2777
2789
عنوان

کیا افسردگی بعد زایمانشو درمان کردند

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فک میکنم افسردگی گرفتم اصلا حال  و حوصله هیچی رو ندارم یک سال شده که عروسی کردم و شوهرم بچه میخاد نمیدونم چکار. کنم حامله بشم یا نه ؟تو شهرمون اصلا دکتراش به هیچ دردی نمیخورن که بخام برم دکتر. در. ضمن شوهرمم نمیدونه نمیدونم چطوری بهش بگم که منو ببر مشاوره به نظرتون چکا کنم استارتر. ببخشید. من سوال پرسیدم 

منم دو سه هفته اول بعد زایمانم افسردگی داشتم.عصرا همش گریه میکردم یه فکرایی میکردم اصلا مریضانه.میترسیدم بیان بچه مو ازم بگیرنو ....دخترمم سیر نمیشد همش شیر میخواست منم همش تو خونه زندانی بودم.جالبه مادر شوهرم منو درک میکرد به شوهر میگفت افسردگی بعد زایمان گرفته ببرش دکتر یا بچه رو نگه دار زنت عصر بره بیرون یه دور بزنه، مامانم برعکس  میگفت لوس بازیا چیه بلند شو به زندگیت برس.در نهایت با دادن شیر خشک کمکی مشکلم حل شد تونستم یکم تکون بخورم و حالم بهتر شد.ولی فکر میکنم شما چون 4 ماه از زایمانت گذشته یه دکتر بری بد نیست و اگه میتونی از کسی کمک بگیر یه کوچولو واسه خودت وقت بذار.

دارو چیزی نمیشناسید معرفی کنید به نظرتون روانپزشک برم

بنظرم ورزش کن، دارو عوارض داره ، میتونی یوگا هم بری و تو خونه هم برقصی

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘
خیلی سخته یه ماهه اینجوری شدم قبلا انقدر سرحال بودم میگفتم سه تا بچه میخوام دلم خیللللی دختر میخواد ...

ای جانم

خواهر منم دقیقا بعد زایمان افسردگی داشت همین حرفو میزد 

اصلا به این افکار بها نده

خودتو سرگرم کن با بچت یا با هر چیزی 

تا میتونی هم سعی کن اطرافت شلوغ باشه

کم کم از سرت میپره 

یوقتایی به اندازع یه ربع هم شده تنها برو بیرون یه نفسی کن برگرد 

حرفهایی که میزنی منو یاد خواهرم میندازه

من اونموقع بچه بودم درکش نمیکردم 

کلاس یوگا

دمنوش اسطوخودوس آرام بخشه

عرق بهار نارنج

ولی ترجیحا به روانپزشک رجوع کن که ریشه ای درمان بشی نه اینکه فقط افسردگی رو مدیریت کنی!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم منم اوایل زایمان به شدت حالم بد بود، چون آدم پر شوری بودم احساس میکردم من افسردگی نمیگیرم اما واقعا حالم بد بود، بیشتر فکر میکنم به خاطر اینه که بعد زایمان چون انرژی تحلیل رفته اینجوری میشه کم خوابی هم خیلی دخیله یه مدت رفتم خونه مادر شوهرم فقط به دخترم شیر میدادمو میخوابیدم بعد ایشون ازش نگهداری میکرد خستگیم که درومد خوب شدم خداروشکر

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
2810