2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوتا بودن دعاکن برام ان شاء الله ک هردومون دلشاد بشیم، بلاست بودن ان شاء الله ک بتونن موفق بشن تو رح ...

انشالله عزیزم انشالله که دوتاشون برات دوتا نی نی خوشگل بشن و دلت رو شادکنن 😘😍شماهم برای من دعاکن♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااااااااااام سلااااااااااااااااااااااام 😍😍😍 من اومدممممممم 😅😅

به به سلام مامان یلدا.  .خوش امدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم دفعه اول خيلي ترسيده بودم و زدم بعد دلم نيومد فرو كنم دوباره يه جاي ديگه رو ضدعفوني كردم و آمپول ...

بخدا فکرشم نمیکردم یه روزی برا خودم آمپول بزنم😓

آره شب اول تو بیمارستان که بودم برام تو بازوم زدن خیلی سوخت، شکم دردش کمتره

فدات عزیزم بازم ممنونم😘

الحمدالله❤
الان روز 9 انتقالم. ان شاءالله هرچی خیره و خدا میخواد پیش بیاد.

انشاالله 

به امید این که مثبت بشید ما هم انرژیمون بیشتر بشه🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هیچی هیچی نیس اون واسه انتقال و تحریک دهانه رحم بوده مخصوصا ک میگی سیاه بود ینی خون قدیمی بوده با ...

گلصحرا جونم

یدفعه احساس کردم دوباره خودمو معذرت میخوام خیس کردم ترشحات خیلی زیاد و گرم داشتم دیدم تو اون ترشحات وسطش دوباره دوتا لک سیاه خیلی ریز🥺پهلوم هم شروع کرده به تیر کشیدن

دوم اسفند دکتر وقت سزارین بهش داده  ان شالله روزی همه منتظرا

ان شالله ، بسلامتي فرزندش الان تو آغوششه و داره لذتش رو ميبره مبااااااركش باشه😍😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻
 منم دیفرلین تزریق کردم سه تا، 14 روز بعد از آخرین تزریق رفتم و دکتر بلافاصله گونال اف نوشت و س ...

عزیزم آخه من پانکچر کردم . اینو قبل انتقال داد. تو سیکل قبل پانکچر ال دی داشتم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد