2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
سلام مامانای گل خوبین انا جون  امروز جواب ازمایشم و سونوی ان تی رو بردم دکترم دید گفت همه چی خو ...

عزیزم حتما جای نگرانی نیست دکترت گفته نیازی نیست..... 

عزیزم + فکر کن و خودتم کلا جوانب احتیاط رو رعایت کن..... 

انشالله به سلامتی بغلش کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دکتر ژنتیک تشخیصش این باشه خوب  ازمایش سلامت جنین رو انجام میدن .. ازمایش کاریو تایپ داده ...

نه..صبح با مرکز که تماس گرفتم دکتر گفتن چون دو تا سقط داشتی طبیعی نیست و باید بیای مشاور ژنتیک.شاید هم نیاز باشه جنینات بررسی بشن...

امیدوارم مشکل از ایمنی خودم باشه فقط😕

♡■♡■♡■دوستان خوبم شما میتونید کمکم کنید واسه پیدا کردن مادری که بتونم مثه چشمام بهش اطمینان کنم و پا ...

عزیز دلم خودت میدونی حتما که چه قدر برام عزیزی..... 

مطمئنم همه شرایطت رو سنجیدی که به این تصمیم رسیدی و شاید بهترین برات قراره از این مسیر اتفاق بیفته..... 

ولی با تمام وجودم چیزیو که باور دارم بهت میگم!!!! 

ببین به نظر من مهمترین مساله تغذیه سالم و بارداری خوب داشتن مادر جایگزین...... 

دیگه خیلی خودتو درگیر جزئیات نکن..... 

مطمئن باش مثل یه لوح سفید تحویلش میگیری و این تو و باباییش که قراره این روی این لوح زیباترین اثر رو ثبت کنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شا الله شما خيلي زود نتيجه ميگيري عزيزم . همسر من تهران پيش دكتر سعيد صاحب كشاف عمل كرد .

امیدوارم جنتی خوب باشه براش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم 😍😍😍مبارکه...بتای کمت به خاطر لانه گزینی دیرترش بوده ...نگران نباش  ان شاالله دو روز د ...

همه اینو میگن .کمی دلم اروم شده .ایشالا منم بتام بره بالا  خیلی امروز اذیت شدم انقد شوهرم غصه خورده صداش کیپ شده😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
حالا برنامه ام اینطوری چیده شده 1. پانکچر اسفند ماه با دکتر ذوالقدر...اصلا مهمه چه دکتری رو انتخاب ...

عزیزم والا من شخصا حس میکنم اگه جات بر ودم شاید حاضر بودم ریسک کنم و به رحم خودم انتقال بدم اما خوب یکی از دوستامون ته این ریسک (به خاطر آدنومیوز) متاسفانه هم دردونشو ماه ۶ بارداری‌ و هم رحمشو از دست داد. برا همین نمیشه دقیق نظر داد..... 

دختر تو الان به نی نی تو شکمت داری چرا با این فکرها اذیتش میکنی ؟من سر بارداری اول بعد از ده روز عقب ...

یبار امپولای اچ ام جی زدم و طبیعی خواستیم باردار شیم.یادمه بتام تا 49 رفت و مشکوک شد و بعدش دوباره از دادم اومد پایین.این خاطره بد تو ذهن منو شوهرمه.حالا الان خودمونو اینجوری راضی کردیم که این کلا قضیش با اون فرق داره.خدا از دهنت بشنوه.مثبت بشه بیام بگم بهتون😘😘با حرفاتون اروم شدم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
فقط اینکه واسه پانکچر دکتر گفتش که باید ال دی بخورم اینماه و ماه بعد روز دوم ویزیت شم واسه گرفتن دار ...

عزیزم من واقعا نمیتونم نظری بدم چون دقیقا چطور تو نمیتونی انگار منم حس تورو دارم و نمیتونم تصمیم بگیرم.... 

تنها چیزی که با جون دلم میگم اینه میدونم بهترین منتظرته..... 

مرسی دوستی الان که خیلی ناامیدم،احساس می کنم هیچ وقت قرار نیست من جواب آزمایشم مثبت بشه

میفهمت..... 

منم باورم نمیشد یه روز مادر بشم اونم مامان دو تا وروجک مامانی..... 

دقیقا الان منو ببین به زودی تجربش خواهی کرد شک نکن..... 

عزیزم مبارکه انشالله بتای دوم  عالی پیش بره جنین چند روزه انتقال دادی؟

سلام جنینام سه روزه بودن .دکتر گفت برات لیزرشونم کردیم حتما میگیره ولی امروز اینطور شد حالا ایشالا مثبت بشه پ

خانما من ٦ كيلو كم كردم انقد ك حالم بده

چشم وا ميكنم معذرت ميخام عققققق ميزنم تا چشممو ببندم

خداروشكر رشد جنينم خوبه

و دليل لك بينيم وجود فيبروم تو رحممه ك بش فشار مياد  تا ٣-٤ ماهگي باهامه 😞😐

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️