2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
بچه ها یکی از بهترین کارها واسه خرید نکردن اضافی خرید فقط و فقط از روی لیسته
واسه کپک نزدن رب من اونا رو تو شیشه های سس و ... میریزیم یا اون ظرفهای حلوا شکری که پلاستیکیه
بعدش هم روش یه قاشق روغن میریزم
خیلی خوب میمونه
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمنا : جمله اخرت در مورد منم صدق می کنه با اینکه کارمندم خودم حقوق دارم اما وقتی یه چیزی لازم دارم همش میگم نه بذارم یه وقت دیگه یا برای بچه یا خونه
به سلامتی مادر که بخاطر ما هیکلش به هم خورد !
من زیاد اهل صرفه جویی نبودم اما جدیدا یه چند تا کار ازبقیه یاد گرفتم:
1 ماشین ظرفشویی ما 8 نفرست اما همیشه یه قرص کامل می انداختم ولی جدیدا نصفش میکنم
2 به دلیل تنبلی از سفره یکبارمصرف استفاده میکنیم که چون 2 نفریم بین پرفراژها رو نصف میکنم
3 پلاستیک های بزرگی که خریدامون تو فروشگاه میذارن توش برای سطل زباله میذارم
اما در مورد خوردن اصلا نمیتونم رعایت کنم یا چیز بد بخرم
به سلامتی مادر که بخاطر ما هیکلش به هم خورد !
دوستان استفاده از سایتهایی مثل نت برگ و تخفیفان و ... هم خوبه به شرطی که الکی وسوسه نشید. مثلا میخواید برید آرایشگاه یا باشگاه یا رستوران. اول برید ببینید تو این سایتها تخفیف مناسب شما هست یا نه.
زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984
منم هر وقت می رم فروشگاه کلی چیزای الکی می گیرم بهتره کمتر بریم

من خودم زیاد خرج نی کنم اما همسریییییییییییییییییییییییییییی
کلی هله هوله می خره
بیرون که میریم همش غذای بیرون هر چی هم من ببرم نمی خوره می گه فقط مرغ سوخاری!

منم هی غر می زنم اونم یواشکی هی واسه خودش چیپس و پفک و ...می خره

دارم دق می کنم از خرج کردنای الکیش
کاش آدم میشد
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
سلام دوستان تاپیک جالبی اگه اجازه بدین منم چندتا تجربه براتون بنویسم
1- همیشه لیست وسایل و مواد مورد نیاز تون رو زمانی که دارین کاراتون رو انجام میدید تو یه دفتر یاداشت کوچیک بنویسید و از روی اون خرید کنید
2- مهمتر از پول صرفه جویی در زمانه که اگه داشته باشید میتونید از خیلی از کارایی که باید برای اون پول پرداخت کنید جلوگیری میکنه بنابراین کارایی رو هم که باید انجام بدید بنویسید
3- سعی کنید کار خرید رو به شو شو عزیز نسپاری برای اینکه اگه قرار یه ماست فقط بخره اونوقت با بستنی چیپس +... میاد خونه در صورتی که به مردا بر میخوره کم خرید کنند
4- هزینه هاتون رو برای خرج خونه حتما بنویسید تا بدونین کجا و چقدر خرج میکنید
5- فست فود یا غذای بیرون کمتر بخورید و برای اون برنامه ریزی کنید
6- خریدتون رو برای پوشاک و ... رو منحصر به زمانی خاص نکنید برای اینکه مجبورید با نزدیک شدن به تاریخ مورد نظر حتما با هر قیمتی خرید کنید مثلا برای مراسم عروسی
سلام دوستان . تعاریف زیر برای من خیلی جالب بود . امیدوارم شما هم بپسندید
درآمد : هیچگاه روی یک درآمد تکیه نکنید .برای ایجاد منبع دوم درآمد سرمایه گذاری کنید .
خرج :اگر چیزی بخرید که به آن نیاز ندارید ، بزودی مجبور خواهید شد چیزهایی را بفروشید که به آنها نیاز دارید
پس انداز :آنچه بعد از خرج کردن میماند را پس انداز نکنید ، آنچه را بعد از پس انداز کردن باقی میماند خرج کنید
ریسک : هرگز عمق یک رودخانه را با دو پا اندازه گیری نکنید
سرمایه گذاری : همه تخم مرغها را در یک سبد قرار ندهید
انتظارات : صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،آنرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید
ما با اینکه همسری بیکاره و فقط داریم یارانه می گیریم نمی دونم چجوری پول واسمون میرسه که اصلا کم نمیاریم!!!!
می دونم باورتون نمیشه چجوری با ماهی 90 تومن زندگی می کنیم!!! اما واقعا این مدت به اینکه خدا روزی رسونه ایمان اووردم
از یه جاهایی واسمون میرسونه که هر کی از بیرون به زندگی ما نگاه کنه فکر می کنه همسری درآمد میلیونی داره (از خرید خوراک و پوشاک و تفریحمون)
خدارو شکککککککککککککککککککککککککر

اگه همسری کمی اقتصادی بود شاید 50 تومنشم پس انداز می کردم اما چه کنم که خرج اضافی زیاد می کنه!

اینا رو گفتم که بدونین امثال ما هم زیادن اما خدا هیچ کسو تنها نمیزاره فقط کافیه یه کم فقط یه کم به بعضی چیزا حواسمون باشه
خود من بیشتر مواقع یادم میره چقد هوامونو داره کاش قدرشو میدونستیم خدا خیلی بزرگه بزرگتر از اونی که فکرشو کنیم....
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
سبا جون خداروشکر که زندگیتون خوب میگذره
میشه به ما هم بگی چیکار میکنی؟
دعایی چیزی میخونی؟

آخه چطوری آدم با ٩٠ تومن بگذرونه اونم ٢ نفر
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
2810