2777
2789
عنوان

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4نفر

4319 بازدید | 33 پست

بچه ها ا ا ا کمک 

خانواده همسر دستور ته چین مرغ دادن .من نمیدونم چندتا تخم مرغ بزنم.غذاهای دیگه رو گذاشتم. ته چین مرغ فقط پدرشوهر و دوتا زناش دوس دارن با خواهر شوهرم .پس برا 4نفر بسه

برا بقیه جوجه و سالاد ماکارانی و فسنجون گذاشتم. . .

تو روخدا کمک کنین آبروم نره .با خراب شدن ی غذا زحماتم ب چشم نیاد😢بو غذا حالمو خراب کرده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی از یه رستوران خوب ته چین مرغ سفارش بدی،همسرت با قابلمه بره ،غذا رو بریزن توی قابلمه

هم مزه ش خوب میشه و نگران نمیشی،هم توی قابلمه ست و معلوم نیس بیرونیه

هم اینکه اذیت و خسته نمیشی

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

به پیشنهادم فکر کن عزیزم..هم خیالت از بابت مزه ش راحته هم کمتر خسته میشی

چون اگه تا حالا درست نکرده باشی به تعداد،احتمالا خوب از اب درنیاد.اونوقت بیشتر ناراحت میشی.

اونام که اهل سفارش دادنن،احتمالا بروز بدن خوششون نیومده

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
عزیزم چه خبره این همه غذا با وضع بارداریت هوای خودتو داشته باش  رستوران نمیان که سفارشاتشونم ...

نمیشه دخترا خواهرشوهر از صبح اینجان فقط منتظرن غذا از بیرون بیاد .زحمات ب باد بره

وگرنه شوهرم نظر شمارو داشت

اگه سختت نیست که درست کن اما اگه واقعا سختته و نمیتونی درست نکن بگو شرمنده وضعیتم خوب نبود نتونستم 

کمم غذا درست نکردی که از همونا بخورن 

الان خودتو بچت از همه چی و همه کس مهمترین

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
نمیشه دخترا خواهرشوهر از صبح اینجان فقط منتظرن غذا از بیرون بیاد .زحمات ب باد بره وگرنه شوهرم نظر ش ...

خب پس نمیشه

به نظر من که یه تخم مرغ کافیه

سرچ کن ته جین مرغ مرغ سایت دو نفره

برات دقیق میاره دو تا تخم مرغ یا یکی

البته میتونی یه کم خودتو بزنی به خستگی جلوی بچه ی خواهرشوهرات

بعد بگی اصلا نمیتونم سرپا بایستم و ته چین درست کنم..ولی چون بابا گفتن و دوست دارن نمیتونم ته چین نداشته باشم

فقط همین یکی رو سفارش بده..

برا دو نفر میدونم برا چهار نفر بلد نیستم

اسم سایتش دو نفره ست عزیزم

منوهاش اعلب برای چهار نفره

سرچ کن ته جین مرغ سایت دو نفره