2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046704 بازدید | 684539 پست
دکتر قبلیتم تو گاندی بود؟ یعنی میخاستی جنیناتو از جای دیگه انتقال بدی به گاندی؟ 

نه عزیزم جنینام بهمن بود ،و شنیده بودم بیمارانی که میخان پانکچرشون بهمن باشه نصر  قبول میکرد 

گلم دیروز رفتم سونو گفت هیچ تخمک و کیستی خداروشکر نداری ، روزی چهارتا بهم استرادیول داد و دوتا آ اس ...

چه موادی هورمون بالا دارن؟🤔🤔

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جون از عوارض پانکچر و شاید بیهوشیه 

وای خیلی بده چندروزه ن جایی رفتم ن هیچی درستم نمیتونم راه برم،میخوام زودتر رو براه شم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چه موادی هورمون بالا دارن؟🤔🤔

گفتم پیاده روی و اینا توی ضخامت تاثیر داره گفت بهرحال ورزش خوبه اونم طولانی مدت نه توی دوهفته ولی چیزی که خوبه دانه سویا و موادهورمونی دیگه نگفت چیا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه عزیزم جنینام بهمن بود ،و شنیده بودم بیمارانی که میخان پانکچرشون بهمن باشه نصر  قبول میکرد&nb ...

حالا فردا میرم باهاش صحبت میکنم ببینم قبول میکنه یا نه

بعد پانکچر که مسول مامایی گفت اگه بخای هماهنگ میکنیم نصر انتقال بده برات 

ولی دو روز پیش تلفنی حرف زدم یکی دیگشون گفت نمیشه!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها میشه جوابمو بدید

استرادیول من ۶۴.۲۵ این خوبه یا بد خواهش میکنم جواب بدید همین الان از مطب دکتر اومدم ولی دکتر رفته بوددکه ببینه قرار بود داروهامو استفاده کنم که گفت اگه بالا بود استرادیول نزنم .کسی اطلاع داره ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
اونوقت حين لاپارا فقط شناسايي ميكنن يا بر هم ميدارن؟؟

هم تشخیصی هست هم انجام میدن

درسته که کار هر کسی نیست 

اما نه اینکه فقط خزعلی بلده و بقیه دکترها بلد نیستن

زمان رو از دست نده

دکترهایی که مدام دارن لاپراسکوپی میکنن هم توانایی دارن 

زمان چیز مهمیِ از دست بدی دیگه بر نمیگرده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هم تشخیصی هست هم انجام میدن درسته که کار هر کسی نیست  اما نه اینکه فقط خزعلی بلده و بقیه دکتر ...

جداً؟؟؟ ووي ب هول و ولا افتادم،،، عاخه ميترسم بزنن ناكار كنن،، شما كي رو سراغ دارين؟ من اصلا دكترا رو نميشناسم

...
خانمایی که مثبت شدین شما هم یه روزی مث ما منتظر بودین خواهش میکنم بهم چیزی بگین واقعا نگرانم علایمتو ...

عزیزم من هیچ علامتی نداشتم فقط روز ۱۰ و ۱۱ یک لک کوچیک و کمی هم درد پری داشتم همین

یعنی الان معلومه من استرس دارم؟؟؟😁 اخه از کجا معلومه چیکار باید بکنم؟ بیخیال بشم؟ چ طوری میشه ...

نمیدونم والا حس کردم فقط، حالا شایدم اشتباه میکنم، ولی حقم داری راه سختیه، ان شاالله خدا به دل تو و همه منتظرا آرامش بده

جداً؟؟؟ ووي ب هول و ولا افتادم،،، عاخه ميترسم بزنن ناكار كنن،، شما كي رو سراغ دارين؟ من اصلا دكترا ر ...

بستگی داره چقدر بخوای خرج کنی

مثلا دکتر مهدوی و آصف جاه خوبن و گرون

من با دکتر خودم تو بیمارستان دولتی با بیمه دفترچه م عمل خواهم کرد 

اصلا اینطور نیست که داغون و شل و پل بشی

دکتر سرکوچه تون که نمیری

داری یه دکتری میری که مدتها این عمل رو انجام میده و فلوشیپ (تخصص)این کار رو داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی