2777
2789
عنوان

احساس میکنم کنار یک هم خونه زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 93 پست

جو خونه رو یکم شادترش کن به هیچ وجه هم تنها نخواب هی بهونه بیار نمیتونی تنها بخوابی شبا بعد خواب برو کنارش کم کم شاید اومد نزدیکت تو خواب بغلش کن بوسش کن نوازشش کن نرمشش کن 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
شاید همش تو خونه فکر و ذهنش درگیر کار ،که به تنهایی وتمرکز نیاز داره

اینم هست..خیلی به کارش اهمیت میده

اما انگار مرد نیست

یعنی شاید اگه من نبودم زندگی بهتری داشت..نه این که بره سراغ یه زن دیگه...تنهایی رو دوست داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شک نداره اعتماد کامل داره سرده شاید به صورت ژنتیکی اینا مشکل داشته باشن باید تشویقش کنم بره پ ...

ببندش به گرمی,حتما هم ببرش پیش اورولوژیست,این شاید عفونتی چیزی داره که نمیخاد

یا عماد من لا عماد له,,,,

من میفهمم که زن به محبت زنده است 

ولی همسره شما اونقدررررر خوبی داره که چشم روی این عیبش ببندی 

خدای نکردی اگه تو زندگی ای بودی که همسرت جای خوبیها و بدیاش عوض بود اونوت چکار میکردی ؟ 

قدر زندگیتو بدون بهش سخت نگیر سر خودتو گرم کن و اونم از محبت خودت محروم نکن

باع...

سلام؛

قبل از جدا شدن ازش بخواه که یه دکتر برین، قرصی دارویی، حتما چیزی هست برای درمان این مشکل، همسر شما اولین فردی نیست که اینطوریه، آخرینش هم نخواهد بود.

به هر حال بهش بگو میخوای هرکاری لازمه برای ادامه زندگی باهاش انجام بدی تا بعد، اگه به واسطه این مشکل خدای نکرده جدایی اتفاق افتاد، خودت رو سرزنش نکنی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

طلاق بگيري چي بشه؟

دوتا بچه رو اواره كني؟ استرسي كني؟ از درس و مشق بندازي؟

مردا تو ايران اينجوري شدن از بس مشكلات و فشار كار هست الودگي هوا هست اكثر ادما افسرده شدن

بجاي اينكه كمك كني فكر طلاقي؟

با يه مسافرت  كلي حال و هواتون عوض ميشه

از روانشناس كمك بگير

خراب كردن راحته مهم اينه چقدر سازنده باشيم

خدا بزرگه

نه شک نداره اعتماد کامل داره سرده شاید به صورت ژنتیکی اینا مشکل داشته باشن باید تشویقش کنم بره پ ...

تو که شوهر به این خوبی داری ببرش پیش مزاج شناس

ببرش پیش حکیم مومن تبریزی77509818 اون مرد صد ساله رو سرپا میکنه

داروهای خاص داره

برو خودش نبض شوهرتو بگیره تا تهشو میخونه

داروهاشم خودش داره بهش میده

من میفهمم که زن به محبت زنده است  ولی همسره شما اونقدررررر خوبی داره که چشم روی این عیبش ببندی ...

موافقم اینهمه موارد مثبت و چشم میبندی فقط بخاطر سردی که شاید ذاتی باشه براحتی اسم طلاق میاری.پس شما اول تکلیفت با خودت روشن کن ببین چقدرفداکاری و دوستش داری یانه