2777
2789
عنوان

چطوری خودمونو برای خونواده شوهر عزیز کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 59 پست
احترام بزار تا احترام ببینی محبت کن تا محبت بگیری هرجور که باپدر و مادر خودت و خانوادت برخورد میکن ...

نه اصلا اینجور نیست بعضیا وقتی بهشون احترام میذاری فک میکنن وظیفته یاغی تر میشن 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا من اینقدر احترام میذارم،اما زبون قربونش صدقه ندارم،اما باز به جاریم بیشتر احترام میذارن،چون برادر شوهرم کارمند بانکه و اوضاع مالیس خوب خوبتر از ماست نسبتا،اما جرایم خیلی بی ادب و بی تربیته،تا جایی که مثلاً چند روز پیش که همه خونه مادر شوهرم اینا جمع بودیم پسر کوچیکش خورد زمین ،جاریم یهو جیغ زد که چییییی شد؟پدر شوهرم گفت چرا داد میزنی بچه بدتر میترسه،جاریم زیر لب گفت که تو خفه شو بابا😮😮

احترام خوبه ولي زيادصميمي شدن باخونواده شوهر نه.من ازشون دورم بخاطرکارشوهرم هرهفته ميرفتم خونشون ديدم ک رفتارمادرشوهرم ودخترش خيلي فرق کرد حتي تو،شارژ خريدن براخطم هم نظرميداد بعداينکه مثلامهمون بود همه کارارو ب من ميکفت ب دخترش هيجي نمکفت داشتم اژدندون درد ميمردم ميکفت جايي بژار منم داجتم بيهوش ميشدم خلاصه ي بارم بحث شد بينمون ک من صحنه روترک کردم ک بي احترامي نشه ولي ازون موقع دوشبو توشهرغريب بادخترم تنهاميمونم و نميرم هرهفته دوري ودوستي بنظرم.

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....
بابا من اینقدر احترام میذارم،اما زبون قربونش صدقه ندارم،اما باز به جاریم بیشتر احترام میذارن،چون برا ...

اما بازم احترام و عزت داره،خیلی ناراحت میشم،نه بخاطر اینکه به اون احترام میدارن،بخاطر اینکه پس احترامی من چی؟؟؟؟؟؟

به قول دكتر هولاكويي بيشتر عروس هاي خوشبخت عروس بده هستن.چون خانواده همسر نمي تونن تو كارشون دخالت كنن.من اوايل ازدواج فكر مي كردم خانواده همسرم در حد نعوذ بالله خدا هستن.كلي محبت كردم ولي افسوسسسسس

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بابا من اینقدر احترام میذارم،اما زبون قربونش صدقه ندارم،اما باز به جاریم بیشتر احترام میذارن،چون برا ...

وای چه بی تربیته

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

بچه ها من فقط یه جاری دارم...خواهرشوهرندارم.

وقتی من اومدم جاریم بود.یعنی من عروس دومم.

بقول شما من شدم عروس خوبه و خوش شانسه..مادرشوهر و پدر شوهرم هرکاری که برای اون نکردن برای من کردن.همه جا نشستن گفتن این دخترمونه و ....

باورتون نمیشه توجمع مادرشوهرم انقدررررزبون میریزه و قربون صدقم میره که همه باحسرت نگاه میکنن...

اما باهمه این اوصاف یواش یواش فهمیدم باهمه این خوبی ها هرگز دخترشون نبودم و همین مادرشوهذی ک میگم انقدرخوبه؛تا منافعش یکم به خطر بیفته به پوست پیازمیفروشتم...یچیزیم که بهش ایمان اوردم این بود که هرچی بیشترنزدیک میشن بهم تو ریز امورات زندگیم میخوان دخالت کنن..منن راستش استقلال برام خیلی مهمه..

الان دیگه عاقل شدم عطاشونو به لقاشون سپردم و روابطمو هوشمندانه تر کردم الحمدالله راه دخالتو بستم..

درضمن همه مادرشوهرا ذاتا میل به دخالت و امرو نهی رو دارن پس کسی از این قاعده مستثنا نیست.

من لاغرم بعدمادرشوهرم ميکه خيلي لاغري واينا و همه خاندانشوبامن مقايسه ميکنه  دختراش ک 15کيلواضافه وزن دارن وهم تعريف ميکنه منم ازين رفتارش بدم مياد واصلاهم دلم نمخادخودموبراش شيرين کنم جون باشوخي  همش بهم تيکه ميندازه منم زبون ندارم لال ميشم وميريزم توخودم ياجواب نندم ک ناراحت نشه ولي اعصابم خردميشه اههه

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....

واسه پدرشوهر ميتوني مثل دختر باشي ولي مادر شوهر ته دلش بازم تورو عروس ميبينه. حتي ممكنه خيييييلي دوست داشته باشه. من با اينكه مادرشوهرم هميشه ميگفت تو دخترم هستي چون دختر ندارم ولي يبار كه ازم دلخور شده بود گفت من هميشه تنهام چون دختر ندارم. خلاصه اينكه زياد رو اين قضيه تمركز نكن همين كه دوستت دارن كافيه

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

من تک عروسم 🙄یع خواهر شوهر متاهل دارم یکی مجرد حس میکنم پدر شوهرم بیشتر دختر دوسته ! البته شایدم جلو من اینجوری میکنه دختراش حسودی نکنن😞 چمیدونم والا 

البته منم پیششون خیلی کم حرفم نهایتا هفته ای یبار یا دوهفته یبار میرم دوشب میمونم 

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .

فقط عزیزم ی کاری نکن دو روز بعد بگی دور از حون غلط کردم چیکار کنم ارتباطمو باهاشون قطع کنم ..چون خانواده همسر مثل .......میمونن.هرکاری کنی انتظارشون میره بالا و بیشتر دخالت میکنن ..ب نظرم فقط دوری و دوستی

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤