848]@لاهیجان24178 ‍  @دختردریا22 ‍  دوستان خوبم خبري ازتون نيست ، بيان از خودت ...

سلام عزيزم ، خدا رو شكر كه خوبي خانمي . من هم خوبم خدا رو شكر ، گل پسرم هم خوبه الحمدالله .

نه من هنوز آزمايش قند نرفتم اينقدر هم بدم مياد كه نگو ، توي بارداري قبليم كه بعد از خوردن گلوكز حالم خيلي بد ميشد . هفته ٢٤ تا ٢٨ ميشه انجام داد احتمالا ٧ ارديبهشت كه بايد برم دكتر برام مينويسه انجام بدم . 

ان شا الله براي شما هم مشكلي نداره و راحت انجام ميدي فردا آزمايشت رو .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=87314848]@لاهیجان24178 ‍  @دختردریا22 ‍  دوستان خوبم خبري ازتون نيست ، بيان از خودت ...

آمپول بتامتازون رو دكترت گفته حتما بايد بزني ؟ من فكر نكنم بزنم چون مستعد فشار بالا هستم البته الان بالا نيست فشارم ولي دكترم ميگه خود آمپول بتا فشار رو ميبره بالا ، سري قبل هم نزدم .

خودمم همین حدسو میزنم.انا جون این دردا و‌ گرفتگیا رو چیکار کنم؟صبر کنم تا شنبه یا یکشنبه که دکترم می ...

عزیزم گرفتگی پشتت منظورته؟ 

اگه اون منظورته که ربطی به ایزوپرین نداره اما اگه درد کمر و دل و این چیزا منظورته خوب ایزوپرین میتونه کمک کننده باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

به سلامتی عزیزم..... 

خدا مواظب عروسک خوشگلت باشه..... 

انشالله شیطنت‌های زمینی شدنشو میبینی کیف میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دور ناف شنبه اولی رو بزنه؟

نمیدونم عزیزم خوب برا همسرت باید طبق تجویز دکترش پیش برین، من دقیق روال هورمون تراپی همسران محترم رو نمیدونم..... 

سلام عزيزم ، خدا رو شكر كه خوبي خانمي . من هم خوبم خدا رو شكر ، گل پسرم هم خوبه الحمدالله . نه من ه ...

عزیزم منظورت قسمت خوردن گلوکزشه؟ 

منم برام سخت بود ولی آروم آروم بخوری کمتر اذیت میشی..... 

سلام بچه ها کسی تاحالا روش شانگهای استفاده کردن براش؟؟دوبار تخمک کشی بشه وایننکه تخمک چه سایزی برا ...

عزیزم بعضی دوستان دنبالش بودن اما کسی از ادامه کارش چیزی نگفته برامون..... 

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی و اینکه زیرنظر کدوم دکتر هستی و.... 

عزیزم تو روال پانکچر معمولی که معمولا فولیکول به سایز 17-18 میرسه آمپول آزاد سازی تجویز میشه..... 

احتمالا باید مشابه باشن اما دقیق نمیدونم..... 

عزیزم بعضی دوستان دنبالش بودن اما کسی از ادامه کارش چیزی نگفته برامون.....  ممنون میشم بیشتر ت ...

عزیزم من خیلی فولیکول داشتم بعد دکتر بهم دوروز دارو نداد که سیکل میکرو رو به قول خودش نجات بده 

بعد از 33تا تخمک رسیدم به 19 تا البته فقط 4تاش 16و17 هستن امپول ازاد سازی داد بزنم شنبه تخمک کشی 

گف درصورت لزوم روش شانگهای اخه بقیه فولیکولا 10 تا 14هستن 

یه بارم تجربه میکرو ناموفق داشتم چنین درست نشد همشون نارس بودن 

بنظرت اینبار درست میشه خیلی استرس دارم همش گریه میکنم میگم نکنه نشه چون مرکز خصوصی میرم میگم اگه زبونم لال نشه حالا حالاها پول نیس که برم 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
اووووکی🍀🍀🍀 خخخخ اضافی بودن😂😂😂😂 میگفتی دخمل گلم اومده توپ توپم اضافی چی😍😍😍😍 چرا نیلو نر ...

غربالگری بدو تولدش بود از کف پا😥 تو بیمارستان ب پرستار گفتم برم نیلو گفت نه لازم نیست چیز خاصی نیست منم رفتم بهداشت محله

ممنون دریا جون تو خوبی؟ پرنسس کوچولو خوبه؟ بعد سزارین زود روبراه شدی؟ اذیت نشدی؟ من خیلی از سزارین ...

ممنون عزیزم خوبم تربچه جان هم خوبه😘

منم از سزارین خیلی میترسیدم ولی بعد از زایمان درد زیادی نداشتم خداروشکر بخیه هام ک اصلا درد نداشت ،توی شکمم ی مقدار موقع جاب جا شدن درد میکرد اونم تا یگ هفته بعدش دیگه مثل همه آدمای عادی شدم🙂

من با بیهوشی بودم