2777
2789

یچیزی میخواد بخره پدرمونو درمیاره انقد دور میزنه میگه زشته اینجوریه اونجوریه بعد اخری که میخریم میگه به دلم نیست شما گفتین خوبه منم گرفتم وگرنه خوشم نمیاد.

حالا من میخوام خرید کنم هی میگه بدو زوووود چقد دور میزنی😤😤

حالا زود باش و غر زدناش برای من به کنار

میخوام ببینم شوهرای شماهم براش خرید میکردین اخری میگفت خوشم نمیاد شما گفتین من گرفتم؟

ما ن اجبار میکنیم ن حرفی نظر میپرسه میگفتیم خوبه

خدایا خودت هوامو داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من اصلا نیومد

همرو خودمون خریدیم

برای کت شلوارم

یک فروشگاه خاص مدنظر بود

که رفتیمو طرح دامادیشو پوشید و سایزش بودو خریدیم

اصلا اذیت نشد

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
شوهر من بدتر از مال تو. اصلا نمیشه باهاش رفت خرید همون مغازه اول یا سردرد داره یا دستشویی داره یا خس ...

غرغرا رو بیخالم

اینکه مامانم دنبالمون همجا میاد پول میدیم اخری میگه منکه خوشم نمیاد ازینایی خریدیم😕😕😕

شوهر من اینجوری بود

بعد ازدواجم همین بود

میخواست یک کیلو میوه بخره کلی دور میزد

هی هم میگفت زن قبلیم مارک یخچالش این بود و فلان چیزو خریده بود راحت بودیم و...

الان دارم جدا میشم

ایشالا بمیره که با این حرفاش منو زده کرد

عزیزم خودتو به خاطر این چیزا ناراحت نکن آقایون اکثرا تو خرید بد خلقن . بهترین روزای زندگیتو با فکر کردن به رفتارش خراب نکن. خوش باش و خوش بگذرون هیچ کی مهمتر از خودت نیست

اره بود کلی بابام پول میداد. ک ب دلش بشینه بعد میگفت دو دلم مگه از ترس من میگفت خوبه العانم ک خودش م ...

والا

انگار چیزایی قبلا میخریده از کجا و چه مارکی بوده

خیلی ادم کفری میشه

شوهر من بدتر از مال تو. اصلا نمیشه باهاش رفت خرید همون مغازه اول یا سردرد داره یا دستشویی داره یا خس ...

شوهرت چه شبیه شوهر منه.... به خدا تو اولین مغازه یا خسته ست یا سرش, درد میکنه.. 

قضیه مشموکه 😨😱😵

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم خودتو به خاطر این چیزا ناراحت نکن آقایون اکثرا تو خرید بد خلقن . بهترین روزای زندگیتو با فکر ک ...

مرسی عزیزم

ازینکه مامانم ناراحت میشه ناراحت میشم

بیچاره این همه دنبالش میره مغازه ها بهترین جنسو میخره براش اخری میگه خوشم که نمیاد شما گفتین😕

خو درد کوفت مگه مجبورت کردن نخر خو😠😠😠

شوهر من اینجوری بود بعد ازدواجم همین بود میخواست یک کیلو میوه بخره کلی دور میزد هی هم میگفت زن قب ...

وااااا این چه حرفیه

از زن قبلیش چرا جداشده؟

2810