2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 35 پست
ضعف تخمدان تو سونو ی فولیکول معلوم میشه؟

شیش ماه دکتر رفتم ولی واسم سونو ننوشت با کیت تخک گذاری می فهمید که تخمک گذاری داشتم یا نه 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیش ماه دکتر رفتم ولی واسم سونو ننوشت با کیت تخک گذاری می فهمید که تخمک گذاری داشتم یا نه 

عزیزم برو زیر نظر یه دکتر خوب من دوماه پیش سونو دادم سه تا فولیکول ۱۹داشتم که اقدام نداشتم دیگه این ماه نرفتم گفتم امید به خدا

ماه سوم اقدام ،،،خدایا میشه مامان بشم منم❤️
عزیزم برو زیر نظر یه دکتر خوب من دوماه پیش سونو دادم سه تا فولیکول ۱۹داشتم که اقدام نداشتم دیگه این ...

راستش یکی دارمو شوهرم بچه نمی خواد اون دکتر به زور میرفتم از این به بعدو می خوام بسپرم به اون بالایی هر چی خودش بخواد

راستش یکی دارمو شوهرم بچه نمی خواد اون دکتر به زور میرفتم از این به بعدو می خوام بسپرم به اون بالایی ...

خب پس یدونه ام داری واسه من اولیه ۲۲سالمه

ماه سوم اقدام ،،،خدایا میشه مامان بشم منم❤️
خب پس یدونه ام داری واسه من اولیه ۲۲سالمه

منم 22سالمه وپسرم پنچ سالشه وتو 15سالگی ازدواج کردم لان میگی چقدر هول بودی خخخخخخ