2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
بچه ها یه چندتا میان وعده بگین.. هرچند دلم نمیخاد چیزی بخورم....اصلا اشتهام بسته اس انگار.دوستمم دیش ...

عزیزم اجیل خام بهترین میان وعده ست.مخصوصا بادام و گردو....

لبنیات رو هم سعی کن روزی سه واحدو بخوری.شیر،کشک ،بستنی ،خامه،ماست...ببین کدومشو بیشتر میلت میکشه..نخوری از استخونات تغذیه میکنن دردونه هات..

میوه هم زیاد بخور گلم..موز خیلی خوبه..

نی نی ها مامان قوی میخان...به خودت برس حسابی 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
متفورمین که نداده بود پلی کیستیک نیستم مکمل هم مولتی ویتامین داده  واقعیتش من دکتر رو مقصر نم ...

نه بحث دكتر نيست منظورم اون ازمايشگاه مركز ناباروري ميلاده كه بعد از اينكه تخمكا رو در ميارن ميگن ضعيف بود

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز بالاخره پریود شدم بعد از بیست و چند روز تاخیر...خیلی هم سنگین پریود شدم.انگار شکممو دارن می ...

وای چه ترسناااک.ولی همین که پریود شدی خودش خوبه.چشم این مدت دارم به اندازه ی تمام عمرم گرمی میخورم.زنجبیل‌رو چجوری بخورم؟مثل دمنوش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فیلم و سریال خنده دار ببین کتاب بخون. من یه دفتر دارم به اسم دفتر شکرگزاری هر روز توش از خدا برای نع ...

عزیزم واقعا ممنونم بابت یاداوریت منم خیلی وقته میخوام این کارو انجام بدم همش یادم میره.بله شکرگذاری واقعا حال ادمو بهتر میکنه.و انرژی مثبت میده به زندگیت.چقد با دیدن نقاشیت ذوق‌کردم😍😍😍منم شروع میکنممممم.مرسی گلمممم.خیلی حرفات خوب‌بود.ان شاالله‌همونطور که‌نوشتی به سلامتی نی نیتو بغل میگیری

اتفاقا ما هم فروردین عروسی داریم چندتا😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان انا جون سلام قدم نو رسيده مبارك من كتايون هستم پارسال با تخمك اهدايي باردار شدم و ...

سلام عزيزم ببخشيد من اول كه جواب پستت رو دادم نشناختم شما رو . به سلامتي مبارك باشه خانمي ، من يادمه شما رو كاملا ولي يادم نيست شما هموني هستي كه با دكتر منصوري مقدم انجام داده بودي ؟ واقعا ان شا الله اين روزهاي خوب قسمت همه دوستان بشه .

چیکار کنیم حواسمون پرت شه این روزا؟بچه ها جدی اگه راه حلی دارین بگین.برای آرامش بیشتر چیکار کنیم

عزيزم هر روز فيلم ببين ، قرآن بخون و اون ذكر بسم الله رو هم كه من گفتم شروع كني هم مشغول ميشي و هم بهت آرامش ميده حسابي .

وای چه ترسناااک.ولی همین که پریود شدی خودش خوبه.چشم این مدت دارم به اندازه ی تمام عمرم گرمی میخورم.ز ...

اره همین طور دولا موندم از درد..خیلی دارم کنترل میکنم خودمو مسکن نخورم 😣

زنجبیل تازه یا پودرشو بریز تو چای کمرنگ با یه تیکه نبات بخور...روزی دو لیوان بخور

من یکبار سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب دارم خیلی روحا اذاب کشیدم و داغون شدم و همیشه از خدا میخواستم که د ...

منم این تجربه رو داشتم.... انتظاری که تهش نا امیدی باشه تلخیش تا آخر عمر میمونه. میفهمم چی‌ میگی

من وقتی میخواستم انتقال بدم به خاطر همین تجربه تلخ این ماه و اون ماه میکردم.... وقتی خونریزی کردم از ترس اینکه برم و بگن هنوز قلب تشکیل نشده تو خونه به زمین چسبیده بودم ولی دلم نمیخواست برم سونو....

انشالله دل تو هم گرم میشه.... به خدا توکل کن

اره همین طور دولا موندم از درد..خیلی دارم کنترل میکنم خودمو مسکن نخورم 😣 زنجبیل تازه یا پودرشو بری ...

وای چه ترسنااااک😑البته شما هایپرت هم خیلی شدید و دردناک بود.من اصلا درد نداشتم بعد پانکچر.حتی وقتی دکتر گفت یکم مایع ازاد میبینم تعجب کردم.چون هیچیم نبود.واسه همین میگم شاید پریودم مث همیشه باشه.شایدم بخاطر داروهای هورمونی پریودم شدیدتر باشه.فقط بیاد.هرچقدم دردناک باشه مهم نیست.وای اره ادم جرات نمیکنه توی سیکل انتقال داروی گیاهی و شیمیایی بخوره.تحمل کن عزیزدلم.ان شاالله به زودی با یه نی نی جبران میشه تمام سختیات

عزيزم هر روز فيلم ببين ، قرآن بخون و اون ذكر بسم الله رو هم كه من گفتم شروع كني هم مشغول ميشي و هم ب ...

چشم ممنون مهربونم

وای چه ترسنااااک😑البته شما هایپرت هم خیلی شدید و دردناک بود.من اصلا درد نداشتم بعد پانکچر.حتی وقتی ...

مرسی عزیزدلم...ان شاء الله پریود تو راهیت اخرین پریودت تا نه ماه اینده  باشه.یه پریود کم درد و راحت.

درست میگی..عوارض داروها رو من خیلی خودنمایی کرده 😒 یکشنبه تو سونو ضخامتم ۱۳ بود.بخاطر همینه که خیلی درد دارم...

توالت فرنگی بهتره.... مواظب یبوست باش......  چند روز پیش یه دکتر تورک داشت در مورد یبوست ص ...

عزيزم من قبلا با توالت فرنگي مشكل داشتم و اصلا نميتونستم زور بزنم ولي به نظرم همه چيز به عادت هم هست ، از وقتي انتقال جنين داشتم ديگه روي توالت فرنگي مينشستم و الان ديگه اصلا روي توالت ايراني نميتونم بنشينم .

عزيزم اينطوري نگو به نظرم عجله نكن دو هفته ديگه صبر كن ان شا الله كه قلب تشكيل ميشه .

میدونی از دست خدا ناراحتم تو سقط اولم اونقدر ناراحت شده بودم که فقط بهش میگفتم اگه میدی سالم باشه ولی بازم اینکار باهام کرد

سلام دوستان من قرار این ماه آی وی اف بشم موعد پریودم همیشه سر موعدِ این ماه دو روز قبل موعدم و فرداش و پس فرداش یعنی سه روز در حد یه لک اندازه یه سکه قهوه ای بسیار تیره دیدم بعد از سه روز با اینکه آ اس آ میخورم هیچ خونریزی ندارم دارم دیوونه میشم چرا اینجوری شدم ؟ استرس شدید گرفتم قرار شنبه برم کلینیک برای سوتو و گرفتن دارو چون فکر میکردم روز سوم خونریزیم میشه ولی هیچ خونریزی ندارم چیکار کنم برای کسی پیش اومده ؟