2777
2789
شوخی میکنی؟؟ من اصلا توقع همچین فیلمی نداشتم حس میکردم دارم توی سبک سریالاش ساخته شده و از طرفی حر ...

واي به نظر من عالي بود ...... كل جذابيت فيلم اين بود كه يه نفر خيلي عادي صبح از خواب بيدار ميشه و درگير مسايلي ميشه كه اصلا تقصير خودش نيست و ممكنه از مهمترين مسايل زندگيش بمونه 

این نیز بگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستاني كه فيلم رو ديدن يه سوال!!!! اخرش خانمه به شوهرش خيانت كرده بود يا نه؟؟؟؟ اخ بعد قبل از فرار ...

منم گیج شدم ولی به قسمت وکیل دقت نکرده بودم.الان حس میکنم هم خیانت کرده هم داداش بزرگه اموال و میخواست و این وسط نوید بود که بازی میدادنش!!اونم الناز رو

بای بای نی نی سایتی ها
دوستاني كه فيلم رو ديدن يه سوال!!!! اخرش خانمه به شوهرش خيانت كرده بود يا نه؟؟؟؟ اخ بعد قبل از فرار ...

خوب همینه که فیلم رو بدکرد دیگه وگرنه صرف نقطه کور تو فیلم بد نیست ولی اینکه صحرا ومسعود یکباره عاشق شدن وبلافاصله عقد کردن از کسیکه پرستارتیمارستانیه که دکتر حرفش رو قطعا قبول داره و.......فیلم رو مسخره کردن کلا غیر قابل باور بود

شوخی میکنی؟؟ من اصلا توقع همچین فیلمی نداشتم حس میکردم دارم توی سبک سریالاش ساخته شده و از طرفی حر ...

من خیلی خوشم اومد عزیزم نظرا متفاوته

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

راستش مدتها فیلم خارجی نگاه میکردم بدیش حداقل صحنه هایی که داشت بود وخوبیش برا تقویت زبانم بد نشد کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم ولی تصمیم گرفتم از این به بعد فیلم های ایرانی ببینم ولی انگار دارم پشیمون میشم😄😄

اون تلفن

یادمه اسم یه دختر برد.کیمیا همچین چیزی

طرف دختر بود.

بعد الناز چطور ب این فکر نکرد که زن نوید محمدزاده نشونیای اونو به آدم پشت تلفن داد.نترسه بیان ب جرم قتل بگیرنش

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
لباسا،خونه ها و درکل همه چی در حد صدسال پیش بود تااینکه گوشی آیفوناشونو دیدیم و حرف تل گرام شد

دقیقا منم همش فکر کردم مال چند دهه ی پیشه تا موبایلش دیدم😞