2777
2789
عنوان

قرص متروماکس

26015 بازدید | 11 پست

سلام. کسی بوده که این قرصو یا مشابهش مترونیدازولو مصرف کرده باشه؟

من با تشخیص دکتر گفتن عفونت شدید که تولید زخم کرده این قرصو مصرف کردم. خودم هیچ علامتی از عفونتو حس نمیکردم... نه ادرار بدبو نه سوزش نخارش ن ترشح... فقط با معاینه اینو گفتن...زخمو ک درست گفته بودن چون دخول همراه دردو داشتم ک با پماد خوب شد. همزمان این قرصم استفاده می کنم ک هم ادرارم بوی تندی گرفته همم گاها همراه با سوزش هست هم رنگش تیره شددیروز اخرین دوزشو استفاده کردم و پمادم دوره مصرفش تقریبا سه روز قبلش تموم شده بود. ولی امروز بازم ادرارم با سوزش همراه بود اینم بگم ک روز قبلشم نزدیکی داشتیم.... ایا کسی بوده ک این قرصومصرف کرده باشه و این علایمو داشته باشه... عوارضش تا کی هست؟

من چون مکرر عفونت میگیرم این قرص رو زیاد خوردم.ولی گمون نکنم سوزش ادرار به قرص مربوط باشه.نداشتم.شاید عفونت ادرار گرفتی.یه بار من عفونت واژینال شدید گرفتم،چون مجرای ادرار و واژن نزدیک همه،عفونتش به مجرای ادرارم کشیده شد.سوزش و تکرر ادرار داشتم.اگه میتونی یه آزمایش کشت ادرار بده .

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون مکرر عفونت میگیرم این قرص رو زیاد خوردم.ولی گمون نکنم سوزش ادرار به قرص مربوط باشه.نداشتم.شای ...

درمون خونگی نداره؟

حالم از هر چی دوا و دکتره بهم میخوره. انقد کهی دکترمیرم

فعلا مایعاتت رو خیلی خیلی زیاد کن.توی آب لیموترش بریز چون میگن اسیدش عفونتهارو از بین میبره.ولی اصلا دارو رو تا تموم شدنش قطع نکن.من پنج ماه درگیرش بودم خیلی بد بود.این عفونت هی به واژن سرایت میکنه دوباره از واژن به ادرار.کامل درمان نشی مصیبت میشه.من هر ماه میرفتم آزمایشگاه کشت ادرار.

بیشتر ببینید
فعلا مایعاتت رو خیلی خیلی زیاد کن.توی آب لیموترش بریز چون میگن اسیدش عفونتهارو از بین میبره.ولی اصلا ...

درمون ک دوره قرصام تموم شده ولی بازم حس میکنم عفونت دارم ولی یه چیزیم هست ک قبل از مصرف این قرصا اصلا سوزشو خارش و بوی تند ادرار نداشتم. عفونتم پنهان پنهان بود بدون هیچ علامتی. .. با خوردن این قرصه همش زد بیرون

عزبزم اگه سوزشت با مصرف مایعات تغییر نکرد، خیلی راحت بدون نسخه، یه آزمایش کشت ادرار برو آرمایشگاه بده،احتمال عفونت هست،خیال خودتو راحت کن،دو روزه جوابشو بهت میدن.تکرر هم داری؟

من بخاطر مشکل پارسالم یه پا دکتر شدم😅

بیشتر ببینید
نه. ندارم

خب پس مثل مورد من شدید نیستی.مایعاتتو زیاد کن.قشنگ روزی هشت تا لیوان بخور.احتمالا دو سه روزه خوب خوب بشی،اگه نشدی ازمایش بده حتما

بیشتر ببینید