2777
2789

سلام خانما

بارها مشکلمو تو این سایت گفتم

دیگه کارد به استخونم رسیده

اخه نمی گم شوهرم معتاده..خرجی نمیده..بداخلاقه.....

شوهرم آرومه... خیلی به وظایف پدری خودش پایبنده...خرجی میده...صبوره

اما از من جداست..دلش میخواد تنها باشه...هیچ وقت بهم محبت نمی کنه

انگار اصلا مرد نباشه

به نظرتون جدا بشم

چون تغییر نمی کنه مطمئنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر خیلی کلی گفتین.. ولی فکر نمیکنم طلاق مشکلی رو حل کنه..!!  شما تغییرش بده.. هنر ...

وقتي شوهر نخاد، زن خودشو هم بكشه بي فايدست

واسه بهتر شدن روابط، هر دو نفر بايد تلاش بكنن

ببخشید ولی به نظرم مشورت خانومای این سایت به درد شما نمی خوره. یه دوره کامل مشاوره بگیر. شوهرت هم باید همراهت باشه. 

به نظر من مشکلتون اصلا کوچک نیست. همین که از نظر عاطفی تامین نمی شید خودش مشکل بسیار مهمیه. به حرف کسانی هم که ازت می خوان بسوزی و بسازی گوش نده. الان عهد بوق نیست. هیچکس جای شما نیست و نیازهات رو درک نمی کنه. حق داری دلت یک رابطه سالم و کامل بخواد.

خدا رو شکر که مشکل دیگه ای ندارین ...ممکنه این رفتارش هم مقطعی باشه ..بهتره کنارش بشینی و ازش در مورد رفتارش با ارامش توضیح بخای ..ممکنه مالی باشه یا سر کارش مشکلی پیش اومده باشه ..با تلاش میشه این مشکل رو حل کرد

ببین عزیزم می دونم سخته چون من تا حدودی این شرایط رو گذراندم ولی برای به طلاق فکر کردن خیلی خیلی زوده چون بچه داری و اونا خیلی ضربه می خورند به نظرم باید با یک مشاور صحبت کنی تفاوت سنیتون چقدره؟

عشق یعنی مامان خودم
2810