2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
فرفری جون دقیقا موافقم با حرفت. ولی منظور من این بود که واقعا از بعضی هزینه ها نمیشه زد. وقتی که بچه های من کل هفته هیچ تفریحی ندارن و آخر هفته میرن بیرون و بعد از بازی کیف منو میکشن به سمت فست فود چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی پیشنهاد میدم بریم بستنی بخوریم شام رو میریم خونه ولی قبول نمیکنن
من فقط تو نستم تو مصرف برق صرفه جویی کنم. لباسشویی و ظرفشویی رو آخر شب راه بندازم. ولی تو خرید خونه اصلا نتونستم.
مثلا میریم سوپری بچه ها میرن یه سبد بر میدارن پشت سرم راه میفتن ضمن اینکه دارم خرید میکنم اونا هم فرمایشاتشون رو برمیدارن هی میزارن تو سبد یهو میبینم شد کوه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول سرویس مدرسه پارسال 450 شد. امسال 600 تومن شده. از هر طرف که بخوای هزینه رو کم کنی از یه طرف دیگه میره بالا و...... بسیار است این داستان ها.(من شاغلم نگین خودت ببر و بیارش لطفا)
ارزو منم مثل توام بدتر از همه این ذرت مکزیکیاست که ماشالا همه جا هست...دیروز خواستم نخرم برا دخترم انقدر گریه کرد دلم اتیش گرفت...گفتم خدا باعث و بانیشو لعنت کنه و بازم مثل همیشه مجبور شدم بخرم

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
آرزو جان من هم شاغل هستم ولی قبول داری که بهتره بچه ها هم از همین الان یاد بگیرن که کجا باید چی بخورن یا بخرن
من و همسرم هر دومون 1 و 800 حقوق می گیریم که با هزینه های مهد ورفت و امد و غیره 1 و 500 داریم قسط و... می دیم با 200 - 300 تومن باید هنر داشته باشی که بتونی زندگی ات رو مدیریت کنی ...
باید از یه سری خرجها زد ... از نظر من کسی که داره نیم تونه حرف کسی رو که نداره رو بفهمه ... من ندارم پس باید کنترلش کنم الان بحث پس انداز نیست بحت رسوندن پول هست
فاطمه جون شما که بچه داری و درگیری می فهمی چی میگم.
ولی فرفری جون من تو عرض این چند ماه که سیر صعودی قیمت هاست نمی تونم یکدفعه قناعت رو یادش بدم.
شده رفتیم بیرون گیر داده فلان چیز رو بخر میگم پول تو کیفم نیست میگه برو از خودپرداز بگیر میگم تو اون هم پول نیست میگه یعنی فقیر شدیم؟؟؟؟؟؟میگم آره یه چی تو همین مایه ها
تو همین نی نی سایت دیدم که بعضی ها می گن واسه درست کردنه فسنجون نیمی گردو نیمی بادوم استفاده می کنن ...می خوام ببینیم کسی اینطوری درست کرده خوب شده؟ فعلا صرفه جویی من در کمتر خریدن بوده مانتو هم دادم خیاط با 25 تومن واسم بدوزه پارچش هم شده 14000 ....اگر می خواستم خودم مانتو بخرم کمتر از 100 نمیشد ..... شامه بیرون هم کمتر میرم ... ناهار ها هم دو روزه درست می کنم یعنی خورشت امروز هم واسه فردا هم نگه میدارم
ببخشید آرزو جان من اصلا نه در مورد شما فکری کردم نه قضاوت خاصی شما هر جور میدونی و میتونی زندگی و خرج کن
حرفام هم فقط یه پیشنهاد بود
شما گفتی مزه شربت رو دوست نداشتم ریختم دور گفتم میدادی به یه فقیر که اسراف نشه همین
یا گفتی هر هفته بچه هامو میبرم شهربازی گفتم خب تفریحات کم خرج تر هم هست
با توجه به موضوع تاپیک بهت فقط پیشنهاد دادم ایشالا که شما اینقدر داشته باشی که هر روز بچه اتو ببری شام بیرون و شهربازی
ولی من فکر میکنم ما هستیم که به خواسته های بچه هامون باید جهت بدیم همین
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
من فکر می کنم هر کسی اندازه بودجش خرج می کنه شاید خریده کفشه 100 تومنی برایه من زیاد باشه اما واسه یک نفر دیگه مناسب باشه صرفه جویی هم از دید هر کس متفاوته مثلا کسی ممکنه پالتو می خرید 500 هزار تومن الان بگه می خوام صرفه جویی کنم 300 تومنی می خرم اما یکی پالتو می خرید 150 تومن می گه اصلا نمی صرفه می گردم کمترشو پیدا می کنم ............راهکارهایه شخصی بدیم خیلی بهتره بعدشم افراد دیگه میان نسبت به بودجه و توانه خودشون از این راهکارها استفاده می کنند
خوب من امروز برای اولین بار اومدم برنامهریزی کردم...اول پول اب و برق و مهد و اینا که ثابت هست رو جدا کردم...یه مقدار هم جدا گذاشتم جایی که در دسترس نباشه. باقیمانده رو 4 قسمت کردم...هر قسمت یک هفته...امیدوارم بتونم عمل کنم واخر ماه اون پس اندازه بمونه برام چون براش برنامه دارم

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
یاسی جون آره بخدا البته من این مقداری که گفتن هزینه آب و برق و... رو کم کردم ...
آره می رسونم ... تقریبا در هفته 2 بار مرغ یک بار گوشت دوبار هم چرخ کرده ... دو روز هم حاضری
آره یه پسمل خوب خدا بهم هدیه داده
راستش من قبلا خیلی ولخرج بودم اما وقتی برای خرید خونه مجبور شدیم پول بدیم دیگه وضعمون چهار ماهی هست که این طوری شده

مثلا اگر قرار باشه یه مرغ رو 3 بار بخورم ...4 بار می خورم کمتر والا زندگی هم بهتر ... هیکلم هم بهتر می مونه یا مثلا کنار گوشت چرخ کرده سویا می ذارم

دیگه به هایپر نمی رم ولی اگر بشه از عمده فروشی هم خرید می کنم .وقتی می رم هایپر هر چی می بینم خوشم می یاد و می خرم ... حتی اگر داشته باشم ... هر روز هم با ماشین خودم از کرج با پسرم می یایم تهران سرکار و پسرم رو می ذارم مهد و عصر هم با هم بر می گردیم خونه
گاهی پسرم با یه شکلات راضی می کنم گاهی با یه ذرت
سخته ولی بهش جهت می دم خودم ...
روی مایع ظرفشویی تاریخ خرید می زنم و هر بار تاریخ رو می بینم سعی می کنم کمتر بریزم ... نصفه شب بلند می شم و لباس شویی رو روشن می کنم
راهی نیست می خوام زندگی کنم ... باید پس انداز کرد همه چی خورد اما کمتر و فکر کنم بهتر
من هر سال دوبار خرید مانتو دارم توی آخر تابستون وآخر زمستون ... از حراج
مثلا امسال زمستون 4 تا مانتو از مرکز خرید آسمان ونک خریدم هرکدام 20 هزار تومن که هنوز نپوشیدم و سال دیگه از بهار که شروع شد و گرم شد اونارو می پوشم مانتوی های تابستونی سال قبل هم تمیز نگه می دارم یه دفه توی ماه شاید بتونم 10 تا مانتو بپوشم تا آخر تابستون از فصل سرما هم لباسایی که پارسالش از حراج خریدم رو می پوشم ... همین الان مانتویی که پارسال از حراج خریدم زمستون 29 هزار تومن توی مرکز آسمان زده 108هزار تومن
همون دقیقا از خودش خریدم 29 هزار تومن
سلام
مامان کشمش جون اتفاقا از پیشنهاداتت ممنونم. منم سعی دارم میکنم به خواسته بچه هام جهت بدم. فقط یه مشکلی که دارم اینه که چون من شاغل هستم و تا ساعت 4 تو اداره هستم و 5/4 میرسم خونه گاهی اوقات وجدانم در عذابه و پیش خودم میگم من دارم کار میکنم و زحمت میکشم که بچه هام تو رفاه باشن حالا هر هفته 40 تومن خرج تفریحشون هم بشه موردی نداره.این حس درونیم نمیزاره جلو هزینه اضافیم رو بگیره.
2810