2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رويا ميكرولين زدم ناراحتم پشيمونم، شمام دكا داشتي؟

بله عزیزم منم دکا داشتم.... یه پیشنهاد دارم. تو اینقدر رو همه چی حساسی در مورد هیچ‌ دارویی سرچ نکن. دکتر هر چی بهت داد تو فقط بگو این مایه حیات منه. باید بخورم. باید بزنم. اصلا هم در مورد اطلاعات کسب نکن

تو داری خودتو داغون میکنی. 

اینجوری که تو داری پیش میری اگه آب مقطر بکنن تو ویال بهت بگن این داروی هورمونیه باید تزریق کنی فک منم با همون آب مقطر سیستم هورمونیتو بهم میریزی

ال دی دوماه دکتر بهم داد، بعد روزی چهار تا اووبوست، دوماه تقریبا خوردم، کیتون 100،دوماه خوردم شایذ ب ...

بارانبهاری جون قبل انتقال پرد چند تا میخوردی الان میخوری؟

چند تا جنین داری گریدشون چیه؟

[QUOTE=81935694]يعني پانكچراي قبليت يكسال قبل بود؟؟[/QUOTEمن تو یک سال دو بار پانکچر کردم، و یک سال گذشت تا دوباره پانکچر شدم، تو این یک سال سر خود مکمل خوردم چون از کیفیت تخمک میترسیدم که باز پایین باشه

بارانبهاری جون قبل انتقال پرد چند تا میخوردی الان میخوری؟ چند تا جنین داری گریدشون چیه؟

دوماه پرد خوردم قبل پانکچر روزی دوتا با دوز 5،یک هفته قبل از تخمک کشی قطع، و یک هفته بعد انتقال باز روزی دوتا با دوز پنج

بله عزیزم منم دکا داشتم.... یه پیشنهاد دارم. تو اینقدر رو همه چی حساسی در مورد هیچ‌ دارویی سرچ نکن. ...

اره دوست گلم دست رو دلم نزار كه خونه از دست خودم، خيلي ناراحتم از اين وضعيت روحيم، و هيچ كنترلي بهش نميتونم داشته باشم، مجبورم رو خودم ب شدت كار كنم كه اونم با يه تغيير دارو از دستم در ميره و منو به هم ميريزه،، شما دكا رو كِي و چه جوري داشتي؟

...
بارانبهاری جون قبل انتقال پرد چند تا میخوردی الان میخوری؟ چند تا جنین داری گریدشون چیه؟

خیلی خیلیییییییییییییی یک سال برای این نه تا دونه جنین زحمت کشیدم، ورزش، قرص های ویتامین، ازمایش های ایمنی انعقادی، و....... یعنی یک سال زحمت کشیدم تا این 9تا به ثمر برسن، به همین خاطر با یک سرماخوردگی برنامه ریزیم کامل تو تهران بهم خورد، چون قرار با خودم گذاشتم هیچ قرص و دارویی نخورم جز ویتامین ها و داروهایی که دکتر زنانم بهم میده 

بهار جون مطمئن باش هیچ ضرری نداره یه لحظه به این مساله فکر نکن

دلم برای خودم میسوزه، از ترس کیفیت تخمک دو بار قبلی پانکچر، برای این سری یک سال خودمو تقویت کردم، تمام راه ها رو رفتم، خیلی خیلی تلاش کردم، تا هیچ اما و اگری باقی نمونه، و بعدا خودمو سرکوفت نزنم که چرا این کار رو کردم و یا چرا این کار رو نکردم، دو هفته سرما خوردم تا یک هفته به جز ابلیمو و عسل و قر قر اب نمک هیچ کاری نکردم، دیدم بدتر شدم و دارم تب میکنم، تب هم برای کیفبت تخمک خیلی بده، ای کاش سرما نمیخوردم، ای کاش برنامه اونجوزی پیش می‌رفت که دلم میخواست