2777
2789
عنوان

من میکرو کردم الان باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،خدا نگه داره برات،مشکل چی بود؟ دکتر علیرضایی صارم خوبه؟

به دکترت اعتماد کن هرچی گفت گوش بده یعنی مو بمو دستوراتشو اجرا کن،به من دکترم میگفت ساعت پنج امپولتو باید بزنی،راس ۵ تزریقاتی بودم پنج دقیقه دیرو زود نمیکردم یا میگشتم اصل داروهامو پیدا میکردم اصلا مشابه نمیخریدم 

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
دکتر کوهسار نبوی از پزشکهای صارم هست؟اسمش تو لیست نوبت دهی نیست

۲۲۰۹۵۳۷۹ شماره مطبشه بهتره مطب بری پیشش،من مریض مطبش بودم میکروم رو صارم انجام دادم،یکی از دوستام با همین دکتر آبان انجام داد الان گل پسرش ۲ سالشه

۲۲۰۹۵۳۷۹ شماره مطبشه بهتره مطب بری پیشش،من مریض مطبش بودم میکروم رو صارم انجام دادم،یکی از دوستام با ...

من ذخیره تخمدانم کمه،4 ماه اقدام کردم نشده،الان دارم محرک مصرف میکنم.لطفا برام دعا کن باردار بشم،خیلی دلم شکسته،میترسم تخمکام تموم بشه

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
من ذخیره تخمدانم کمه،4 ماه اقدام کردم نشده،الان دارم محرک مصرف میکنم.لطفا برام دعا کن باردار بشم،خیل ...

انشاالله،دوستی دارم با شرایط شما پیش خانم دکتر نبوی تحت درمانه،انشالله هردوتون نتیجه بگیرین

من ذخیره تخمدانم کمه،4 ماه اقدام کردم نشده،الان دارم محرک مصرف میکنم.لطفا برام دعا کن باردار بشم،خیل ...

من میترسیدم اسپرم شوهرم تموم بشه،انقدر تعداد زنده هاش کم بود

دوستای گلم داروخانه دکتر قمی روبروی بیمارستان آتیه،همه ی داروهای مربوط به ناباروری رو به تعدادی که نیاز دارین حتما داره،برای داروهاتون تماس بگیرین باهاش و برین اونجا یه جا خرید کنین که مثل من اسیر داروخانه های تهران نشین،حتما با خودتون یه کیسه یخ داشته باشین،اکثر داروهاتون باید توی یخچال باشه

همه به اسم ای وی اف میشناسن،مثل منو و شما که تخصصی وارد قضیه شدیم تفاوتشو میدونیم،چرا عزیزم تخمک گیر ...

اره تامپون تو تنم بود یادشون رفته بود موقع بیهوشی دربیارن 

چهار تا مورفین زدم بعد از چهارتا یادشون اومد اومدن دراوردن یعنی مردم از درد

کلا هایپر هم شدم خیلی درد داشت

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
اره تامپون تو تنم بود یادشون رفته بود موقع بیهوشی دربیارن  چهار تا مورفین زدم بعد از چهارتا ...

اخی خیلی اذیت شدی چندتا تخمک داشتی؟

اخی خیلی اذیت شدی چندتا تخمک داشتی؟

۱۲ تا عالی داشتم 

ولی بیست و دو تا تخمک داشتم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
2810