2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
یه چیز دیگه. یکی از دوستان اشاره کرد بود البته. منهای بحث گرونی و تورم بی اندازه ای که تو کشور ما هست، ما خیلی حیف و میل و اسراف داریم. مثلا از اتاق بیرون میریم برقش رو خاموش نمی کنیم. شیر آب بیخود بازه، کتری یا سماور از صبح تا شب روشنه (این یکی را به خودم گفتم) با وجود لباس داشتن باز میریم لباس میخریم روهم تلنبار میکنیم و ....
اگر بتونیم درست و صحیح مصرف کنیم نه تنها خودمون بلکه بچه هامون هم راحت تر هستند.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه. یکی از دوستان اشاره کرد بود البته. منهای بحث گرونی و تورم بی اندازه ای که تو کشور ما هست، ما خیلی حیف و میل و اسراف داریم. مثلا از اتاق بیرون میریم برقش رو خاموش نمی کنیم. شیر آب بیخود بازه، کتری یا سماور از صبح تا شب روشنه (این یکی را به خودم گفتم) با وجود لباس داشتن باز میریم لباس میخریم روهم تلنبار میکنیم و ....
اگر بتونیم درست و صحیح مصرف کنیم نه تنها خودمون بلکه بچه هامون هم راحت تر هستند.

یکیش هم من... اصلا انگار دستم به پشتم نمیرسه چراغو خاموش کنم ...موقع ظرف شستن، یکسره آب شرشر میکنه! ریکا هم زیاد مصرف میشه ها ولی باز ... یکسره برای بچه ها لباس میخرم... انگار لخت موندن... همش هم ناله بدهکاری دارم ...

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سباجون من بدتر از اینارو گذروندم عزیزم... خدا بخشنده اس... درست میشه انشاله
فَاجِبنی یا الله ...
سلام دوستان
تاپیک بسیار خوب و مفیدی هست فعلا تغییر شرایط از دست من و شما خارج شده و فقط باید باهاش کنار اومد
به نظرم خیلی مهمه که وقتی یهو یه میوه یا هرچی زیادی گرون می شه نخریم جایگزین دارن نگین نمی شه من خودم به خاطر آلرژی پسرم فقط می تونم با این مواد غذا بپزم(البته تو کاهش هزینه ها کمکی نشده چون غذای حاضری نمی تونیم بخوریم به اون صورت و مصرف برنج و گوشت و مرغمون بالاس از طرفی داروهی پسرم خیلی هزینه بر هستن فقط باعث شده 30 کیلو وزن کم کنم مانکن شدم هههه)
مرغ گوشت گوسفند برنج گندم جو هویج سیب زرد شکر نمک چای غیر عطری لیمو شیرین موز و جدیدا یه پیاز کوچیک
نه ادویه نه رب نه هیچی پس اگه مثلا گوجه گرون می شه نگین بدون گوجه که نمی شه غذا پخت
یه نکته دیگه وسایلی هست که می خریم مخصوصا برای بچه ها اما فقط یه برهه کوتاه لازم هستن اونا رو می شه با قیمت کمتر در اختیار کس دیگه گذاشت مثل همین بازارچه نی نی سایت یایه تاپیک مثل این
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=314985&PostID=16432286#16432286
من خودم خیلی وسایل تو کمدو انباریم دارم که مطمئنا برای کس دیگه لازمه و بلعکسش
لباسهای مجلسی هم که یه بار معمولا نهایت دو بار استفاده می شن
دیگه خیلی از نکاتو دوستان گفتن
هزینه هایی که از رو چشم و هم چشمی هشت جشن تولد اگه خودمونی و ساده باشه اوکی هست اما مثلا
جشن دندونی جشن قدم!! خوب واقعا ضروریه؟تم تولد چقد باب شده عکسهاس آتلیه ای با قیمتهای خفن خوب تعداد کمش خوبه اما گاهی دیگه زیادی می شه
نمی دونم چرا هر جا پست میزارم بقیه یه برداشت دیگه می کنن یه جا پست گذاشته بودم همه مثل من گفته بودن اونوقت اومدن گفتن من مردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینقد بدم میاد از آدمایی که واسه نمی دونم چی مثلا جلب توجه شاید میان دروغ می گن و میرن آخرشم به من می گن تو این حرفارو الکی م یزنی یا ... من چه دلیلی دارم که بیام ملتو بزارم سرکار
خیلی دلم گرفته ایشالا منم یه روز از این وضعیت در میام میام هی عکس خونه زندگیمو می زارم تا کیف کنین نه اینکه بهم تهمت اینو بزنین که من دروغگوئم

از دوستانی که دلداریم دادن ممنونم
دوستتون دارم
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
سبا جون کسی نگفته دروغ میگی .ممکنه خیلی ها تعجب کنند از جمله خود من.ولی توضیحاتی که دادی شاید برای بعضی ها قانع کننده باشه به خصوص که به نظر میاد از خانواده هاتون هم کمک میگیرید.خدا به زندگیت برکت بده.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام دعایی که خودم تجربه دارم که روزی رو زیاد میکنه..
از آقای بهجت نقل شده:روزی 110 بار این دعا:
اللهم الرزقنی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک.
و110 بار خواندن سوره عادیات
توجه :مداومت برآن مهم است وبا اعتقاد بخوانید.
هر کسی خواند ونتیجه گرفت بیاد بگه.
من و همسرم میخوانیم وخدارو شکر روزیمون هم خوبه..
ممنون دوستان
روزی 100 لااله الله الملک الحق المبین
روزی 100 صلوات
در ساعت اول روز 308 مرتبه بگوید یا رزاق روزی او وسیع می گردد
جهت تنگی روزی و رفع فقر 40 روز روزی یکمرتبه سوره مبارکه مزمل را بخواند.(البته من چند شب فراموش کردم بخونم)
بعد از نماز صبح به جهت زیادی نعمت باید به عدد ابجد 211 مرتبه بگوید یا منعم.

اینم لینک دو تا سایت
http://www.beytoote.com/religious/daru-manavi/prayer-vote.html

http://forum.banianejavan.ir/thread-2808.html

بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
مثلا همین دیروز خاله ام یه کارت هدیه 30 تومنی بهم داد گفت واسه روز زن واست گرفته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاری که تابحال نکرده بود

چند روز پیشم یکی از دوستای دوران دبیرستان شوشو 50 تومن بهش داده بوده گفته اون زمان ازت گرفته بودم!! اصلا شوشو یادش نبود

من اینارو میزارم روی برکت ذکر ها و روزی رسون بودن خدا

البته خدا پدر مامانمو بیامرزه اونم خیلی کمک می کنه مثلا امروز گوجه و خیارو کاهو داده بود همسری اوورد

سلام به همه
قابل توجه دانشجویان و جویندگان کار در فضای مجازی

اینجا دوتالینک میزارم:

لینک اول مخصوص دانشجوهای عزیزه...اینجا پر از پروژه و تحقیق و گزارش کار و جزوه و پایان نامه و نمونه سواله:
http://dl.xco.ir/?id=660

لینک دوم مخصوص کسانیکه میخوان در دنیای مجازی درآمدی بالا داشته باشن: یه کسب و کار اینترنتی و پردرآمد:
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=660

حتما یه نگاه بندازید....یک نگاه ضرر نداره!
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
2810