2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان من حدود چند هفته است كه بينيم بينهايت خشك مى شه جورى كه موقع خواب بايد از دهان نفس بكشم ...

عزیزم نگران نباش کاملا طبیعیه..... 

منم داشتم.... 

دکتر گفت طبیعیه..... 

حتی از لثه هاتم ممکنه خون بیاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيزم همچنان آسپرينتو ادامه دادى؟من رگه هاى خونى اصلا برام مهم نبود اما راستش امروز ديدم دست ...

عزیزم اصلا فکرای غیر+ نکن چون کاملا طبیعیه حتی اگه آسپرینم نداشتی برات احتمال خیلی زیاد پیش میومد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون و بقیه دوستان سلام،من هنوز با امروز سه روزه دیگه باید صبر کنم تا برم آزمایش بدم،تا اون موقعم باید امپول بزنم

تا الان دوبار رفتم ازمایش بدم خلاص شم اما نشد

من دیروز بی بی زدم منفی بود،معلومه ک بعد این مدت بی بی منفیه پس معلومه چیزی نیست دیگه،پس چرا باید باز امپول بزنم تا سه روز دیگه😩دلم میخواد هرچی زودتر خلاص شم😒

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستان  شما امپول گنال اف و چند خریدین من امروز ۳ تا گرفتم ۱۲۷۰

سلام گنال اف پن ک ایتالیاییه؟من دوتا خریدم ۱۴۶۰،بعدشم یکی دیگه خریدم هفتصد و خورده ای

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ببرم تایید بگیرم چقدرشو بر میگردونن

برا منکه گفتن بیمه هم قیمت گنال ایرانی رو حساب کردن و یمقدارشو دادن،دوتاش ک شده بود ۱۴۶۰بهم ۶۹۳تومن دادن،اون هفتصد و خورده ای هم بهم سیصد و خورده ای دادن

عزیزمم سلام منم فولی هام ریزن. با قرص و امپول تخمک گذاری کردم. مثل شما۱ ای یو ای ناموفق داشتم دکتر گ ...

من شوهرم خداروشکر سالمه منم همینطور گفتم  دیگه ایو ای نمیکنم فقط میکرو اما دکترم میگه تو سالمی هنوز زوده

اره هانا جون دقیقا همینه  بازم ادامه میدم. دیروز یه شلوار بارداری خریدم الان تاش کردم تمیز و مر ...

قربونت برم عزیزم الهی خدا به قلبت آرامش بده

منم چندروز پیش رفتم یه جفت جوراب نوازادی خوشگل خریدم،ولی لک و بی بی منفی رو دیدم دنیا روسرم خراب شد و خیلی گریه کردم به خدا گفتم آخه چرا نمیخوای؟ اما پریروز به همسرم گفتم چطور دلمو آروم کنم چطور وقتی دلم چیزی رو میخواد و نمیتونم به دستش بیارم غصه نخورم چطور دلم بچه نخواد،بهم گفت فقط یه جمله رو به خدا بگو همش زیر لب بگو خدا راضی ام به رضای تو.اولش برام سخت بود اما از دیروز که دوسه باری اینو گفتم الان دیگه اصلا روز ازمایش برام مهم نیس و منتظرش نیستم و بااینکه میدونم جواب ازمایشم چیه ‌بیخیالش شدم 

خیلی راحت شدم آزاد شدم از اون بند افکارِ شلوغ

من شوهرم خداروشکر سالمه منم همینطور گفتم  دیگه ایو ای نمیکنم فقط میکرو اما دکترم میگه تو سالمی ...

اگه سنت کمه وقت بزار شاید شد. خب درصد ای یو ای کمه . اگه عجله داری مث من برو میکرو. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام به همگی

من شیاف پروژسترون دارم واژینال میزارم ولی حس میکنم همش میادبیرون حدود دو ساعتم از جام تکون نمیخورم!!شماها چجوری میزارید؟من تا وارد واژن میکنم دیگه خودش میچرخه نمیتوتم بیشتر انگشتم فرو کنم شیافو  گمش میکنم(ببخشید واضح توضیح دادم)

هانا جون شما شیافتو رکتال یا واژینال میزاشتی؟

اشکال داره رکتال بزارم جذب کدوم بهتره؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام دوستان  شما امپول گنال اف و چند خریدین من امروز ۳ تا گرفتم ۱۲۷۰

من ۴ تا ۳۰۰ واحدی رو ۱۱۰۰ گرفتم با تایید. شما واحدت چند بود؟ واحدش مهمه 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستان دکتر بهم قرص مدروکسی داد از روز ۱۵ سیکل روزی ۲ تا. دوتاشو باید با هم بخورم؟ ظهر بخورم ایراد داره. 

سلام به همگی من شیاف پروژسترون دارم واژینال میزارم ولی حس میکنم همش میادبیرون حدود دو ساعتم از جام ...

عزيزم من واژينال مى زاشتم و دكترمم هم تاكيد براى فقط واژينال داشت

من دو بند انگشت كاملا فشار مى دادم بره داخل و بعدش نيم ساعت تا ١ ساعت دراز مى كشيدم فقط مومش بيرون مى زد كه اونم اصلا مهم نيست

عزیز دلم به عوارض باشه که استامینوفن ساده هم عوارض داره اما تو آنقدر حستو بد میکنی هر دفعه تا مرحله ...

من اگه کوچکترین چیز پیش بیاد از ترس دلم میخواد جنینها رو دور بریزم از اول شروع کنم، این سری از ترس عوارض دارو که فردا یه دکتر نیاد بگه چرا سرما خوردی اینو خوردی چرا این امپول و زدی، به دود گیاهی پناه بردم