2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ما تکمیلی نیروهای مسلح هستیم ، از این بیمه هم اطلاع دارین که کمکم کنین که میتونم استفاده کنم یا نه ؟

مطمئن نیستم ولی فکر کنم خوب ساپورت می کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره فکر کنم خودش بود، که باردار شذ با میکرو

عزیزم مرحله سونوی قلبشو یادم نمیاد چون یادمه از به تاریخی به بعد دیگه بهمون سر نزد.... 

@رویا42    

ببین خودشه؟؟؟

اگه کاربریش اینه شاید ازش بپرسی جوابتو بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکردم هایپر فقط مال افراد pco هست  خیلی خیلی ناراحتم . گفتن انتقال  چند ماه بعد 😢 ...

عزیزم ببخش نمیدونم در چه مرحله از هستی یعنی پانکچر کردی؟؟؟؟ 

اگه پانکچر کردی بازم جای شکر داره.... 

عزیزم رژیم رو سفت و سخت رعایت کن..... 

سفیده، آب، پروتئین.... 

سلام دوستان.من دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و الان روز سیزدهمه انتقالم. دیروز یعنی دوازدهمم   ...

عزیزم مهم عددش نیست مهم رشدشه..... 

بله عزیزم اگه بالا بره یعنی بارداری..... 

مبارکت باشه... 

من خیلی خیلی غصه دارم . خسته شدم 😭😭😭😭 چی بخورم .؟ چی نخورم  اگه ازمایشم پایین نیاد پانکچر ...

عزیزم پس پانکچر نکردی..... 

پس عزیزم دوغ نخور..... 

فقط سفیده، آب زیاد، گوشت و مرغ و ماهیتا میتونی اینارو زیاد بخور انشالله عوارضش گریبانگیر نمیشه و پانکچرم میشی و کلی جنین تپل مپل خواهی داشت..... 

بعد پانکچر دوغم میتونی بخوری..... 

خداروشکر خرجهایی که کردی نتیجه داده و دست خالی برنگشتی

انشالله برا شمام بهترین جواب منتظرته..... 

راستی بچه ها،تو مرکز بهم گفتن اینترنت استفاده نکنین اصلا،ولی من نمی تونم روزی یکی دوساعت میام تو نت، ...

عزیزم من نمیگم ضرر نداره اما خوب وقتی دورو برت پر امواجه حالا امواج اینترنت خودتم روش..... 

مثل این میمونه یکی تا گردن تو آبه بعد بارونم میباره میگن رو سرت چتر بگیر خیس نشی.... 

اگه به این باشه که من همیشه تو نتم.... 

البته سر بارداریم بیشتر بود الان کمتر شده ولی وای فایمون شبانه روز روشنه..... 

خلاصه سخت نگیر..... 

دوستان ی سوال! اندومتریوز علایم داره؟با سونو متوجه میشن یا باید حتما هیسترو بشیم؟و اینکه تو ای وی ا ...

عزیزم والا مال منو هیچی نشون نمی‌داد..... 

تو کلینیک آندومتریوز دکتر پ ا د م ه ر با معاینه تشخیص داد ولی در کل تشخیص قطعی‌ آندومتریوز با لاپاراسکوپی عزیزم..... 

سلام انا جون  من دوسه روزه بعداز تزریق امپولای پروژسترون نفس کم میارم جوری که نمیتونم نفس عمیق ...

بگو عزیزم احتمالا بهش حساسیت داری احتمالا شیاف بده بهت..... 

خیلی باهوشی عشقم. اره عزیزم درست حدس زدی دیگه وقته اعترافه🙈🙈🙈🙈🙈هرچند تا حالا درموردش دروغ نگفت ...

الهیییییییی.... جیگر دو تایی شونو

پس شما دو هیچ جلویی نه به خاطر اینکه بچه داری.... چون دو تا معصوم هستن که برات دعای ناب کنن😍

انشالله سومی هم به زودی زووووود.... تا سه نشه بازی نشه😁

دوستان اين دعاي سريع الإجابة هس

من تو اون ١٤ روز خوندم

صفحه ٢١١ مفاتيح ١٠٠ مرتبه بخونيد 

نوشته اگه حاجت روا نشدين ميتونين لعنت كنيد كسي ك اين دعا رو نقل كرده

از الهي ادعوك و كيف اقطع رجايي....

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
@دخترفروردین     آنا جان کاملا با مطلبی که گذاشتی موافقم چند روز پیش با یکی از دوستانم ...

فدات بشم...... 

با پاراگراف آخرت کلی خندیدم..... 

انشالله تک تک دوستان هر طور شده بزان..... 

البته از نوع موفق‌.... 

اخه قربونت برم ما میخواییم بزاییم مسئله اینه که هیشکی نمیتونه ما رو حامله کنه😂😂😂😂نه شوهره نه دکت ...

میشی نگران نباش..... 

یه بار شدی بازم میشی..... 

سلام خواهر جان........ منم در حال امادگی و پذیرایی از خاله پری هستم😅 ورزشم خیلی خوب کاری میکنی.. ...

سلام گلم😙

چرا ورزش میکنی  اخه وقتی که مطمئن نیستی بارداری یا نه؟حالا که چند روز مونده تا پریودیت.

بی بی چک نزدی گلم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚