2777
2789
واقعا داغه بچه سخته 9ماه شبو روز منتظری بغلش کنی مگه حالا حالاها دل ادم اروم میشه برای ارامش دلت ایت ...

سه روز میبوسیدمش

دستش میگرفتم

دعا میخوندم فوت میکردم

بچم کجاست؟

چرا شیر نمیخوره

چرا بغلم خالیه

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
خیلی تنهامکه پناه آوردم به یه سایت  دارم میمیرم بخدا انقدر دلم اتیشه  شب  روز عذاب ...

خدا بهت صبر بده عزیزم همه برات آرزوی آرتمش و سلامتی داریم.

میشه جواب کامنت هارو بدی.

الان بارداری ؟

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تنهامکه پناه آوردم به یه سایت  دارم میمیرم بخدا انقدر دلم اتیشه  شب  روز عذاب ...

نه دوستم توکل کن به خدا دخترت خیلی بهت نیاز داره. همه چی درست میشه. خودتو داغون نکن .دخترت چند سالشه

فقط از خدا می خوام همون صبری که به من داد به توهم بده 

اروم باش این حکمت خدا 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
سه روز میبوسیدمش دستش میگرفتم دعا میخوندم فوت میکردم بچم کجاست؟ چرا شیر نمیخوره چرا بغلم خالیه

وای تورو خدا 

😭😭😭😭

آتیش زدی به قلبم😭😭😭😭😭

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
سه روز میبوسیدمش دستش میگرفتم دعا میخوندم فوت میکردم بچم کجاست؟ چرا شیر نمیخوره چرا بغلم خالیه

خدا بهت صبر بده 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم. خدای مهربون تنهات نمیذاره.

هر چیز که در جستن آنی آنی

نمیدونین

هم باید داغ جیگرم بکشم

هم دخترم همش داداششو میخواد

چهار بار من دست خالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی برگشتم چهار بار

همش میاد حموم میگه مامان یادته شکمتو میشستم میگفتم داداشمو بشورم تمیز بشه

دیروز میگه مامان برا عید داداشم یه مغازه دیدم بریم براش لباس بخریم

خدایا

تورا خدا جونم دیگه بگیر 

من دیگه تحمل این داغو ندارم

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
شما این همه سقط داشتی .خدا یه بچه بهت داده .چرا خودتو عذاب میدی .دختر خاله من دو بار سقط کرد گفت دیگ ...

آره دقیقا منم میخواستم بگم ، شاید صلاح خدا اینه ، یه دختر دسته گل که داری خداروشکر...

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
خدا بهت صبر بده عزیزم همه برات آرزوی آرتمش و سلامتی داریم. میشه جواب کامنت هارو بدی. الان بارداری ...

نه بابا حتی پریود نشدم 

تازه 50 روزه زایمان کردم

2810