2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم کم کم یاد میگیرم
1-آرایشگاه برای اصلاح و ابرو نمیرم.الان یه اصلاح و ابرو شده 15 تومن.خودم این کار رو میکنم.هر هفته هم انجامش میدم و هر روز ابروهامو تمیز میکنم.همیشه هم تمیزم.تازه مامان و خواهرم رو هم اصلاح میکنم و اوناهم صزفه جویی میکنن

2-ماهی 1 بار اپیلاسیون میرفتم کل بدن.موقت میشد 16 تومن .حالا که دیگه همه یاد گرفتن هی اصرار میکنن چرا دائم نمیکنی و... به زور میخوان پول بیشتری بگیرن.که من شب عید مجبور شدم 40تومن پول اپیلاسیون بدم.ولی دیگه تصمیم گرفتم خودم با دستگاه اپیلیدی انجام بدم و فقط برای یه قسمت خاص برم اپیلاسیون. تازه هر دفعه 1000 بابت زیر انداز میدادم .حالا از این سفره های یه بار مصرف برای این کار گذاشتم کنار با خودم میبرم

3-میوه از تره بار میگرفتم.چند تا دونه سیب بزرگ میریختن تو کیسه و 2 کیلو میشد .تازه توش خراب هم داشت نمیذاشتن عوض هم کنم.حالا میرم از میوه فروشی ها خودم کوچیکاشو جدا میکنم و عوضش سالم و تعداد بیشتر.شاید قیمتش زیاد باشه ولی دور ریز نداره و به جای اینکه مجبور باشم هر دفعه یه میوه بزرگ بخورم از میوه کوچیک استفاده میکنم

4-از کیسه های خریدم برای گذاشتن زباله استفاده میکنم و چو ن کوچیکن زود زود بیرون میذارم و سطل بو نمیگیره

5-حد الامکان از خرید نون بربری خودداری میکنم چون بیات میشه و گرون هم هست و موندگاری نداره.سنگک و تافتون میخرم و فریز میکنم

6-مایع دستشویی و ظرفشویی لیتری میگیرم و 9 ماه استفاده میکنم

7- شامپو و نرم کننده مو اوه بزرگ میگیرم و 3 ماه استفاده میکنم

8-در ساعات اوج مصرف به هیچ عنوان لباسشویی و اطو و جاروبرقی استفاده نمیکنم .فقط ماکروفر و تلویزیون

9-شبها با یه نور ملایم توی نشیمن خونه رو روشن میکنیم که خیلی هم آرامش بخشه

10-حتما با لیستی که روی در یخچال چسبیده و مواد مورد نیاز خونه رو توش مینویسم خرید میرم و تو خرید خیلی خودمو کنترل میکنم

و....
I do my best before giving up
منم دارم کم کم یاد میگیرم
1-آرایشگاه برای اصلاح و ابرو نمیرم.الان یه اصلاح و ابرو شده 15 تومن.خودم این کار رو میکنم.هر هفته هم انجامش میدم و هر روز ابروهامو تمیز میکنم.همیشه هم تمیزم.تازه مامان و خواهرم رو هم اصلاح میکنم و اوناهم صزفه جویی میکنن

2-ماهی 1 بار اپیلاسیون میرفتم کل بدن.موقت میشد 16 تومن .حالا که دیگه همه یاد گرفتن هی اصرار میکنن چرا دائم نمیکنی و... به زور میخوان پول بیشتری بگیرن.که من شب عید مجبور شدم 40تومن پول اپیلاسیون بدم.ولی دیگه تصمیم گرفتم خودم با دستگاه اپیلیدی انجام بدم و فقط برای یه قسمت خاص برم اپیلاسیون. تازه هر دفعه 1000 بابت زیر انداز میدادم .حالا از این سفره های یه بار مصرف برای این کار گذاشتم کنار با خودم میبرم

3-میوه از تره بار میگرفتم.چند تا دونه سیب بزرگ میریختن تو کیسه و 2 کیلو میشد .تازه توش خراب هم داشت نمیذاشتن عوض هم کنم.حالا میرم از میوه فروشی ها خودم کوچیکاشو جدا میکنم و عوضش سالم و تعداد بیشتر.شاید قیمتش زیاد باشه ولی دور ریز نداره و به جای اینکه مجبور باشم هر دفعه یه میوه بزرگ بخورم از میوه کوچیک استفاده میکنم

4-از کیسه های خریدم برای گذاشتن زباله استفاده میکنم و چو ن کوچیکن زود زود بیرون میذارم و سطل بو نمیگیره

5-حد الامکان از خرید نون بربری خودداری میکنم چون بیات میشه و گرون هم هست و موندگاری نداره.سنگک و تافتون میخرم و فریز میکنم

6-مایع دستشویی و ظرفشویی لیتری میگیرم و 9 ماه استفاده میکنم

7- شامپو و نرم کننده مو اوه بزرگ میگیرم و 3 ماه استفاده میکنم

8-در ساعات اوج مصرف به هیچ عنوان لباسشویی و اطو و جاروبرقی استفاده نمیکنم .فقط ماکروفر و تلویزیون

9-شبها با یه نور ملایم توی نشیمن خونه رو روشن میکنیم که خیلی هم آرامش بخشه

10-حتما با لیستی که روی در یخچال چسبیده و مواد مورد نیاز خونه رو توش مینویسم خرید میرم و تو خرید خیلی خودمو کنترل میکنم

و....
I do my best before giving up
سبا جون .......احیانا شما مادر یا مادر شوهری دارید که شام شبتون رو هم میدن دیگه درسته ؟؟؟؟؟؟؟اخه یکی از دوستام هم حرف شما رو میزد ..بعدا دیدم مامانش برنجشو گوشتش و انواع سبزی سرخ کرده و پاز سرخ کرده .......رو براش میده خودشون هم یه شب در میون خونه فامیل و مادر شوهرش اویزون بودند

خدا نکنه ادم به خاطر سرما خوردگی مسیرش به دکتر بخوره .....هر چی این ماه صرفه جویی کرده بودم رو 100 تومن پول دارو دکتر بچم دادم .......

یا توضیح بده چکار میکنی .یا نوشته تو پاک کن ما رو حرص نده فدات شم

بچهها راهکارهای من ‏ : هیچ وقت یه بسته پفک یا بیسکویت رو یه دفعه به بچه ندید چون بیشترش اسراف میشه ‏�،‏ به جای پوشک برا بچم پوشک معمولی و کهنه میذارم ‏60تومن برام سود کرده ‏ اصلا سخت نیست ‏،‏ در هفته دو بار ماکارانی میذارم چون از برنج ارزون تره ‏،‏ با گوشت چرخ سویا مخلوط میکنم ‏،‏ پنیر فله از تبریز و قوطی ارزون تره ‏،‏ از بازار و فروشگاهای که آف زدن یا تولیدی خرید میکنم ‏،‏ ذرت گرفتم بو میدم به جا هله هوله با گندم شادونه ‏،‏ قبلا کلی شاید هربار ‏10تومن پول اسنک و پفگ میدادم از شیرین عسل چیپس کوچیک بسته ای ‏300‏ میگیرم نصبت به ‏700‏ ها خیلی به صرفه است هر وقت خرید میکنم باقی مانده پول چه صد ت چه ‏5ت رو میندازم تو قلک ‏،‏ همین جوری در عرض ‏2سال تونستم ‏6م جمع کنم به جا اسپری و گاز پاک کن از دستمال جادوی استفاده میکنم ‏،‏ م دست و م ظرف شوی رو چهار لیتری میخرم به صرف است دستمال کاغذی فله میگیرم ‏،‏ تو0فصل ارزونی گوجه رو پوره میکنم تو فریزر ربم تو فریزر نگه میدارم ‏،پنیر پیتزا فله نصف قیمت در میاد ‏،‏ بقیو رو بعد مینویسم کلا سعی میکنم خیلی صرفه جو باشم برا همین0شوهرم از اول ازدواج حقوق رو داد دستم خدا شاهده شده ‏30ت برامون مونده تا آخر برج0رسوندم هفته ای یه وعدم بیشتر مهمونی نمیریم البته من که نه خدا رسونده برامون به آخر برج ‏
سلام منم برای سوپ از بال مرغ و گردن استفاده میکنم همیشه مرغو کامل میگیرم و میدم مرغ فروشی تیکه کنه پول اضافه هم نمیگیره. مهمون که دارم حتما سوپ رو درست میکنم خیلی هم خوششون میاد به جای اینکه دو نوع غذا درست کنم اخه من به خاطر کار شهرستانم واسه همین مهمونام چند روز میمونن.
2810