2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
من هم تازگی و برای اولین بار رفتم عمده فروشی و یه سری مایحتاج خونه رو خریدم . تعدادش زیاد در میاد ولی حداقل مدتی دیگه دلم شور بودن یا نبودن جنس و گرون شدن هر روزش رو نمیزنه

یک کارتن پودر ماشین
پوشک بچه مرسی
سویا
روغن
رب گوجه
ماکارونی
حبوبات

همشون هم از قیمت روشون کمتر برام در اومد

خودم و شوشو هم خرید شخصیمون خیلی کم شده ولی برای بچه که نمیشه کم گذاشت.
غذای بیرون خوردنمون هم تقریبا حذف شده. ماشین کمتر میبریم سرکار و سعی میکنیم از بی آر تی استفاده کنیم. سریعتر هم میرسیم.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

بچه ها پس انداز پول هر 1 روز هم ضرره....من حتی اگه بخوام 50.000 تومان نگه دارم میرم مثلا یه سکه 500 سوتی میخرم....اوضاع تورم خیلی خرابه با این روش ها میشه باز یه کاریش کرد مثلا من 40 روز پیش 4 تا رب سکه خریدم حدود 1تومان شد الان در کمتر از 2 ماه همون 4 تا رب سکه شده 1.400 شده یعنی ماهی 200 تومان سود کردم توی این مدت کم.........اصلا یک قرون هم نگه ندارین منظورم پولای زیاد نیستا ....همین پولای کم کم ...
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .افرین به شما خانمها من واقعا از دیدن این تاپیک میون اینهمه تاپیک جور واجور لذت بردم و خیلی روحیه گرفتم .ببخشید نظر شما درمورد بیمه عمرو پس انداز واسه بچه هامون چیه؟ من خیلی دوست دارم واسه آینده دخترم اقدام موثری کنم .اما همسرم میگه نه ! منم که شاغل نیستم .پرسیدم گفتن حداقلش هر 6ماه یک بار 120 تومان تا بیستو چند سال بعد!!!که بیمه مرکزی پشت و تضمینه هر نوع بیمه ای هستش .نظرشما برام مهمه لطفا بگین کسی شده از این بیمه راضی باشه و اصلا اونجور که تعریف میکنن بدربخور یا بهتر بگم ضمانتی هست؟ اگه جنگ بشه یا هر اتفاق غیر قابل پیش بینی تو این مدت تعهد بشه پول مون تکلیفش چیه؟
من پسملم رو بیمه عمر کردم ... تا ده سال ماهی 50 تومن می دم البته هر سال 10 درصد بیشتر می شه ( کلا در حدود 36 میلیون می شه ) بعد از 15 سال 120 میلیون پول می گیری ... البته بسته به سود بانک و بیمه یه کم و زیاد هم داره
مامی اتنا به نظر من پس انداز پول ارزش نداره چون ارزش پول ما لحظه به لحظه میاد پایین...چه برسه به بیست سال دیگه...ولی مثلا سکه یا طلا بهتره

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
منم همیشه مانتو آخر تابستون میخرم برا سال بعد آخر زمستون هم پالتو برای سال بعد مثلا آخر زمستوت یه دونه پالتو خریدم 38000تومن که الان باید کلی پولشو میدادم یا یه بوت خریدم 40000تومن
یا خرید از شهروند و اینا انجام نمیدم چون واقعا چیزهایی که نیاز نداری هم میخری عوضش از جاهایی که عمده میدن خرید میکنم خیلی چیزهای غیر ضروری رو کلا حذف کردیم
به نظر من سکه بخری بذاری کنار یا طلای کم اجرت خوبه حداقل ارزشش بیشتر از پولی هست که روز به روز داره کمتر میشه

منم برا پسرم دوست ندارم کم بزارم چون خیلی زوده این طفل معصوماغصه بخورن
ولی خوب این طور نیست هر چی بخواد بخرم براش مثلا گاهی بهش میگم پول تو کیفم نیست خوب اگه به اونا باشه هر روز اسباب بازی میخوان مثلا ماهی یه بار براش یه اسباب بازی کوچیک میخرم یا دفتر نقاشی و برچسب و مداد رنگی و این جور چیزها
دوستای گلم من الان این تاپیکو خوندم...متاسفم که باید با این گرونی وحشتناک از خوشیامون بزنیم ولی مجبوریم...من و شوهرم هم قبلا خیلی لارج خرج می کردیم مثلا یکی از تفریحاتمون این بود که بریم هایپرمارکتو هر چی دیدیم خرید کنیم ولی الان که دخترمم 5 ماهه به دنیا اومده دیدم اگه بخوام مثل سابق خرج کنم ماه نصف نشده ما پولو تموم کردیم....واسه همین یه کارای جدید کردم...
1-ماهی یک بار یه پنجشنبه میریم رستوران یا کافی شاپ(قبلا خیلی بیشتر بود...چون اگه همینم نریم میپوسیم)
2-پد سینه نمیخرم به جاش از پارچه های حوله ای نرم قابل شستشو استفاده میکنم
3-خرید اجناس خارجی رو محدود کردم
4-به جای ادکلون های گرون قبلی از اشانتیون استفاده میکنم
5-به جای ماکارونی های خارجی که قبلا از هایپر مارکت میگرفتم الان مک میگیرم که خیلیم خوبه خداییش
6-برای دخترم لباساشو یه کوچولوسایز بزرگتر میگیرم چ.ن بچه ها خیلی زود بزرگ میشن(البته نه اونقد بزرگ کهضایع باشه ها)
فعلا اینا به ذهنم رسید
دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
مامی جون من راستش واسه آینده و پشتوانه دخترم خیلی تحقیق کردم و در نهایت به خرید طلا رسیدم....بیمه عمر در واقع همون سود بانکی رو بعد از 20 سال دریافت میکنی و با این نرخ تورم تا 20 سال دیگه این مبلغ خیلی قابل توجه نیست ولی طلا با تورم هم بالا میره
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام خیلی از تجربه هاتون استفاده کردم واما من اصلا اهل صرفه جویی نبودم ولی چند وقتیه که تصمیم گرفتم این کارو تمرین کنم نه فقط به خاطر اوضاع کشور به خاطر زندگی خودم.

من وقتی برای خرید میرم اولین کاری که میکنم دخترمو با خودم نمیبرم چون حتما 10-20تومن الکی رو دستم میذاره (مثلا صبحا میرم که مهد باشه یا میذارمش خونه مامانم)

من سبزی و میوه کیلویی میخرم وکم شاید گرونتر از عمده باشه ولی خوبیش اینه که خراب نمیشه وهمش خورده میشه ودور ریز نداره

نایلکس و کیسه زباله هم کیلویی میخرم شیر راهم میرم از در گاوداریا کیلویی میخرم هم مطمئنه هم به صرفه

وبرای خرید هم سعی میکنم پول نقد دنبال خودم ببرم برای اینکه از کارت استفاده نکنم چون از نظر روانشناسی کسایی با پول نقد خرید میکنن خیلی بیشتر صرفه جویی میکنن تا اونایکه با کارت خرید میکنن چون وقتی ادم ببینه پولش داره تموم میشه فوری جلوی خودشو میگیره وخرید اضافی نمیکه
2810