2777
2789

شیر میدم به نی نی....آزمایش قندم و چربیم خوبه ولی اینا منو نگران کرده,,

SGot: 30 که نوشته باید کمتر از ۳۰ باشه

۲۰> منفی                                        H.pylori IgM:31.9 

Equivocal. 20_30

Pozitive  >30

آزمایش ادرار,,,,

Wbc. 5_6

Bactria  few

Mucuse few

آخه عفونت ادراری چرا گرفتم ؟من که همش آب میخورم تازه کبدم آنزیمش چرا بالاست آخه؟ما که اصلا چربیجات نمیخوریم.توروخدا اطلاعات دارین برام توضیح بدین اینارو

خدایا از اینکه معجزه خودتو دوباره نشونمون دادی ممنونم  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاه وزن ناکهانی نداشتی؟

چطور مگه؟ نمیدونم...به نظرم لاغر شدم,,,,,آخه خیلی کدو میخورم به خاطر چربی خونم,,,,

چرربیم پایین اومده ولی این گزینه ها نمیدونم چشونه

چطور مگه؟ نمیدونم...به نظرم لاغر شدم,,,,,آخه خیلی کدو میخورم به خاطر چربی خونم,,,, چرربیم پای ...

کاهش ناگهانی وزن میتونه باعث بالا رفتن انزیم های کبد بشه

چند کیلویی؟ اضافه وزن وچاقی نداری؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
کاهش ناگهانی وزن میتونه باعث بالا رفتن انزیم های کبد بشه چند کیلویی؟ اضافه وزن وچاقی نداری؟

یعنی خطرناکه؟اضافه وزن نداشتم فقط چربی و کلسترولم ببالا بود که درست شد ....

خطرناک نیس اگه مراعات کنی

یعنی چی مراعات کنم آخه؟ سونو مشکل نداشت..تازه رعایت میکنم هنوز ,,,,,,چجوری رعایت کنم یعنی؟

عزيزم ١- Alt/AST دو تا انزيم مهم كبدي هستن كه بسته به اين كه كدومشون بالا باشه و نسبتشون  ازمايش كبدي تفسير ميشه . مقدار هر كدوم براي شما چنده؟ ٢- احتمال داره شما مشكوك به زخم معده باشيد كه براي تاييدش بايد به متخصص گوارش مراجعه كنيد. ٣- شما عفونت اداري قابل توجهي نداريد .

[QUOTE=54329576]Sgot=18 Sgpt=30   که نوشته هر دو کوچکتر از ۳۰ باشه[/QUOTE

عزيزم پس به نظر ميرسه بايد يك مقدار در زمينه مصرف غذاهاي چرب مثل فست فود و ... بيشتر مراعات كنيد و حتما به پزشك هم مراجعه كنيد . جاي نگراني زيادي نيست

[QUOTE=54329576]Sgot=18 Sgpt=30   که نوشته هر دو کوچکتر از ۳۰ باشه[/QUOTE عزيزم پس به نظر ميرس ...

عزیزم ما اصلا چربی جات نمیخوریم.اضلا اصلا..کدو هم زیاد میخورم