2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
ممنون خانمی.بنظرت بتای ۶۰ هزار برای شش هفته کامل بالا نیست؟!

نه عزیزم بالا نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم انشالله که خیره....  خدایا خودت دل مامان نگینمونو شاد کن.....  راستی دوستمون بر ...

وای خیلی ممنون دست دوستمون و شما درد نکنه الهی همه حاجت روا شن😘

الحمدالله❤
عزیزم مجدد تکرار کن انشالله بالا میره و خیالم تخت تخت میشه.....  این دفعه دیگه بالای هزار شده ...

یکی از همشهریام روز قبل من انتقال داده بود تو مرکز مارو دیده بودن شوهرامون همو میشناختن، دیروز شوهر من اون آقا رو دیده اون گفته که خانم من مثبت شده شما چی، شوهرمم گفته چند بار آزمایش داده معلوم نیست هنوز! اونم گفته بود خانمم آزمایش داد گفتن مثبته چرا دیگه تکرار کنیم ما که تکرار نکردیم😁

یعنی هرچی آدم بیخیالتر راحتر، منم هی حرص میخورم اینطوری میشم دیگه توکل به خدا بازم یه آز دیگه میدم ان شاالله به خیر بگذره... ممنونم ازت آنا جون😘

الحمدالله❤
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم صادقانه جوابمو بدین من اخرین ازمایشمو ۹ اسفند دادم که عدد بتا سه هزا ...

به نظر من از همه ی کسانی که یجورایی تو کار درمان هستن اول باید تست شعور و و روانشناسی بگیرن. اخه این چه حرفیه زده!!؟عزیزم همه ازمایش هات درست و روی اصول بوده الان هم عددش کاملا تو رنجه و هیچ مشکلی نداره انشالله هفته هشتم هم با خیال راحت برو برای قلب هرچند که من مطمئنم همین الان هم با توجه به روندی که پیش رفتی قلب نی نی خوشگلمون تشکیل شده. مراقب خودت باش از این فکرها هم دوری کن. 

یکی از همشهریام روز قبل من انتقال داده بود تو مرکز مارو دیده بودن شوهرامون همو میشناختن، دیروز شوهر ...

والا منم دفعه پیش که جوابم مثبت شد و هی بعدش میرفتم آزمایش مامانم میگفت این مدله جدیده که هر روز میرید ازمایش میدید!!؟میگفت ما یه بار ازمایش میدادیم و تمام. واقعا هم درسته توکلت به خدا باشه انشالله بالا میره و خیالت راحت میشه

من که تازه زدم البته من قبلنشم درست حسابی نمیشدم گاهی اوقاتم با آمپول میشدم الانم که این آمپولو زدم ...

چرا 

من که تو ابن سینا پرونده تشکیل دادم جز آزمایش های اولیه مورد نیازش بود مخصوصا چون داروها هورمونی هستند باید مطمئن شن مشکل سینه و رحم نداری

خلاصه یک چک آپ کامل همه جوره میشی

آره ممنون عزیزم توکل به خدا خودش به خیر بگذرونه... خودم که هیچی فکر کنم آزمایشگاهها هم قاطی ک ...

نگین جان 

نگران نباش انشالله که داره به خوبی رشد میکنه 

من سر یه بارداری ام بیام ۱۱۰۰ بود و همون روز سونو دادم هیچی معلوم نبود و کیسه مشاهده نشد ولی هفته بعدش کامل و جامع تو سونو دیده شد

چرا  من که تو ابن سینا پرونده تشکیل دادم جز آزمایش های اولیه مورد نیازش بود مخصوصا چون داروها ...

آره به دکتر گفتم برام نوشت انجام دادم واسه سینه هامم سونو رفتم گفت فیبروکیستیک داری 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان روزتون بخیر  من خرداد ماه امسال یکبار آی وی اف کردم و متاسفانه جواب نگرفتم ولی ...

واااااااااای عزیزم خیلی مبارک باشه. ان شالله به سلامتی به دنیا میاد

مشکلت چی بود که طبیعی باردار شدی؟