2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
خیلی ممنونم بابت جواب .الان دستم کمی پول هست طلای دست دوم بخرم یا ربع سکه ! فرقش در چیه؟؟پس بیمه عمر رو بی خیال میشم دیگه. دوستانی که درمورد پس انداز واسه فرزندمون نظری دارن لطفا بازم پست بزارن .
خانوما میخواستم بدونم سکه کمتر از ربع هم میشه خرید؟ یعنی هست؟ و موقع فروش چقدر از سکه کم میکنن؟ یا اصلا کم نمیکنن؟ مثل طلا که موقع خرید باید کارمزد بدی موقع فروش کارمزد کم میشه و بابت اصل طلا بهت پول میدن سکه هم کارمزد داره؟
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی دیدم به هیچ عنوان دیگه نمیشه مثل قبل خرج کرد اولین کاری که کردم عادت بچه هام رو ترک دادم یعنی هر بار تا سر کوچه میخواستیم بریم باید یه اسباب بازی یا خوراکی میخریدن تخم مرغ شانسی که دیگه رو شاخش بود الان دو تا دونه ظرف تخم مرغ شانسی رو نگه داشتم و چسب پهن طرح دار هم گرفتم و از بازار هم کلی اسباب بازی های ارزون خریدم یه دونه اسباب بازی با یه دونه استیکر و یه شکلات میذارم داخل ظرف تخم مرغ شانسی ها چسب میزنم و بهشون میدم کلش هزار تومن هم برام در نمیاد اما تخم مرغ های بیرون چهار تومن هست

اینم یه راهکار برای بچه دار ها بود امیدوارم به دردتون بخوره
مامی پسرا سکه یه قیمت خرید و فروش داره و اصلا قابل قیاس با طلا نیست. شما اگر الان یک و نیم میلیون طلا بخری موقع فروش ازت یک میلیون و صد برمیدارن. ولی اگر سکه یک و نیم میلیونی بخری موقع فروش ازت نهایتا یک میلیون و چهارصد و پنجاه برمیداره

اگر مثل من هستی و زیاد اهل استفاده از طلا نیستی حتما حتما سکه بگیر.
من 15 تا سکه دارم ولی طلا فقط یه زنجیر نازک و یه گوشواره پرپری و یه دستبند و حلقه والسلام
فَاجِبنی یا الله ...
بچه ها مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارن حتما نون خشک و کمی اب و باغوره کندم و یک کم خرت و پرت بخرین و بگذارین جایی که چشمتون نبینه استفاده کنین قصد نگرانیتونو بیشتر از این ندارم امام حتما این کارو بکنین .ممکنه خطر بزرگی درپیش باشه
نسیم بگو دیگه نصفه نیمه حرف نزن تو رو خدا حالا ک نگرانمون کردی

جنگ میخواد بشه یا قحطی ؟

بگو بدونیم چی بیشتر جمع کنیم
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
از آنجایی که سرنوشت و آینده کشور اصلا مشخص نیست پس بهتره حداقل برای شش ماه به فکر ذخیره سازی مواد غذایی فاسد نشدنی باشیم.
اصلا مگه تهران زلزله خیز نیست مگه نباید همیشه آماده وقوع یک زلزله سهمگین باشیم. پس بهتره یه مقدار مواد غذایی در جایی نگهداری کنیم که دارای امنیت هم باشه و هم به موقع لزوم بتونیم ازش استفاده کنیم.

البته نون خشک و بلغور و .... بیشتر به درد همون مواقع بحرانی می خوره ولی ذخیره سازی مقداری برنج، روغن، حبوبات، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، مقداری وسایل بهداشتی مثل شامپو، خمیردندان، صابون، قند ، شکر ، دستمال کاغذی بی فایده نخواهد بود.

آیسان عزیز منظور دوست خوبمان این است که جایی بذاریم که اگه مثلا یک روز توی خونه رب نداشتیم فوری سراغ اون ذخیره نریم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

درسته که اوضاع و احوال اقتصادی خیلی خراب تر از اونی هست که ما فعلا داریم می بینیم ولی خب چاره ای نیست نباید اجازه بدهیم این دل نگرانی ها زندگی مان را مختل بکند.

پس بهتره به فکر همون راهکارهایی برای کم کردن هزینه ها باشیم.

کافیه یک ماه تمام هزینه ها را ریز و درشت یادداشت کنید پایان ماه خیلی راحت می تونید بفهمید که کجاها زیاده روی کردید.

از آنجا که تحریم ها داره به شدت اثراتش را نشون می ده فعلا برای شروع مقداری پودر لباسشویی ذخیره کنید که هم خیلی گران می شود و هم نایاب.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

آنا جون بابت راهنمایی در مورد سکه ممنونم راستش منم اصلا اهل طلا نیستم یه سرویس عروسی داشتم که اونم یک ماه پیش به خاطر گرفتاری مالی فروختم الان هم یه حلقه ازدواجم هست و یه گوشواره همین
خرید پوشاک، وسایل خانه، هدایا را به حداقل برسانید. تجملات میهمانی ها را کم کنید وبه درست کردن یک نوع غذا در میهمانی بسنده کنید.
از ریخت و پاش های غیر ضروری مثل گرفتن جشن تولدهای پر هزینه برای بچه ها خودداری کنید.
خرید وسایل خارجی، و لباسهای مارک دار را فعلا موقوف کنید.
استفاده ازرستوران وفست فود را به حداقل برسانید.
هزینه های تحصیل بچه ها را کاهش دهید. شاید در خیلی مواقع ثبت نام در مدارس غیر انتفاعی خیلی هم لازم نباشد. احتمالا شاید مجبور شوید قید نابغه پروری را بزنید.
ثبت نام در کلاسهای غیر ضروری مثل پیلاتس، یوگا، شنا و مدیتیشن را حذف کنید.
اگر واقعا تحت فشار هستید کلاس موسیقی، زبان و شنا را برای بچه ها کنسل کنید.
همین حالا هم در بسیاری از شهرهای کشور از پوشک لاستیکی برای بچه ها استفاده می کنند می توانیم به جای استفاده از پوشک های کامل خارجی از نوع ایرانی اش استفاده کنیم. پوست حساس بچه ها هم با کمی وازلین به این جور پوشک ها عادت می کنه
من فکر نمی کنم شامپوی ایرانی تا حالا کسی را کچل کرده باشه
کسی هم با استفاده از صابون های ایرانی پوست بدنش خراب نشده
مصرف لوازم آرایشی را کمتر کرده و به جای از لوسیون ها، ماسک ها و تونیک های طبیعی که خیلی هم راحت در منزل تهیه می شود استفاده کنید.
بد نیست یه کم از خودمان هنر به خرج بدیم و به جای صرف هزینه های گزاف در آرایشگا هها کمی از کارهایمان را خودمان انجام دهیم.
برداشتن چند تار موی زیر ابرو خیلی هم سخت نیست.
برای اپیلاسیون هم می شه از مامان، خواهر، دوست یا همسر کمک گرفت.
برای رنگ کردن مو هم همینطور.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

یه کم دست از چشم و هم چشمی برداریم و موقع کادو دادن و کادو گرفتن فقط به نفس عمل فکر کنیم نه به پولی که هزینه شده.

می تونیم به جای دوش گرفتن با عطرهای گرانقیمت از عطرهای مناسب تر استفاده کنیم و این شیشه های خوش بو و گران را برای مواقع خاص استفاده کنیم.
وقتی وارد مجلسی می شویم به جای اینکه دنبال مارک و مزون لباس طرف مقابلمان باشیم به زیبایی لباس و شخصیت طرف بها بدهیم همینطور در مورد بچه هایمان.

از امکانات تفریحی موجود استفاده کنیم. شهرداری ها بخصوص فرهنگسراها امکانات تفریحی خوبی با قیمت های مناسب دارند.

همانطور که یکی از دوستان هم گفتند کارت به جای پول نقد بلای جوون هست.

هر وقت می روید خرید بچه ها را با خودتان نبرید، پول نقد به میزان کافی همراهتان باشد و البته یک لیست خرید. از لیست خرید چیزی اضافه تر نخرید. لیست خرید را بر اساس مایحتاج هفته بعد تهیه کنید. می توانید برای یک هفته برنامه غذایی تهیه کنید و بر مبنای آن لیست را تهیه کنید.

از تهیه غذاهای فانتزی و هزینه بر خودداری کنید. این گونه غذاها را برای مواقع خاص مثل تولدها، سالگرد ازدواج و ....استفاده کنید.

اصولا سعی کنید به جز مواقع ضروری از خانه خارج نشوید ماندن در خانه خودش یک جور صرفه جویی هست.

اگر در محل کارتان اینترنت دارید اینترنت منزل را اگر ضرورت ندارد قطع کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نسیمممم چی میدونی بیا بگو از اون موقع ک پستتو خوندم ذهنم مشغول شده

مامی پسرها منکه هیییییییییچییییییی طلا ندارم خداروشکر حلقه ام هم فروختم
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا